παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Έρωτας & Άστρα - Ιούνιος 2012
Με φόβος και πάθος…
Η στήλη για τα ερωτικά ενός μήνα νομίζω ότι είναι ίσως από τις πιο ιδιαίτερες στήλες που μπορεί να αναλάβει ένας αστρολόγος. Από τη μία πλευρά έχουμε την ανθρώπινη ανάγκη για μία ρομαντική σχέση, να μην είναι κανένας μόνος ή να ψάξει και να βρει γιατί η σχέση του έχει το εξής πρόβλημα και πως θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει. Πάντα η στήλη λοιπόν για τα αισθηματικά απαιτεί υπευθυνότητα ενώ αν κοιτάξουμε ένα βήμα παραπέρα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της γενικότητας οπότε και θα πρέπει να είσαι σχετικά συγκεκριμένος έτσι ώστε να μην διαβάσουν όλοι το ζώδιο τους λες και είναι μία σούπα και βγάλουν όλοι τα ίδια συμπεράσματα. Έτσι πρέπει να μιλάς σε ένα βαθμό και με δεκαήμερα και ελπίζεις και ο άνθρωπος που θα διαβάσει το κείμενο σου να ξέρει πάνω κάτω που βρίσκονται τα δεκαήμερα / δεκανοί των πλανητών του.

Ο μήνας Ιούνιος είναι από τους πλέον σημαντικούς για τις ερωτικές σχέσεις και νομίζω ότι θα αποτελέσει σημαδιακό μήνα για πολλές από τις ερωτικές εξελίξεις των επομένων μηνών. Εξάλλου έτσι και αλλιώς ο Δίδυμος αποτελεί ένα βασικό ζώδιο για τις διαπροσωπικές σχέσεις πόσο μάλλον τώρα που έχουμε μία Αφροδίτη σε φάση αναδρομής και συνόδου , που ο Δίας θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων και που έχουμε μία Σεληνιακή έκλειψη. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο απλά καθώς προς το τέλος του μήνα έχουμε τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την επερχόμενη ενεργοποίηση αυτής της όψης μέσω του Ερμή και του Ήλιου.

Η Αφροδίτη σαν πλανήτης αυτό το μήνα θα φέρει σημαντικά πάθη και έρωτες και θα επηρεάσει πάρα πολύ τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσους έχουν πλανήτες στην 14η – 19η μοίρα μεταβλητών. Η Σύνοδος ήδη που θα γίνει την 1η Ιουνίου με τον Ερμή ουσιαστικά θα φέρει εξιδανικευμένους έρωτες που σκοπό έχουν τον κόσμο να τον πιέσουν να μπορέσει να βρει αυτό που πραγματικά τον καλύπτει στις σχέσεις και να μην ζουν με ημίμετρα.

Σαφώς η εξιδανίκευση φέρνει και λάθη καθώς πολλές φορές κυνηγάμε ένα όνειρο που δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα ή τα έντονα πάθη μας δεν μας επιτρέπουν να μπορέσουνε να δούμε τα πράγματα καθαρά γύρω μας. Στις 4/6 όπου η Έκλειψη γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα δούμε αρκετό κόσμο να μπερδεύει την ελευθερία με την ελευθεριότητα και πολλούς ανθρώπους να παίζουν και να προσπαθούν ίσως και μάταια να βρουν αυτό πραγματικά που τους ταιριάζει. Σαφώς τα μεταβλητά σε αυτή τη φάση θα υποφέρουν και περισσότερο.

