παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφιερωματάκι

Άρχισα από τα ψαράκια και συνεχίζω με τα τοοοοοόσο παρεξηγημένα σκορπιουδάκια..

Ας προσπαθήσουμε να τους μάθουμε λίγο καλύτερα λοιπόν και φυσικά να τους κατανοήσουμε..! 

 

  Για το κάθε ζώδιο υπάρχουν πράγματα που λατρεύει και πράγματα που βρίσκει ανυπόφορα.. Για να δούμε όμως ποια είναι αυτά που ένα σκορπιουδάκι θα βρει ενδιαφέροντα και ποια είναι αυτά που απεχθάνεται..

 

Τι τους αρέσει?

  Ο Σκορπιός λατρεύει τα μυστήρια, είτε να τα αποκαλύπτει είτε να τα δημιουργεί. Θέλει να τον αναγνωρίζουν σαν τον καλύτερο όλων, σε οτιδήποτε ασχολείται. Ζει για να μάχεται και του αρέσει να επιστρατεύει όλες του τις δυνάμεις, για να πραγματοποιήσει μια καλή ιδέα ή για να ικανοποιήσει ένα έντονο πάθος του. Θέλει να είναι πάντα ο νικητής και, προκειμένου να επιτύχει, δεν διστάζει μπροστά σε οποιοδήποτε τίμημα.

 Και τι απεχθάνονται?

  Τον ενοχλούν οι άνθρωποι που του κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις για προσωπικά θέματα, ιδίως αν πρόκειται για καινούργιες γνωριμίες. Επίσης τον εκνευρίζει η αίσθηση ότι οι άλλοι τον παρακολουθούν και τον αναλύουν. Ενοχλείται όταν δεν ξέρει αν μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον. Επίσης τσατίζεται όταν κάποιος άλλος γνωρίζει για ένα θέμα περισσότερα από τον ίδιο.

 

Πόσο εύκολα παρεξηγείται ένας σκορπιός?

   Ο Σκορπιός αγαπά τις πλακίτσες, τα λεκτικά παιχνίδια, τα αστειάκια… Αλλά μόνο να τα κάνει εκείνος στους άλλους. Μη δοκιμάσεις να τα ανταποδώσεις ή να αντιπαρατεθείς. Και μη διανοηθείς να προσβάλλεις με οποιονδήποτε τρόπο ένα Σκορπιό. Δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Είναι ένας από τους πρωταθλητές της ευθιξίας στο ζωδιακό, με όλη την γκάμα των ανεπιθύμητων (για τους άλλους) αντιδράσεων: θα προσβληθεί για ψύλλου πήδημα, θα εξοργιστεί, θα το ανταποδώσει και θα το θυμάται για πάντα. Εντάξει, δεν είναι δίκαια όλα αυτά από κάποιον που δεν διστάζει να θίγει τους άλλους, στα σοβαρά ή στα αστεία. Αλλά ποιος είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη;

 

 Πόσο εύκολα μπορείς να του αλλάξεις γνώμη?

 Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Σκορπιό: 8 στα 10.
Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις γνώμη σε ένα Σκορπιό. Πρώτον γιατί είναι πεισματάρης, και δεύτερον γιατί θα αρχίσει να αναρωτιέται για τα δικά σου «ύποπτα» κίνητρα. Όσο επιμένεις, τόσο χειρότερα θα είναι. Τι να κάνεις;  Να κατευθύνεις την καχυποψία του προς άλλες πλευρές. Να τον κάνεις να αμφισβητήσει τα αρχικά στοιχεία όπου βασίστηκε για να πάρει μια απόφαση. Και αν πετύχει, πέτυχε…
Η φράση κλειδί: «Εντάξει, αλλά πού ξέρεις ότι σου είπαν την αλήθεια;»

 

Τι φοβάται περισσότερο ένας σκορπιός?

  Για τον Σκορπιό η ζωή είναι ενδιαφέρουσα μόνο αν έχει στοιχεία… θρίλερ: Ίντριγκες, καταστάσεις που αλλιώς φαίνονταν και αλλιώς προκύπτουν, πέπλα που πρέπει να παραμερίσει για να ξεσκεπάσει την αλήθεια. Μυστήρια μεταφυσικά (υπήρξε η αρχαία Ατλαντίδα;) και μυστήρια πεζά και καθημερινά (πού ήσουνα χθες μεταξύ 2 και 2.30 το μεσημέρι;). Κι εκεί εντοπίζεται ο μεγαλύτερός του φόβος: Πως μπορεί ξαφνικά όλο αυτό το σασπένς να χαθεί, και να αναγκαστεί να περάσει μια κοινότοπη, μονοδιάστατη ζωή, όπου όλα θα είναι όπως φαίνονται και τίποτα περισσότερο. Γιʼ αυτό λοιπόν φροντίζει να εμπλουτίζει όλες τις καταστάσεις με τη σχετική καχυποψία, ακόμα κι αν πρόκειται για το πιο ασήμαντο γεγονός.

