παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο Ερμής στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Τί θα φέρει ο Ερμής στον Κριό στα 12 ζώδια;

 

 

Ο Ερμής στον Κριό φέρνει ένα δυναμικό μήνυμα και μας σπρώχνει για δράση

Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό από τις 17/4 και θα παραμείνει μέχρι και τις 8/5. Επειδή ο Ερμής από την Αρχαιότητα ήταν ο Αγγελιοφόρος των Θεών και μετέφερε τα μηνύματά τους στους ανθρώπους, έτσι και εμείς τώρα πρέπει να αφουγκραστούμε καλά αυτά που θέλουν να μας μεταφέρουν, σαν συμπαντικό μήνυμα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Ακούγοντας τα μηνύματα μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη αλλά συγχρόνως εξελισσόμαστε μέσα από αυτό, αρκεί να έχουμε ανοικτές κεραίες για να ακούσουμε το σωστό.

ΚΡΙΟΣ

ariesΟ Ερμής στο ζώδιο σας σίγουρα θα σας δώσει πίσω την χαμένη σας δύναμη. Μέσα σε αυτό όμως το πλαίσιο, αν δεν είσαστε οργανωμένοι και δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε μπορεί να χάσετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να παραφερθείτε σε θέματα συνεργασιών και στενών σχέσεων και να διακόψετε απότομα κάποιες απ’ αυτές, επειδή θα αναγνωρίσετε σε πολύ γρήγορο χρόνο ότι δεν σας κάνουν ή δεν σας εξυπηρετούν. Η μανία σας να λέτε αλήθειες και να θέτετε τα πράγματα από την αρχή επειδή δε σας αρέσουν, μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές για αυτό χρειάζεστε μόνιμα να κρατάτε χρυσές ισορροπίες. Μια αιφνίδια γνωριμία με ένα ιδιαίτερο άτομο θα σας χαροποιήσει και θα σας δώσει και μεγάλη δημιουργικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurusΚρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά αλλά με ένα ξαφνικό μπαμ μπορείτε να εκραγείτε και να πείτε ή να κάνετε πράγματα τα οποία είναι για σας πρωτοφανή. Σαν χαρακτήρες είστε συντηρητικοί αλλά τώρα θα αναζητήσετε την αλήθεια και, μέσα από αυτή, θα αλλάξετε και εσείς στάση και συμπεριφορά. Ένα μυστικό σας μπορεί να βγει στην επιφάνεια για αυτό χρειάζεστε μεγαλύτερη προστασία των ατομικών σας δεδομένων. Ίσως να μην είσαστε έτοιμοι να δεχτείτε κάποια αλήθεια και αυτό να σας ενοχλήσει πάρα πολύ. Η καθημερινότητά σας ζητάει αλλαγή και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τα σημάδια του σύμπαντος που σας λένε ότι πρέπει να γίνετε ποιο ανοικτοί και ελεύθεροι σε κάποια ζητήματα που είστε υπερβολικά συντηρητικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

geminiΕπιτέλους, ο Ερμής που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι σε ποιο συμβατό ζώδιο με την ενέργεια σας και πλέον δεν είστε μπερδεμένοι και συναισθηματικά ευάλωτοι. Τώρα θα κάνετε μια στροφή και θα βγει όλο σας το δυναμικό στην επιφάνεια. Κάποιοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας και θα κάνετε και γνωριμία ακόμη και νέων ατόμων που έχουν ιδέες πρωτοποριακές και μοντέρνες και αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε και τις δικές σας. Η αλήθεια για ένα πρόσωπο που σας αφορά στον ερωτικό τομέα θα βγει στην επιφάνεια και θα αναθαρρήσετε μετά από τόσο καιρό δυσκολιών. Παρόλα αυτά, χρειάζεται να πασχίσετε ιδιαίτερα και να κρατήσετε κάποια πειθαρχία για να μπορέσετε να αντιληφθείτε πως πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή ορισμένα σας σχέδια τα οποία υπάρχουν σαν ιδέες αλλά δεν υλοποιούνται εύκολα. Οικονομικά είστε καλύτερα αυτή την περίοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancerΤα μηνύματα σας έρχονται με έναν δύσκολο τρόπο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε τομές στον επαγγελματικό σας τομέα και μια νέα έναρξη η οποία μπορεί και να σας τρομάζει αλλά είναι απαραίτητη. Πρέπει να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες και ίσως την αρχηγία σε κάποια θέματα για να βγείτε στην απέναντι όχθη. Σίγουρα κάθε νέα πρωτοβουλία βρίσκει αντιστάσεις και εμπόδια από την ήδη τρέχουσα δομημένη κατάσταση και εσείς χρειάζεται να την ξεπεράσετε βάζοντας την διαίσθησή σας να λειτουργήσει. Υπάρχουν πάντως πολλοί τρόποι να αντιμετωπίσετε την αλλαγή που έρχεται και κυρίως εσείς που είσαστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Σίγουρα σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε έναν πύρινο καταπέλτη που σας πιέζει να κάνετε ακόμα και τρέλες χωρίς να φοβόσαστε να τα πείτε έξω από τα δόντια αλλά χρειάζεστε σύνεση και σοφία.