Στις 6/6 όπου η Αφροδίτη βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη φάση της όπου Αρχαίοι Πολιτισμοί την είχαν ταυτίσει με περισσότερο αρσενικά – αιμοδιψή πρότυπα από ότι η γλυκιά Αφροδίτη της Δύσης θα δούμε ότι το πάθος και η ένταση θα είναι αρκετά δυνατά και πως αρκετοί άνθρωποι θα βγουν από τα όρια της ηθικής τους. Νομίζω ότι εδώ πάλι κρύβετε πίσω το τι θες να κάνεις. Αν είσαι ένας καταπιεσμένος άνθρωπος που δεν μπορεί να ζήσει καλά μέσα στη σχέση του, τότε νομίζω ότι αυτή η φάση είναι η καλύτερη γιατί θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να βρεις αυτό που αξίζεις. Αν όμως έχεις γενικά πιο χαλαρό δέσιμο με τον άλλο άνθρωπο μην ξαφνιαστείς αν αυτές τις μέρες καταλήξεις τελικά με κάποιο άλλο άτομο στο κρεβάτι. Ακόμη και εσύ βέβαια μπορεί να πέσεις θύμα αυτής της λάγνας επιθετικής φύσης της Αφροδίτης. Επειδή ακριβώς η Αφροδίτη θα έχει αποκτήσει αρσενικά χαρακτηριστικά όλοι οι άνθρωποι θα είναι περισσότερο παρορμητικοί και βεβιασμένοι στις κινήσεις τους με αποτέλεσμα τελικά να χάνονται αρκετές από τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν αν έβλεπαν την όψη με πιο ήρεμο τρόπο.

Μία μέρα πιο πριν ήδη η Αφροδίτη θα έχει κάνει ένα τετράγωνο ακριβείας με τον Άρη ξεσηκώνοντας πάθη και μίση που τελικά αρκετούς ανθρώπους θα βγάλουν από τη γραμμή τους.

Στις 11/6 ο Δίας θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων οπότε και έρχεται να σώσει τα μεταβλητά ζώδια που βρίσκονται μέσω καταιγίδας και να μπορέσει και η τύχη επιτέλους να τους σώσει την τελευταία στιγμή. Σαφώς τα μεταβλητά ζώδια του 1ου δεκαημέρου θα είναι αυτά που θα δουν την αλλαγή αμέσως ενώ οι τσουρουφλισμένοι του 2ου δεκαημέρου απλά θα είναι σε στάση αναμονής.

Στις 20/6 για λίγο καιρό ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο οπότε και πια τα ζώδια του νερού για λίγες μέρες μπορούν να ανασάνουν ερωτικά ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου. Όμως τα πράγματα γρήγορα αλλάζουν…

Στις 24/6 ο Ουρανός με τον Πλούτωνα κάνουν ένα σημαντικότατο τετράγωνο ακριβείας που θα φέρει σε όλες τις σταθερές σχέσεις των παρορμητικών ζωδίων του 1ου δεκαημέρου θύελλες οπότε και θα πρέπει να προσέξουν πολύ μήπως και τελικά χάσουν τη σχέση τους. Όσοι είναι ελεύθεροι μπορεί να κάνουν μία θυελλώδη γνωριμία που όμως τελικά δεν θα έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Στις 29 Ιουνίου όπου ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα θα το δούμε αυτό να γίνεται ακόμη πιο έντονο και απειλητικό για τις ερωτικές σχέσεις των παρορμητικών ζωδίων.

Να ξέρετε ότι ο ωροσκόπος σας παίζει σημαντικότερο ρόλο από ότι το ζώδιο σας. Καλό θα ήταν να κοιτάξετε: Σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται ο ωροσκόπος σας (αν είναι στις 17 Διδύμων σημαίνει ότι είναι 2ο δεκαήμερο . δεκανό), επίσης κοιτάξτε την Αφροδίτη σας σε ποιο ζώδιο είναι και διαβάστε το.


