παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το βρήκα να αιωρείται στο net και το ανέβασα..

 Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη 4 Ιουνίου 2012 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

 

Η σεληνιακή έκλειψη της 4ης Ιουνίου 2012 στον Τοξότη, προσφέρεται για γνώση, εξερεύνηση και αναζήτηση έξω από τα στενά όρια του μικρόκοσμού μας. Αποτελεί συνέχεια της έκλειψης Ηλίου που προηγήθηκε, και το θέμα που τίθεται ξανά είναι η αποτελεσματική επικοινωνία και ο επαναπροσδιορισμός των αξιών, υπό το βάρος του συναισθηματισμού που φέρει στην επιφάνεια η Σελήνη. Οι επιπτώσεις της έκλειψης γίνονται αισθητές λιγότερο ή περισσότερο από όλα τα ζώδια, ενώ η διάρκεια της επίδρασής της μπορεί να φτάσει και τους έξι μήνες. Η συγκεκριμένη, υπό έκλειψη Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με την Αφροδίτη, έτσι μπορεί στις σχέσεις μας να προκύψουν διαφωνίες και πληγωμένα συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείται να παρουσιαστούν και νομικά προβλήματα. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, λόγω της σεληνιακής έκλειψης, θα είναι αρκετά έντονη για όλους μας, αλλά κυρίως για:

  • όσους έχουν Ήλιο, Σελήνη ή Ωροσκόπο Τοξότη

  • τους Διδύμους που έχουν γεννηθεί από 2 έως 8 Ιουνίου,

  • τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί από 3 έως 9 Δεκεμβρίου,

  • τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί από 4 έως 10 Σεπτεμβρίου,

  • τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί από 2 έως 8 Μαρτίου ή

  • όποιον έχει τους προσωπικούς του πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή τις Γωνίες (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, Δύση και Ναδίρ) στη μέση περίπου των ζωδίων αυτών (9η έως 19η μοίρα).

 

Ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με την Αφροδίτη, και η Σελήνη στον Τοξότη, θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Άρη στην Παρθένο, καθιστώντας αυτή την έκλειψη δύσκολη ή προκαλώντας σε κάποιο ζήτημα μια συναρπαστική κορύφωση. Θα μας απασχολήσει κάτι πολύ σημαντικό, θετικά ή αρνητικά, και θα πάρουμε είτε μια μεγάλη ικανοποίηση, είτε μια μεγάλη απογοήτευση, οπωσδήποτε όμως θα πρόκειται για μια πολύτιμη εμπειρία.

Το Τ-τετράγωνο του Άρη, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης φέρνει ιδιαίτερο αντίκτυπο στους εραστές και τις αισθηματικές σχέσεις. Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, παρότι γενικά είναι μια δύσκολη όψη, μπορεί με αυτή την έκλειψη να αποβεί επωφελής και να τονώσει σχέσεις που είναι καιρό τώρα αδρανείς ή βρίσκονται σε νάρκη, ενώ, δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, θα μπορούσε να επαναφέρει στη ζωή μας παλιές σχέσεις.

Αυτή η έκλειψη επηρεάζει κυρίως δύο ζώδια, τους Διδύμους και τον Τοξότη. Οι Δίδυμοι κυβερνούν τη συγγραφή, τη διδασκαλία, τις διαλέξεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλες τις μορφές επικοινωνίας, έτσι μπορεί να πληροφορηθούμε το θάνατο ενός διάσημου συγγραφέα ή καθηγητή, ενώ θα υπάρξουν περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το ποιος κατέχει και διαχειρίζεται τις πληροφορίες. Ο Τοξότης κυβερνά τις ξένες χώρες, το νόμο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γι΄αυτό είναι πολύ πιθανό η έκλειψη αυτή να φέρει περισσότερο ειδήσεις σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνούμε με το εξωτερικό. Συχνά, η έκλειψη στον Τοξότη αφορά ένα ταξίδι, είτε πρόκειται για ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό είτε για μια σύντομη απόδραση κάπου έξω από την πόλη, είτε ακόμα και για ένα νοερό ταξίδι. Στον τομέα της υγείας, εφόσον οι Δίδυμοι συνδέονται με τους ώμους, τα χέρια, τους πνεύμονες και το νευρικό σύστημα, ενώ ο Τοξότης κυβερνά το ήπαρ, τους γοφούς, τους μηρούς και τους γλουτούς, θα χρειαστεί να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα μέρη του σώματός μας.