 

ΛΕΩΝ

leoΕίστε σε πολύ καλή φάση, αρκεί να αποφασίσετε ότι δεν θα είστε τα καλά παιδιά του ζωδιακού και θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ένας νέος κύκλος εργασιών με επίκεντρο το εξωτερικό μπορεί μερικούς από εσάς να σας εκτινάξει σε νέα πεδία ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων. Σίγουρα θα πάρετε τα αρχηγικά ηνία στα χέρια σας και θα καθοδηγήσετε τα πράγματα. Έχετε δυνατό ένστικτο που θα σας καθοδηγήσει και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα πάρετε στο άψε σβήσε αποφάσεις. Μπορεί να ξεκινήσετε κάποια διδασκαλία ή μαθήματα που θα σας κάνουν πολύ καλό. Χρήματα θα βγάλετε από τις νέες δουλειές σας και θα πάρετε μια βοήθεια ανέλπιστη από ένα άτομου που δεν περιμένατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgoΝοιώθετε περίεργα γιατί πολλές κρυφές σας πτυχές θα αποκαλυφθούν πρώτα σε εσάς και μετά σε κάποια δικά σας πρόσωπα. Αυτό θα σας ξελαφρώσει και ιδιαίτερα με κάποιες φοβίες που είχατε με προσωπικά σας θέματα και σε σχέση με την σεξουαλικότητά σας. Η απελευθέρωση θα σας κάνει διαφορετικούς ανθρώπους, περισσότερο δυναμικούς και σίγουρους, γεμάτους αυτοπεποίθηση. Δεν θα ψειρίζετε και δεν θα κριτικάρετε τόσο εύκολα όσο παλιά αυτό θα σας διευκολύνει ακόμα και σε κάποιες οικονομικές συμφωνίες που είναι απαραίτητες, κυρίως για το καλό σας. Μια καρμική σχέση με Κριό που σας είχε μπλοκάρει τώρα θα σας είναι περισσότερο εύκολο να βάλετε τα πράγματα εκεί που χρειάζεται και επιτέλους θα ανακαλύψετε πράγματα που ούτε καν τα είχατε φανταστεί. Μια νέα οικονομική συνεργασία θα σας βγάλει από αδιέξοδο αλλά χρειάζεται στην αρχή αποφασιστικότητα και όχι φόβο για να γίνουν τα πράγματα που θέλετε.

 