ΚΡΙΟΣ
Θύελλα στο προσκήνιο…


Για εσάς αυτός είναι ένας μήνας που έχει δύο πρόσωπα όπως και ο αρχαίος θεός Ιανός. Από τη μία θα περάσετε ένα σχετικά καλό 1ο δεκαπενθήμερο όπου τα πράγματα θα είναι σχετικά χαλαρά χωρίς δυσκολίες και με κάποιες μέρες που θα διασκεδάσετε πραγματικά και από την άλλη το 2ο δεκαήμερο θα μετατραπεί ιδιαίτερα προς το τέλος του σε πολύ δύσκολη κατάσταση ιδιαίτερα αν είσθε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αν είσθε στο 3ο δεκαήμερο γενικά αυτός ο μήνας θα περάσει σχετικά βαρετά και ούτε που θα καταλάβετε γιατί τόσος θόρυβος για το τίποτα. Για εσάς ό μήνας θα είναι πάλι ψυχρός και λίγο αδιάφορος χωρίς κάτι που να μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα. Αν είσθε του 2ου δεκαημέρου θα ζήσετε περισσότερο έντονα το 1ο δεκαπενθήμερο του μήνα την έντονη παθιασμένη πλευρά του μήνα που όμως μπορεί να σας οδηγήσει και σε παράνομες σχέσεις. Οι Γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να προσέξετε πολύ και πιθανών θα πρέπει να πάτε σε κάποιον ειδικό σύμβουλο σχέσεων γιατί μπορεί η σχέση σας να παρουσιάζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Ήδη πολλοί από εσάς μπορεί να βιώνεται κατακλυσμιαίες αλλαγές που θα είναι ακόμη πιο έντονες κατά το τέλος του μήνα με τον Ουρανό να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα.


ΤΑΥΡΟΣ
Γαλήνη και έρωτες….


Για τους Ταύρους αυτός ο μήνας είναι σχετικά χαλαρός χωρίς πολλές δυσκολίες ή και ευκολίες. Οι γεννημένοι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου καλά θα κάνετε όσο μπορείτε να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του Δία καθότι θα μείνει να σας επηρεάζει μόνο για τις πρώτες 11 μέρες του μήνα. Μετά θα σας αποχαιρετήσει και θα ξανάρθει στο ζώδιο σας ύστερα από 12ο ολόκληρα χρόνια. Γενικά οι περισσότεροι Ταύροι θα νιώσετε ασφαλής και ήρεμοι ενώ η ζωή σας ερωτικά για τους περισσότερους θα είναι επιτέλους χαλαρή χωρίς πολλά επεισόδια οπότε και θα μπορέσετε ερωτικά να νιώσετε ότι μπορείτε να εκφράσετε το εσωτερικό σας δυναμικό.

Σαφώς για μερικούς Ταύρους αυτά μπορεί να ακούγονται κινέζικα, ιδιαίτερα για αυτούς που είναι στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθότι ο Άρης μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα φέρνει ερωτικές φουρτούνες και πιθανών να φέρει και εσάς σε μία δύσκολη θέση λόγω του ότι μία νέα σχέση πάθους μπορεί να φανεί ξαφνικά. Η θέση βέβαια έτσι και αλλιώς του Άρη σημαίνει ότι ερωτικά αυτός ο μήνας θα είναι ο καλύτερος σας οπότε αν είχατε κάποια προβλήματα με το σύντροφο σας αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για να μπορέσετε να τον εκμεταλλευτείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τρέλα…


Καιρό περιμένατε πολλοί από εσάς να βρείτε τη μεγάλη ευκαιρία να τα κάνετε όλα σαλάτα. Ε να λοιπόν η ευκαιρία για τους περισσότερους Διδύμους. Το θέμα είναι αν θα φερθείτε έξυπνα και αυτή τη σαλάτα θα την φάτε εσείς ή θα σας φάει αυτή. Με λίγα λόγια η Θέση της Αφροδίτης σαφώς και σας βοηθά αρκετά και είναι ίσως μία πολύ σημαντική ευκαιρία να μπορέσετε να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας καθώς θα είσαστε περισσότερο ερωτικοί και παθιασμένοι από την άλλη όμως η υπερβολική σας τάση να προκαλείτε μπορεί να σας οδηγήσει να σαμποτάρετε τελικά τον εαυτό σας.

Σαφώς οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου θα λάμψουν αυτή τη περίοδο και θα κάνουν ίσως τρομερή επιτυχία στα ζητήματα του έρωτα, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να πληγωθείτε. Αν δεν δείτε πιο καθαρά τα πράγματα στη ζωή σας μπορεί τελικά να πληγώσετε και να πληγωθείτε με αποτέλεσμα ενώ να πρέπει να κάνετε πάρτι να κάνετε κηδεία και χωρίς λόγο. Το 1ο δεκαήμερο του μήνα γενικά για τους Διδύμους παρόλο που υπάρχει η έκλειψη θα είναι θετικό απλά αυτοί που κινδυνεύουν είναι οι Δίδυμοι όπου έχουν κουρασμένες σχέσεις και ξαφνικά κάτι καινούριο παθιασμένο εμφανίζεται μπροστά τους. Αν όμως πέσετε στη παγίδα θα πονέσετε.

