παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ποιο είναι το βασικό ελάττωμα κάθε ζωδίου;

Κριός: Το μεγαλύτερο ελάττωμά σας είναι η βιασύνη που εκδηλώνεται μέσα από τον ενθουσιασμό και σας κάνει να μην σκέφτεστε σωστά, να μιλάτε και να δράτε παρορμητικά, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σας.

Ταύρος: Οι Ταύροι έχετε το ακριβώς αντίθετο ελάττωμα από τους Κριούς. Είστε πολύ αργοί στη λήψη αποφάσεων και στις κινήσεις σας. Μπορεί αυτό να συγχέεται με τη νωχελικότητα, αλλά δεν είστε νωχελικοί, θέλετε απλά να είστε σίγουροι, όμως έτσι χάνετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες.

Δίδυμοι: Είστε άτομα πολυσυλλεκτικά, όμως συχνά δεν εμβαθύνετε στα ενδιαφέροντά σας, γιατί θέλετε να τα μάθετε όλα, κάτι που σας εμποδίζει να εστιάσεστε πολύ σ΄έναν μόνο τομέα.

Καρκίνος: Έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθιξία απέναντι σε οτιδήποτε θεωρείτε ότι προσβάλλει τον συγκινησιακό σας κόσμο, και συχνά σας κάνει να κλείνεστε στο καβούκι σας. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας δεν αφορούν πάντα εσάς, γι΄αυτό δεν θα πρέπει να τα παίρνετε τόσο προσωπικά.

Λέων: Σας αρέσει το χειροκρότημα, αλλά μερικές φορές γίνεστε αρκετά πομπώδεις, είτε σ΄αυτά που κάνετε, είτε σ΄αυτά που λέτε, κάτι που συχνά γίνεται μπούμεραγκ και στρέφεται εναντίον σας.

Παρθένος: Το μεγαλύτερο ελάττωμά σας είναι η σχολαστικότητα, αφού πολλές φορές “κολλάτε” σε ανούσιες λεπτομέρειες, χάνετε πολύτιμο χρόνο και στενοχωριέστε άδικα.

Ζυγός: Προσπαθείτε να ευχαριστήσετε όλες τις πλευρές, πράγμα που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, γιατί δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι από μας. Συνεπώς, πρέπει να μάθετε να εκφράζετε τη γνώμη σας πιο δυναμικά.

Σκορπιός: Είστε σταθεροί μεν και πιστοί, αλλά είστε και απόλυτοι κι αυτό είναι το μεγάλο σας ελάττωμα. Χρειάζεστε μεγαλύτερη ευελιξία και πρέπει να μάθετε να συγχωρείτε τα λάθη που μπορεί να κάνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης: Θέλετε να βρίσκεστε πάντα σε μια καινούργια αναζήτηση, και δεν συνηθίζετε να βάζετε στη ζωή σας όρια, ούτε και να ασχολείστε μεθοδικά με ένα αντικείμενο. Οι αναζητήσεις είναι πάντα γοητευτικές, αλλά ένα έργο έτσι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Αιγόκερως: Κοιτάζετε πάντα ψηλότερα, προς έναν ανώτερο στόχο από αυτόν που έχετε πετύχει. Είστε από τα άτομα που έχουν μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αλλά η ζωή έχει κι άλλες χαρές και δεν περιορίζεται μόνο στην κατάκτηση μιας κορυφής.

Υδροχόος: Σας αρέσει να ανατρέπετε την τάξη των πραγμάτων. Είστε πολύ χρήσιμοι στην κοινωνία γι΄αυτό το λόγο, αλλά η ζωή μας δεν μπορεί να είναι μια μόνιμη επανάσταση. Χρειάζεται την επανάσταση να την κάνουμε κάτω από συγκεκριμένη προοπτική και σχέδιο.

Ιχθύες: Είστε πολύ δεκτικοί, πολύ ευαίσθητοι και ευεπηρέαστοι, επομένως δέχεστε και οικειοποιείστε καθετί που συμβαίνει στο περιβάλλον σας, με συνέπεια να μην μπορείτε να διατηρήσετε μια στοιχειώδη σταθερότητα είτε στο λόγο, είστε στις αποφάσεις είτε στις σκέψεις σας.

 

 Ιανουαρίου 27, 2012 από Ζαΐρα

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...