 

Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η έκλειψη Σελήνης του Ιουνίου 2012

 

Η έκλειψη της Σελήνης αυξάνει την πιθανότητα δραματικών αλλαγών κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Σηματοδοτεί την ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν, ιδίως τις παλαιές πεποιθήσεις και προσδοκίες μας. Κάποιες αλήθειες μπορεί να αρχίσουν να καταρρέουν ή να εξασθενούν, καθώς αναγνωρίζουμε πια ότι δεν υπάρχει μόνο μία απάντηση σε κάθε ερώτημα. Για να μάθετε τι θα φέρει στη ζωή σας αυτή η έκλειψη, διαβάστε τις προβλέψεις του ζωδίου αλλά και του Ωροσκόπου σας.

Κριός: Η έκλειψη αυτή, που συμβαίνει στον 9ο οίκο σας, των μακρινών ταξιδιών και της μάθησης, μπορεί να φέρει αλλαγές στα ταξίδια που σχεδιάζετε και στις εκπαιδευτικές σας προσδοκίες. Οι απόψεις που μέχρι τώρα σας ήταν προσφιλείς, αλλάζουν, καθώς αποδεικνύονται αβάσιμες υπό το φως νέων στοιχείων ή επειδή εσείς οι ίδιοι αλλάζετε προοπτική. Μην υπερτιμήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους σχετικά με αντιλήψεις που μπορεί να αποδειχτούν παρωχημένες.

Ταύρος: Οι προσδοκίες σας από τις στενές σας σχέσεις μπορεί να αλλάξουν, καθώς η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον 8ο οίκο σας, στον οίκο που αφορά το βαθύ μοίρασμα ανάμεσα σε σας και τους άλλους, και είναι πιθανό να φέρει σημαντική αναθεώρηση σε συναισθηματικές σχέσεις ή οικονομικές συνεργασίες. Μη φοβάστε να αλλάξετε ριζικά τα πλάνα σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι απομακρύνεστε από μια σημαντική επένδυση.

Δίδυμοι: Οι σταθερές σας σχέσεις μπορεί να διαταραχτούν, δεδομένου ότι η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον 7ο οίκο σας, των συντρόφων/συνεργατών. Αν αντιμετωπίζετε ήδη πρόβλημα στον τομέα αυτό, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε μια απόφαση. Τα λάθη δεν μπορούν να αποκλειστούν, αν κινηθείτε με τόλμη, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε πού ακριβώς βρίσκεστε μέσα σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας «συμμαχία».

Καρκίνος: Ζητήματα υγείας και εργασίας επισημαίνονται στον 6ο οίκο της καθημερινότητάς σας από την παρούσα σεληνιακή έκλειψη, η οποία σηματοδοτεί παράλληλα την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε, πως βάζετε σε κίνδυνο τις αρχές σας. Η προσαρμογή στις τρέχουσες συνθήκες, σας δίνει το χρόνο που χρειάζεστε, ώστε να πάρετε μια υπεύθυνη και μακροπρόθεσμη απόφαση.

Λέων: Τα παιχνίδια, με την έννοια που τους δίνουν οι…ενήλικες, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα με αυτή την έκλειψη της Σελήνης στον 5ο οίκο του ειδυλλίου. Θα χρειαστεί να δαμάσετε τις ακραίες συναισθηματικές σας εκδηλώσεις, και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να προβληματιστεί σχετικά με τις ενέργειές του, κάτι που στην παρούσα στιγμή θα αποδειχθεί σοφότερο από το να υποκύψετε στις παρορμήσεις σας.