Το πρώτο δεκαήμερο από την άλλη του ζωδίου θα περάσει πολύ καλύτερα μετά τις 18 του μήνα όπου και θα νιώσετε ότι επιτέλους αναζωογονήστε ενώ ήδη ο Δίας από της 11 σας έχει δώσει σημεία ζωής και ελπίδας. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα περάσει πιο χαλαρά από όλα βιώνοντας μία σταθερότητα στις σχέσεις του είτε αυτή η σταθερότητα είναι καλή ή κακή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπομονή και σύνεση…


Είναι σίγουρα ένας μήνας μέτριος για εσάς που όμως καθώς θα πηγαίνει προς το τέλος του θα γίνεται όλο και χειρότερος. Χρησιμοποιώ αυτή την υπερβολική έκφραση γιατί είναι καλύτερο οι περισσότεροι από εσάς να είσθε προσεκτικοί άρα και να ασφαλίσετε τη ζωή σας παρά τελικά να την πατήσετε και να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Το βασικό όμως πρόβλημα για να μην τους τρομάζουμε όλους το έχουν οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο όπου στο τέλος του μήνα θα υπάρξει ένα Ταυ – Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα με κορυφή τον Ουρανό κάτι που δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια αρμονίας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι ή θα προσπαθήσετε να κάνετε την πάπια άρα και να περάσει η μπόρα η θα προσπαθήσετε να εκφράσετε το θυμό σας για διάφορα πράγματα όπου και τελικά θα βγείτε χαμένοι. Διπλωματία και αγάπη χρειάζονται όλα τα θέματα. Αν δεν έχετε σχέση θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το χρονικό διάστημα θα έρθουν μεν νέα άτομα αλλά δεν θα αξίζουν.

Για το 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου τα πράγματα είναι ήρεμα, εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αντιθέτως θα είσθε χαλαροί χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες άρα και θα μπορέσετε να ζήσετε τον έρωτα σας. Για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. Ο Κρόνος συνεχίζει να σας πιέζει σε σχέση με την οικογένεια σας και σας φέρνει απέναντι σε άλυτα προβλήματα ενώ υπάρχει μία ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Νομίζω όμως ότι αυτή η ωριμότητα στο τέλος θα σας βοηθήσει.


ΛΕΩΝ
Όπου πάρτι και χορός…


Το Λιοντάρι είναι το 2ο πιο τυχερό ζώδιο στα ερωτικά αυτό το μήνα. Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε πολύ καλά και μπορώ να πω ότι θα διασκεδάσετε κιόλας με το να νιώσετε ότι είσθε ύστερα από αρκετό καιρό ξανά το κέντρο του κόσμου. Το δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα είναι και αυτό που θα περάσει καλύτερα από όλους τους άλλους αλλά είναι και αυτό που μπορεί να κάνει και τα μεγαλύτερα λάθη στις επιλογές του. Να θυμάστε ότι αν λάμπει κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και χρυσός. Έτσι πολύ έντονες σχέσεις και πάθη έρχονται στην επιφάνεια που όμως χρειάζεται από τη μεριά σας να δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς. Οι γεννημένοι Λέοντες του Πρώτου δεκαημέρου θα έχουν αρκετές ευκαιρίες όχι τόσες όσο το δεύτερο αλλά θα είναι λιγάκι πιο τυχερές στο σύνολο τους και πιο σταθερές, έτσι αν ψάχνετε να βρείτε μία σχέση αυτή τη περίοδο είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή

Για τα Λιοντάρια του 3ου δεκαημέρου τα πράγματα είναι επίσης θετικά αλλά τίποτα το κοσμογονικό όσο τα προηγούμενα 2 δεκαήμερα με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα εκτός από κάποιες μικρές ερωτικές εκπλήξεις θα είναι σχετικά βαρετό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νεύρα και σύγχυση…