 

Λέει ψέμματα?

  Ο Σκορπιός θα πει μεγάλα ψέματα και θα το κάνει καθαρά για λόγους εκδίκησης. Δεν είναι καθόλου αθώα τα ψέματά του και θα έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον που του έκανε κακό. Είναι ένας τρόπος να πάρει το αίμα του πίσω και δε θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Επίσης, σε μια πιο αθώα εκδοχή, θα σας πει ορισμένα ψέματα για να σας τεστάρει και να διαπιστώσει με τι άνθρωπο έχει να κάνει.

 

Πόσο μαθαίνει ο Σκορπιός απ'τα λάθη του?

   Αν είσαι Σκορπιός, δύσκολα παραδέχεσαι τα σφάλματά σου. Στους άλλους, εννοείται, γιατί ως προς τον εαυτό σου έχεις απόλυτα ξεκαθαρισμένες απόψεις και καταλαβαίνεις πολύ καλά πού και γιατί… την πάτησες. Αυτό όμως δεν πρέπει να το μάθει κανείς, γιατί θα χάσεις «πόντους» στην προσπάθειά σου να έχεις διαρκώς εσύ το πάνω χέρι. Έχεις την τάση να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους και αυτό δεν σε βοηθά να παίρνεις το μάθημά σου από το εκάστοτε σφάλμα σου. Αντίθετα, εκείνο που κάνεις, είναι να ενισχύεις την καχυποψία σου ως προς ανθρώπους και καταστάσεις που θεωρείς ότι έφταιξαν.

Κάθε σκορπιός θα πρέπει να θυμάται ότι: ''Αποτυχία δεν είναι να πέφτεις κάτω αλλά να μη σηκώνεσαι.''
 

 
 
Στον έρωτα..
 
 
 Καταρχάς
 
Πως θα τον διακρίνεις...

Οι Σκορπιοί διαθέτουν μαγνητισμό, μυστήριο,ζήλια, κτητικότητα, καταπίεση,ανασφάλεια, είναι ερωτικοί, ξέρουν να αμύνονται, έχουν φοβίες και κρυφά συναισθήματα. Ενδιαφέρονται για τις σχέσεις τους και ζητούν κατανόηση και τρυφερότητα. Είναι μαχητικοί, δυνατοί, εκρηκτικοί και αντέχουν τις κακουχίες της ζωής. Το γυναικείο ντύσιμο τονίζει την θηλυκότητά τους. Ξέρουν να ψυχολογούν, να ερευνούν και να διεισδύουν στην ψυχή του άλλου. Είναι σταθεροί και ευαίσθητοι, μεθοδεύουν τις κινήσεις τους, πραγματοποιούν τους σκοπούς τους και όταν χρειαστεί χτυπάνε επιδέξια στο ευαίσθητο σημείο του εχθρού τους. Διασκεδάζουν αλλά απομονώνονται κιόλας. Σιωπούν, κριτικάρουν σκληρά, έχουν υπομονή και επιμονή. Οι αμφισβητήσεις τους και ο φόβος τους πολλές φορές τους κάνει αυτοκαταστροφικούς.

 

& στη συνέχεια..

 Πώς θα τον κατακτήσεις


Η σχέση με έναν Σκορπιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τον ενδιαφέρει ο έρωτας και η συντροφικότητα αλλά το σκέφτεται πριν ξεκινήσει μια σχέση γιατί φοβάται μήπως δεν μπορέσει να καλύψει τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό του. Θέλει έναν άνθρωπο να τον καλύπτει σε όλα στη ζωή του. Ψυχολογεί αλλά δεν ψυχολογείται.  Πρέπει να σκεφτείτε πολύ πριν ξεκινήσετε κάτι μαζί του. Το θετικό στοιχείο είναι ότι μαζί του θα διασκεδάζετε, θα πηγαίνετε εκδρομές και σε ενδιαφέροντα θεάματα. Είναι γενναιόδωρος, φλογερός στον έρωτα, συνεργάσιμος και απαραίτητος στους
άλλους. Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι ζηλεύει ακόμα και όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, έχει τρομερές συναισθηματικές απαιτήσεις και είναι σαδομαζοχιστής. Είναι αινιγματικός καθώς ποτέ δεν θα ομολογήσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Μισεί και αγαπά με πάθος, ξεγυμνώνει τον άλλο και ανακαλύπτει το ψέμα. Ζητάει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, ενθάρρυνση, τρυφερότητα και συμπαράσταση. Όποιος τον πλησιάσει ουσιαστικά, θα ζήσει ένα φλογερό έρωτα.