Παρθένος: Αυτή η έκλειψη γίνεται στον 4 οίκο σας, της οικογένειας, και μπορεί να φέρει στο φως οικογενειακά μυστικά. Επειδή η ειλικρίνεια δεν έχει σχέση με την ωμότητα, προσέξτε πώς και πότε μοιράζεστε κάποιες πληροφορίες, αφού άλλο είναι ν΄ανοίγεις την καρδιά σου κι άλλο ν΄ανοίγεις πληγές. Η τρυφερότητα είναι ένας τρόπος να περάσετε τα μηνύματά σας με πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Ζυγός: Είναι παρακινδυνευμένο να μιλάτε από την καρδιά σας αυτή την περίοδο, με τη σεληνιακή έκλειψη στον 3ο σας οίκο της επικοινωνίας. Τα λόγια σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι συνήθως, γι΄αυτό μετρήστε τα προσεκτικά. Οι μεγάλες ιδέες και οι υποσχέσεις των άλλων είναι επίσης πιθανό να είναι παραφουσκωμένες, έτσι μη δεσμευτείτε, χωρίς πρώτα να ερευνήσετε καλά.

Σκορπιός: Χρηματικές υποθέσεις μπορεί να πάρουν αναπάντεχη τροπή με την έκλειψη στον 2ο οίκο σας. Τα έσοδα που παλιότερα δεν είχατε και τόσο σε εκτίμηση, μπορεί να αποδειχθεί ότι άξιζαν περισσότερο από όσο πιστεύατε. Ωστόσο, η υπερεκτίμηση σε άλλους τομείς ή η σπατάλη μπορεί να σας αφήσουν ταπί και καθόλου ψύχραιμους.

Τοξότης: Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας, σας ωθεί να επανεξετάσετε την εμφάνισή σας και τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους. Νταντέψτε τον εαυτό σας, κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και φροντίστε τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Προτιμήστε τα αργά και ήπια βήματα γιατί θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι τα γρήγορα και σκληρά «μέτρα».

Αιγόκερως: Αυτή η έκλειψη Σελήνης πέφτει στον 12ο οίκο σας, της πνευματικότητας, η οποία τώρα μπορεί να αφυπνιστεί. Ωστόσο, αν τα όνειρά σας υπήρξαν ουτοπικά, το γεγονός αυτό μπορεί να σας ξυπνήσει από το λήθαργό σας. Μπορεί να είναι επώδυνο να αποχωρίζεστε τις αυταπάτες σας, αλλά ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα δημιουργεί χώρο για να καλωσορίσετε πιο κατάλληλες για σας μορφές έμπνευσης.

Υδροχόος: Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή σας, γεγονός που καθιστά αυτή τη σεληνιακή έκλειψη στον 11ο οίκο, των ομάδων, ιδιαίτερα σημαντική. Υπάρχει πιθανότητα να απομακρυνθείτε από έναν παλιό σαςφίλο ή να κόψετε τους δεσμούς που σας συνέδεαν με μια ομάδα ή έναν οργανισμό. Ανεξάρτητα από τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στο παρελθόν, τώρα είναι ο καιρός να δώσετε προτεραιότητα στα δικά σας αληθινά συναισθήματα.

Ιχθείς: Αυτή η έκλειψη Σελήνης στον 10ο οίκο σας, της σταδιοδρομίας και των δημοσίων ευθυνών, σας προκαλούν να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σ΄ αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αν νιώθετε πιεσμένοι, χαμηλώστε λίγο τον πήχη και μειώστε τις υψηλές προσδοκίες που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή την περίοδο, είναι να παίξετε το επαγγελματικό σας παιχνίδι εκ του ασφαλούς.

 

 http://asteriskos.wordpress.com/

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...