Το 2ο δεκαήμερο πραγματικά αυτό το μήνα θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ τις ερωτικές του σχέσεις. Νομίζω ειδικά οι γυναίκες θα πρέπει να προσέξουν ακόμη και για φαινόμενα βίας οπότε προσέξτε που κυκλοφορείτε και σε τι εντάσεις μπλέκεστε με ανθρώπους. Αν βρισκόσαστε ήδη σε μία σχέση όπου υπάρχει βία νομίζω ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επικοινωνήσετε με ένα κέντρο προστασίας γυναίκας. Η Έκλειψη σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό μηχανισμό Αφροδίτης - Άρη θα οδηγήσει πολλούς από το 2ο δεκαήμερο του Παρθένου να έχουν πολύ έντονες σχέσεις που μπορεί να προκαλέσουν και σημαντικές συγκρούσεις με άλλους ανθρώπους. Έντονες παθιασμένες γνωριμίες, ακόμη και σχέσεις από το παρελθόν έρχονται για να φέρουν στη ζωή σας τα πάνω κάτω. Αν δεν έχετε μία σχέση θα κάνετε σίγουρα ή θα προσπαθήσετε τουλάχιστον. Μακροπρόθεσμο χαρακτήρα δεν θα έχει πάντως.

Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μακριά από τις εντάσεις που έχουν οι Παρθένου του 2ου, αλλά εσείς έχετε από τη μία το Δία και από την άλλη τον Ποσειδώνα να σας τετραγωνίζουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ή μία πολύ όμορφη σχέση που έρχεται από το πουθενά ή όχι σας κατακλύζουν ψευδαισθήσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν θα έχει καμία ιδιαίτερη εξέλιξη αυτό το μήνα στο μεγαλύτερο μέρος του. Το από τις 1 μέχρι και τις 11 όμως του Ιουνίου με το Δία έχετε μία ακόμη τελευταία ευκαιρία ή να κάνετε μία νέα γνωριμία ή να διορθώσετε την υπάρχουσα.


ΖΥΓΟΣ
Πολυπλοκότητα και περιορισμοί με δόσεις πάθους….


Αν υπάρχει ζώδια που θα περάσει σχιζοφρενικά αυτό το μήνα δεν είναι άλλου από τους κατά τα άλλα για εμένα πολύ συμπαθείς Ζυγούς. Από τη μία ο Δίδυμος θα στέλνει τα θετικά vibes προς εσάς και από την άλλη από τα τρία παρορμητικά ζώδια θα δέχεστε ρουκέτες. Το 1ο δεκαήμερο είναι αυτό που θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο μάλιστα προς το τέλος του μήνα και προς το τέλος των ημερών του δεκαημέρου. Ο Ουρανός – Πλούτωνας θα φέρει τα πάνω κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αναγκάζοντας και κάποιους από εσάς ακόμη και να πάρετε την απόφαση να χωρίσετε. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου ευτυχώς η επιρροή του Δία θα σας σώσει και θα σας δώσει το κατάλληλο μαξιλαράκι, ενώ του τέλους του 1ου δεκαημέρου θα περάσετε με αρκετή πίεση ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα.

Το 2ο δεκαήμερο περνάει μία φάση μοιραίου ερωτισμού και πάθους. Θα δείτε ότι θα έχετε όρεξη να παίξετε πολύ και να διασκεδάσετε αρκετά με τους ανθρώπους γύρω σας. Αν υπάρχει μία κατάλληλη περίοδος για να περάσετε καλά στα ερωτικά σας δεν είναι άλλη από τώρα.

Το 3ο δεκαήμερο με τον Κρόνο μέσα στο χώρο σας θα σας προβληματίσει και αυτό το μήνα αφαιρώντας σας αρκετά από το παιχνίδι και γεμίζοντας σας με υποχρεώσεις. Σίγουρα η σχέση σας θα είναι σε μία κάπως ψυχρή φάση αλλά αυτό είναι προσωρινό και νομίζω ότι για το μήνα Ιούνιο δεν θα είναι τόσο έντονο όσο άλλες φορές. Οι νέες σχέσεις δεν ωφελούνται εκτός αν είναι πολύ μεγαλύτερος σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ησυχία και αγάπη…