ΖΥΓΟΣ

libraΉρθε η ώρα που θα γίνουν μεγάλες αλλαγές, κυρίως όσοι είστε μέσα σε σχέση που υπήρχε και δεν υπήρχε τώρα θα πείτε αυτά που μέσα κρύβατε τόσο καιρό και θα βγάλετε στην επιφάνεια όλον το θυμό σας, με στόχο να δημιουργήσετε με το άλλο πρόσωπο, αν αυτό είναι εφικτό, μια αληθινή σχέση. Μερικοί θα το αντέξουν και μερικοί όχι. Αυτοί που είναι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια, θα προχωρήσουν. Μια νέα συνεργασία με καινούργιες βάσεις και διαφορετική τοποθέτηση του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους είναι προ των πυλών. Σίγουρα θα βγάλετε δυναμικότητα αλλά και προσωπική δράση. Οικονομικά, θα έχετε εξελίξεις αλλά χρειάζεται να είστε συντηρητικοί γιατί είσαστε έτοιμοι να κάνετε υπερβολές και λάθη που θα βασίζονται στον παρορμητισμό σας. Βέβαια, με ένα σπρώξιμο όλα ξεκινάνε και εσείς θα πάρετε την απαιτούμενη βοήθεια που απαιτείται για το μεγάλο άλμα. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας επηρεάσει με τις περίεργες ιδέες του και εσείς μέσα από αυτό μπορεί να διαπιστώστε ότι δεν χάθηκε το παιχνίδι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpioΕίναι αναγκαίο να ξαναρχίσετε να πιστεύετε στην δύναμή σας για να μπορέσετε να πάρετε την νέα που έρχεται καταπάνω σας και σας καλεί για δράση αλλά και ξεκαθαρίσματα. Όσο αφήνετε τις καταστάσεις να λιμνάζουν τόσο η δύναμή σας υποβαθμίζετε και εσείς χώνετε το κεντρί στον εαυτόν σας αντί να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης. Τώρα, με έναν ιδιαίτερο τρόπο αλλάζετε πεποιθήσεις και απόψεις και για τον εαυτόν σας και κατ’ επέκταση αντιλαμβάνεστε τι είναι αναγκαίο για σας και τι όχι. Μια καινούργια σχέση μπορεί να ταράξει την ζωή σας και να την κάνει συναρπαστική και γεμάτη ενδιαφέρον. Οι εμπνεύσεις σας πολλές και ο φόβος σας λιγότερος. Ήρθε η ώρα να πάρετε ρίσκα τα οποία παλιά ούτε που τα είχατε σκεφτεί. Αυτό σίγουρα θα το κάνετε κυρίως σε κάποιες επενδύσεις αλλά χρειάζεται από πριν να έχετε άμεση επαφή με την βαθειά διαίσθησή σας με την οποία, όταν το βλέπετε απαραίτητο, συνδέεστε. Ο ξαφνικός ερχομός ενός μωρού θα σας ενθουσιάσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittariusΕπειδή ο Ερμής ενδυναμώνει την σκέψη σας και την δημιουργικότητά σας σίγουρα θα κάνετε πράγματα που σας βοηθάνε να είστε ξεκάθαροι, δυναμικοί αλλά και ευνοημένοι. Το θέμα ενός σπιτιού σίγουρα έχει ενεργοποιηθεί και δείχνει ότι γρήγορα θα γίνετε ανεξάρτητοι ή θα λύσετε με έναν δυναμικό τρόπο καταστάσεις που λίμναζαν αυτή την εποχή γύρω από επαναλαμβανόμενα προβλήματα. Τώρα πλέον αποκτάτε την αξία σας ενστικτωδώς και βάζετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Επειδή σαν ζώδιο είστε δυναμικά άτομα, σας πηγαίνει η ατμόσφαιρα με τον Ερμή στον Κριό γιατί θα πάρετε πρωτοβουλίες και μπορεί να ξεκαθαρίσετε ακόμα και θέματα που τα κουβαλάτε από εδώ και πολύ καιρό. Είστε ατρόμητοι, κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα, κρατείστε μόνο το τόξο σας σταθερό και στείλτε το σε καλό στόχο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricornΕίναι η εποχή που θα χρειαστεί να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Γι’ αυτό μην φοβηθείτε να μιλήσετε έξω από τα δόντια και κυρίως να κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα ή γείτονες. Από την άλλη, επειδή κατά κάποιο τρόπο οι τρέχουσες εξωτερικές καταστάσεις σας καλούν να βγάλετε το φίδι εσείς από την τρύπα και αυτό γενικά σαν προσωπικότητες δεν σας πηγαίνει, θα ζοριστείτε γιατί θα φανείτε αγενείς σε άτομα που θέλετε να σας εκτιμούν. Χρειάζεται να καταλάβετε ότι η εκτίμηση έρχεται όταν έχετε καλύτερη σχέση πρώτα με τον εαυτόν σας και μετά με τους άλλους. Δείξτε συγκράτηση με τα οικονομικά σας και με τη σχέση σας με έναν Κριό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquariusΝέα οικονομική κίνηση που μπορεί να αφορά ακόμα και δουλειές που σχετίζονται με την ενέργεια ή πρωτοποριακά προγράμματα μπορεί να σας κάνουν να ελπίζετε ότι θα δείτε φως στο τούνελ. Ο Ερμής στον Κριό σας μεταφέρει ένα μήνυμα το οποίο σας πηγαίνει αρκετά και ίσως σας δοθούν οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό να φανεί η αξία σας αλλά και να δείτε και μια οικονομική άνοιξη. Επίσης, μια ξαφνική σχέση μπορεί να σας αναστατώσει με ένα νεώτερό σας πρόσωπο. Η δημιουργία ενός παιδιού μπορεί να σας ενθουσιάσει. Το οικονομικό ρίσκο είναι πιο εύκολο αυτή την περίοδο. Η αλήθεια σε ένα θέμα ερωτικό που αναζητούσατε θα βγει στην επιφάνεια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

piscesΒγαίνετε από το πυκνό σύννεφο της φαντασίας που είχατε μπει και χρειάζεται να δείτε και να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις πολύ δυναμικά και με έντονο πρακτικό τρόπο, δηλαδή να ζήσετε στο «εδώ και τώρα» και να μην μεταθέτετε για αργότερα αυτά που θέλετε να κάνετε. Θα σας βοηθήσει αυτό να δείτε και πως είναι αληθινά οι άλλοι που σχετίζεστε και συνεργάζεστε και ίσως μπορέσετε και αντιληφθείτε και τις ανάγκες τους, αφού αναγνωρίσετε πρώτα τις δικές σας. Η δύναμη της σκέψης θα σας κάνει γρηγορότερους σε κινήσεις και περισσότερο αποφασιστικούς. Ακόμα και αλλαγή σπιτιού μπορείτε να επιδιώξετε αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν γιατί θα αναγνωρίσετε την αξία σας και θα απαιτήσετε αυτά που σας ανήκουν.

 

 http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/TA-MYSTIKA-TON-ASTRON/item/29685-Astrologika-Spot-Light-17-4

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...