παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προς "Vasot"...

Αν και δεν μου δίνεται η ευκαιρία να επισκέπτομαι και πολύ συχνά το Stardome* λόγω δουλειάς και λοιπών υποχρεώσεων, όσες φορές το επισκέπτομαι, διακρίνω μια αρρωστημένη μαζική επιθετική τάση και μάλιστα συγκεκριμένων θαμώνων του site, σε όποιον τολμάει να ξεστομίσει την δική του άποψη σε κάποιο post, φυσικά περί ζωδίων και οτιδήποτε σχετικό με αυτά.... Και μου έρχεται  η γνωστή σε όλους εικόνα με τα ξελιγωμένα  αργόσχολα «κοράκια», που περιμένουν αιωνίως και εναγωνίως να ψοφήσει το «ζω» που χαροπαλεύει ή να το ψοφήσουν, πέφτοντας με τα μούτρα να το χλαπακίσουν, κράζοντας! Κρα κρα κρα!
 

Για να μην αναφερθώ περί της πλέον οφθαλμοφανούς και καραμπινάτης ανωριμότητας (για να μην την ονομάσω «ηλιθιότητα  η ατέρμων») κάποιων αστοιχείωτων εδώ μέσα, η οποία χτυπά fluo κόκκινο! Και που ευτυχώς περί ηλιθιότητας, είναι η μόνη «κόκκινη» περίπτωσις που προσωπικά αδιαφορώ εντελώς... αλλά και ως Ταυράκι! :-)
 

Με λίγα λόγια dear "Vasot"... η μαγική λέξη που αν την κάνεις πράξη μπορεί να σκοτώσει με τον χειρότερο τρόπο, ακόμα και τον «Αήττητο» ΗΛΙΘΙΟ... είναι η πλέον γνωστή Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α.
 
My point is: Γράψε εσύ ότι θες Σκορπάκι και άσε μετά τους μικρούς ηλίθιους να αφρίζουν, να χτυπιούνται και να τρώνε την σκόνη σου με το κουταλάκι του γλυκού που αυτο-σερβίρονται μονίμως μεταξύ τους στα σπίτια τους, γιατί κανένας στην τελική δεν τους γουστάρει!
 

Αυτά. :-) 
 
 

Καληνύχτες! Αστεράκια! Scandalous Sweetest Dreams!


Taurus


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...