 

Όταν ερωτεύεται..

  Ο Σκορπιός δεν θα προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματά του και αν είναι ερωτευμένος, θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή! Συνήθως ερωτεύεται κεραυνοβόλα και αν λοιπόν το ίδιο ένιωσε και μαζί σου, τότε δεν θα διστάσει να σε διεκδικήσει με πάθος για να καταφέρει να είστε μαζί! Χωρίς να έχετε προλάβει ακόμα να αναπτύξετε κάποια σχέση, θα θέλει να μάθει που βρίσκεσαι, με ποιον, αν τον σκέφτεσαι ή αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή σου. Όταν ο Σκορπιός είναι ερωτευμένος ζηλεύει και με τα λόγια και τις πράξεις του, μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ σε θέλει! Γίνεται αρκετά υπερβολικός και πιεστικός και αυτό στην αρχή μπορεί να σου αρέσει πολύ, γιατί με αυτό τον τρόπο θα σου επιβεβαιώνει τα συναισθήματά του. Αν λοιπόν διακρίνεις όλες αυτές τις αντιδράσεις στο Σκορπιό, ο οποίος δεν σταματά να έχει απαιτήσεις από εσένα, τότε ναι είναι όντως ερωτευμένος!

 

Πως φιλάει?

 Ο Σκορπιός θα κλείσει τη βραδιά με ένα παθιασμένο και διαρκές φιλί, για να ελέγξει αν ταιριάζετε και σεξουαλικά και για να διαπιστώσει αν υπάρχει έκρηξη και φλόγα ανάμεσα σας. Ακολούθησε το πάθος του και θα κερδίσεις σίγουρα μια δυνατή εμπειρία.

 

Οι ερωτεγενείς του ζώνες..

  Εδώ δεν θα δυσκολευτείς καθόλου, το ευαίσθητο σημείο του Σκορπιού είναι το προφανές, δηλαδή τα γεννητικά του όργανα. Για να ανάψεις λοιπόν τη φλόγα του πάθους, ασχολήσου με αυτή την περιοχή με κάθε τρόπο, αρκεί να το κάνεις τρυφερά και χωρίς άγαρμπες κινήσεις.

 

Αλήθεια ένας σκορπιός ζηλεύει? Θα ''σκάλιζε'' άραγε ποτέ το κινητού του συντρόφου του? 

 Θα δει ο Σκορπιός, το ζώδιο-ντετέκτιβ, ένα κινητό αφημένο εκεί, στο έλεός του, και δεν θα το κάνει φύλλο και φτερό; Θα αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία να βρει τι του κρύβεις; Γιατί του κρύβεις, δεν υπάρχει αμφιβολία. Άλλο αν το κάνεις τόσο έντεχνα, ώστε να μη δημιουργείς την παραμικρή υποψία. Αυτά όμως, φίλε μου, να τα πουλήσεις αλλού, όχι στον Σκορπιό. Για να δούμε λοιπόν τι έχουμε εδώ πέρα… Μενού…μηνύματα… άνοιγμα!
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Κάτσε κάτω και λέγε: Ποιος/ ποια είναι…» και ακολουθεί η απαγγελία όλων των ονομάτων με τα οποία επικοινώνησες τον τελευταίο μήνα.

 

Πως βιώνει τον χωρισμό..

 

«Τώρα να δεις τι έχεις να πάθεις»!!!!

  Ο Σκορπιός σαν ζώδιο του νερού και με κυβερνήτη του τον Πλούτωνα και τον Άρη, είναι ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί όταν χωρίσει, είναι το πώς θα πάρει την εκδίκησή του! Μάλιστα επειδή θα έχει «μυριστεί» το χωρισμό, πολύ πριν συμβεί, έχει φροντίσει από νωρίτερα να σκεφτεί τον τρόπο που θα πάρει το αίμα του πίσω. Ο έρωτας και η αγάπη του γίνεται μίσος και κακία, παρόλο που ο χωρισμός τον πονάει, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να καταπέσει. Το πιο πιθανό είναι αμέσως μετά το χωρισμό να ξεκινήσει από αντίδραση, μια σχέση σοβαρή και να διατυμπανίσει παντού ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής του και ότι παντρεύεται !

 

Ελπίζω να σας άρεσε.. :) 

 


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...