παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια (4)

Υδροχόος





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Το Μάρτιο θα δώσετε έναν αγώνα για να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε δικαιώματα που σχετίζονται τόσο με τα οικονομικά σας όσο και με τα ερωτικά σας. Με τον Άρη στην Παρθένο οι μάχες είναι πολλές και άλλες τις κερδίζετε και άλλες τις χάνετε. Το αποτέλεσμα, λόγω της ανάδρομης φορά του, αργεί να επέλθει και για αυτό φροντίζετε να καταστρώσετε ένα σχέδιο μελετημένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας που θα σας επιτρέψει να νικήσετε. Από την άλλη, με την Αφροδίτη, τη Μαύρη Σελήνη και το Δία εντός του σπιτιού η ομορφιά της οικείας ενισχύεται, η ερωτική διάθεση αυξάνεται και η αξία της οικογένειας αναδεικνύεται. Καλή εποχή για να εγκαινιάσετε ένα νέο χώρο, να κάνετε ένα ξεκίνημα και να ωφεληθείτε ή να ευεργετηθείτε από συγγενείς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 22 Μαρτίου προοιωνίζει μια μετακίνηση μαζί με το ταίρι σας, απόφαση η οποία παίρνεται βιαστικά και ως εκ τούτου παραβλέπετε κάποια πιθανά ενδεχόμενα που μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Αυτός ο μήνας μπορείς να αποδειχτεί εξαιρετικός τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την ερωτική. Αν και με τον Άρη στον 8ο κάποιες σκιές του παρελθόντος δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε, είστε αποφασισμένοι να κάνετε καινούργια αρχή και κατά μία έννοια να βρείτε ένα σύντροφο που πρωτίστως θα τον νιώθετε δικό σας άνθρωπο. Με άλλα λόγια, θα μιλάει στη ψυχή σας, θα σας καταλαβαίνει και θα νιώθετε οικεία και ζεστά μαζί του. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 4ο μπορεί να ευνοήσει μια σχέση με τέτοιες προοπτικές. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν κάποια δικά σας πρόσωπα κατά μια έννοια να παίξουν τους προξενητές, γνωρίζοντας σας ή φέρνοντας σας σε επαφή με ένα άτομο που θα σας αποπνεύσει ζεστασιά και αγάπη. Με τον Ερμή στον 3ο η νοημοσύνη και η ευφυΐα σας βοηθούν να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με τον τρόπο που θέλετε και να προχωρήσετε, φαινομενικά αργά ουσιαστικά γρήγορα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις που θα εξυπηρετούν εργασιακούς και όχι μόνο σκοπούς.









Ιχθύες





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Αυτό το μήνα η σχέσης σας χωρίζεται σε δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα που κάθε ένα προσπαθεί να αιχμαλωτίσει την αγάπη του άλλου, απειλώντας σημαντικά κομμάτια του. Η κατάσταση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας θυμίζει παιχνίδι που παίζεται σε μια ασπρόμαυρη σκακιέρα με σχεδιασμένες κινήσεις, έξυπνους συνδυασμούς και λεπτούς ελιγμούς που στοχεύουν όχι τόσο στη νίκη όσο στην αύξηση της ισχύς. Η παρουσία του Κρόνου στον 8ο επιβαρύνει το κλίμα, καθώς μεταξύ σας η σεξουαλική έλξη δεν είναι τόσο έντονη όσο στο παρελθόν. Ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται τόσο με την οικογένεια του συντρόφου όσο και με δικά σας επαγγελματικά γεγονότα ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα και σας αποτραβούν από την συνεχόμενη αρνητική ένταση μεταξύ σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό από τη μια στιγμή στην άλλη θα θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερα δικαιώματα τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις με θολό μυαλό και μην πετάξετε μια αγάπη που αξίζει στον κάδο ανακύκλωσης.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Συνήθως, δείχνετε εμπιστοσύνη στον καθένα τώρα όμως που επί μήνες έχετε τον Άρη απέναντί σας, ακόμα και αν εμπιστεύεστε τους άλλους, δεν εμπιστεύεστε το δαίμονα που κρύβουν μέσα τους. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντιπαράθεση με την ανάγκη να βρείτε ένα ήρωα που θα αλλάξει τη ζωή σας και την οπτική σας για αυτή. Με την Αφροδίτη, τη Μαύρη Σελήνη και το Δία στον 3ο οίκο παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες και επαφές με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ωστόσο, αυτόν τον καιρό το πιθανότερο είναι να παραμείνουν στη διαδικασία του φλερτ και αυτό ίσως είναι καλό για εσάς, προκειμένου να μη βιαστείτε να παραδώσετε τον εαυτό σας και την αγάπη σας σε κάποιον που ακόμη δεν ξέρετε καλά. Με τον Ερμή στον Κριό έχετε την ανάγκη να ακούσετε ωραία λόγια που θα τονίσουν το ηθικό σας, έχετε όμως υπόψη πως οι όμορφες λέξεις ευφραίνουν τα αυτιά αλλά όχι απαραίτητα την ψυχή. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δείχνει ότι το σύστημα αξιών σας θα εισάγει νέες ιδέες.

 

 

 http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_4972.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...