Για εσάς αυτός ο μήνας είναι χαλαρός χωρίς να έχετε σημαντικές ανακατατάξεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε την ώρα που θα χαίρεστε το χρόνο σας με το έτερον σας ήμισυ. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο έχετε μία τελευταία ευκαιρία αυτό το μήνα μέχρι και τις 11 να μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ανανεώσετε τους όρκους σας με μία υπάρχουσα σχέση σας. Γενικά θεωρήστε αυτή τη στιγμή και οι πιο τυχεροί από τους υπόλοιπους Ταύρους. Μετά προς το τέλος του μήνα τις τελευταίες 3 μέρες θα έχετε μία κάπως σχετικά καλή εύνοια.

Το δεύτερο και το 1ο δεκαήμερο του Ζωδίου σας θα περάσει σχετικά χαλαρά και μία σταθερότητα που νομίζω τη χρειάζεστε μιας και δεν είσθε ζώδιο που θέλει τις έντονες αλλαγές στη ζωή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί και τίποτα σημαντικό. Για παράδειγμα προς το τέλος του μήνα από τις 26 και μετά θα έχετε περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε και να περάσετε καλά πιθανών κάνοντας και ένα μικρό ταξιδάκι που ια σας ξεκουράσει με τη σχέση σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Καιρός για έξω…


Σίγουρα είσθε από τους πρωταγωνιστές αυτού του μήνα και με το παραπάνω. Το πιο κερδισμένο δεκαήμερο θα είναι το 2ο όπου η Παρουσία της Αφροδίτης και η έκλειψη θα φέρουν σχέσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Βέβαια όπως πάντα χρειάζεται προσοχή καθότι η ποσότητα δεν μπορεί να μας εγγυηθεί και την ποιότητα. Σαφώς τα πάθη και τα λάθη θα είναι στην καθημερινότητα σας αλλά νομίζω ότι ύστερα από τόσο μεγάλο πήξιμο ετών περισσότερο θα θέλετε να περάσετε καλά με τρελό και έντονο τρόπο παρά να μείνετε ήσυχοι. Σαφώς όμως το πολύ παιχνίδι κάνει κακό έτσι αν δεν βάλετε μυαλό στις αρχές του μήνα μπορεί τα λάθη να τα πληρώσετε πολύ ακριβά.

Του 1ου δεκαημέρου θα περάσετε και εσείς καλά αλλά όχι τόσο εκκωφαντικά όσο του 2ου. Θα έχετε το Δία από τις 11 του μήνα απέναντι από το δεκαήμερο σας δίνοντας σας τη δυνατότητα για νέες σχέσεις και εμπειρίες ενώ και η Αφροδίτη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι απέναντι από εσάς αυξάνοντας τις ερωτικές επιτυχίες. Αν είσθε γεννημένοι αρχές Τοξότη λίγο προσοχή στις ψευδαισθήσεις, πολύ πιθανών το άτομο που ενδιαφέρεστε να μην ενδιαφέρετε αυτό. Τώρα οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο δεν θα έχετε κάποια σημαντική αλλαγή, θα ζήσετε μία σταθερότητα που νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εντάσεις, πάθη και το άγνωστο..


Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου έχουν και τις περισσότερες δουλειές να κάνουν σε σχέση με την ερωτική τους ζωή αυτό το μήνα. Η Αλήθεια είναι ότι τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή αν θέλετε πραγματικά να βγείτε νικητές. Προς το τέλος του μήνα στις τελευταίες δέκα μέρες του μήνα, ο Ιούνιος θα είναι πολύ σκληρός μαζί σας και πολλοί από εσάς θα περάσετε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.

Οι Αιγόκεροι από την άλλη του 2ου δεκαημέρου θα είναι σε μία εντελώς διαφορετική φάση όπου θα είναι γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια να παίξουν και να διασκεδάσουν χωρίς όμως και αυτοί να αποφεύγουν τελικά τα λάθη τους. Νέες σχέσεις μπορεί να παρουσιαστούν απλά φαίνεται ότι δεν θα έχουν ιδιαίτερες ελπίδες για κάτι μακροπρόθεσμο χωρίς όμως να μπορώ να πω ότι δεν θα είναι καλά άτομα αυτά που θα γνωρίσετε.

Τέλος οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτούν τον Δία που θα μείνει στον Ταύροι μέχρι και τις 11 του μήνα όπου και θα σας βοηθήσει να περάσετε αρκετά καλά με τον αγαπημένο σας αλλά και γιατί όχι να βρείτε κάτι που πραγματικά αργότερα μπορεί να σας οδηγήσει και σε γάμο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αγάπη ήρθε νωρίτερα…


Το τυχερότερο ζώδιο αυτού του μήνα είσαστε εσείς. Πρώτον οι επιρροές από τον Δίδυμο – Τοξότη μπαίνουν επακριβώς στα ερωτικά σας ζητήματα ενώ οι εντάσεις από τον παρορμητικό δεν θα σας προβληματίσουν και πολύ. Το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα περάσει αρκετά καλά ήδη από τις πρώτες μέρες. Η Διάθεση σας θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο ενώ η είσοδος του Δία μέσα στον Δίδυμο στις 11/6 θα σημάνει πολύ θετικές αλλαγές στα ερωτικά σας. Αυτή η χρονιά πια επισήμως ανοίγει για εσάς μία περίοδο θετικής ανάπτυξης στα ερωτικά σας ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε αρκετά και σεξουαλικά. Πολλοί από εσάς μπορεί να κάνουν και γάμο.

Για τους Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου τα πράγματα ναι μεν θα έχουν αρκετή ένταση και πάθος και σίγουρα θα υπάρξει ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε μία σχέση, δεν φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για κάτι πραγματικά σοβαρό. Έτσι θεωρώ ότι το επόμενο χρονικό διάστημα περισσότερο θα σας αναζωογονήσει παρά θα σας φέρει το πρίγκιπα του παραμυθιού.

Για το 3ο δεκαήμερο η σταθεροποιητική επιρροή του Κρόνου σας ασφαλίζει να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε πολύ καλά χωρίς τις επαναστατικές σκοτούρες που έχουν οι υπόλοιποι. Η Αλήθεια είναι ότι αν είσθε όμως μόνοι δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες.


ΙΧΘΕΙΣ
Κρίσεις και νεύρα αλλά και θαλπωρή…


Τα αγαπημένα Ψαράκια θα πρέπει να ανεχθείτε έναν ακόμη μήνα που είναι δύσκολος αν και ήδη προς το τέλος του μήνα επιτέλους αρχίζετε να ανασαίνετε. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε αρκετά καλά προς το τέλος του μήνα όπου και υπάρχουν και οι ευκαιρίες για έναν νέο έρωτα. Οι γεννημένοι στις πολλοί αρχές του ζωδίου σας παρόλα αυτά λόγω και της επιρροής του Ποσειδώνα επάνω σας καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο περισσότερο τι σας αρέσει και κυρίως γιατί σας αρέσει.

Τα 2ο δεκαήμερο είναι και αυτό που θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Για εσάς αυτή η περίοδος είναι αρκετά τεταμένη και πραγματικά τα νεύρα μπορεί να σας σπάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να κάνετε πολύ υπομονή αν θέλετε να βγείτε νικητές. Εντάσεις και συγκρούσεις μπορεί να μπουν σε καθημερινή βάση ενώ η υπομονή σας δεν θα είναι αρκετή. Οι νέες σχέσεις σίγουρα δεν έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα ενώ προσέξτε μην χωρίσετε για άτομα που δεν αξίζει.

Το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την για 11 μέρες μόνο πια παρουσία του Δία στο Ταύρο όπου και το εξάγωνο ευκαιρίας που κάνει με εσάς μπορεί να φέρει κάποιες ερωτικές ευκαιρίες αν βέβαια και εσείς το επιδιώκετε.


Τα 12 ζώδια σε αριθμούς ανά δεκαήμερα





ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ




Θετικές και αρνητικές μέρες για διάφορα θέματα


Attached Thumbnails
 
 
 
Σύμβουλος Αστρολογίας, Αστρολόγος

http://www.myhoroscope.gr/forum/%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%BF-13/%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-2012-a-13550/
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...