παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Αφροδίτη στους οίκους

Αφροδίτη στον πρώτο (1ο) οίκο

Φιλικό και γοητευτικό, με κάποια δόση προσωπικού μαγνητισμού, το άτομο με την Αφροδίτη στον πρώτο οίκο αγαπάει τη συντροφιά, τη διασκέδαση και τις τέχνες. Χαρακτήρας εξευγενισμένος, που ξέρει να λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι, που έχει την ικανότητα να προσελκύει αυτά που χρειάζεται. Πρέπει να προσέξει να μην χρησιμοποιεί τους άλλους για εγωιστικούς σκοπούς. Η θέση αυτή της Αφροδίτης δίνει καλοτυχία. Αν ο πλανήτης είναι σε όψη με τον Άρη, το άτομο παντρεύεται νωρίς, αντίθετα δύσκολες όψεις με τον Κρόνο καθυστερούν το γάμο.  Οι κακές όψεις με τους Άρη, Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα δείχνουν δυσαρμονία και προβλήματα στο γάμο, αυτές με τον Δία, υπερβολική γενναιοδωρία στα χρηματικά ζητήματα, παρόλα αυτά το άτομο είναι τυχερό στα οικονομικά του. Γενικά, προσβαλλόμενη η Αφροδίτη εδώ, δείχνει συναισθηματική ανασφάλεια, ναρκισσισμό και αμφίβολη ηθική.

 

 Αφροδίτη στο δεύτερο (2ο) οίκο

Το άτομο έχει την ικανότητα να προσελκύει τα χρήματα, τα οποία όμως, αν δεν υπάρχουν ενδείξεις οικονομίας στο ωροσκόπιο, ξοδεύονται τόσο εύκολα όσο αποκτήθηκαν. Στο πρόσωπο με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση αρέσουν η πολυτέλεια και η άνεση στο περιβάλλον. Τα χρήματα έρχονται μέσω του συντρόφου, από τυχαίες περιστάσεις, από την καλή θέληση και την εύνοια των άλλων.

Αφροδίτη στον τρίτο (3ο) οίκο

Υπάρχει κλίση προς τις τέχνες και προς οτιδήποτε συντελεί στην πνευματική καλλιέργεια. Το μυαλό είναι γόνιμο και αισιόδοξο, συνήθως υπάρχει κάποιο ταλέντο στο λόγο ή το γράψιμο. Η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί τα μικρά ταξίδια (επαγγελματικά ή αναψυχής), την  κοινωνικότητα, τις σχέσεις με συγγενείς και γείτονες. Το πρόσωπο επιδιώκει την αρμονία και την άνεση στο περιβάλλον του.

Αφροδίτη στον τέταρτο (4ο) οίκο

Υπάρχει επιθυμία για τα όμορφα πράγματα και ένα άνετο και πολυτελές σπίτι. Το άτομο είναι φιλόξενο και αγαπάει την οικογενειακή ζωή, την πατρίδα, τις παραδόσεις. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες από κληρονομιές,  τους γονείς, την ακίνητη ιδιοκτησία. Ήλιος, Σελήνη ή Δίας σε καλή όψη φέρνουν ακόμη μεγαλύτερη τύχη στα θέματα αυτά. Οι αντίξοες όψεις με τους παραπάνω δεν είναι ιδιαίτερα άτυχες αλλά επηρεάζουν τα οικονομικά με σπατάλες και υπερβολές στη διαχείριση της περιουσίας. Αν οι καλές όψεις προέρχονται από τον Κρόνο ή τον Ουρανό σημαίνουν επιτυχία σε μεγάλη ηλικία. Περιουσιακές ατυχίες, απογοητεύσεις και λύπες σε μεγάλη ηλικία σηματοδοτούν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με  Άρη, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα.

Αφροδίτη στον πέμπτο (5ο) οίκο


Το άτομο είναι δημιουργικό, εκδηλωτικό και ελκυστικό για το άλλο φύλο. Υπάρχει αγάπη για τις τέχνες και υποκριτικό ταλέντο. Η θέση αυτή είναι ευνοϊκή για την τεκνοποιία και δίνει περισσότερο θηλυκές απογόνους. Το πρόσωπο με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο μπορεί να κερδίσει από τις ερωτικές υποθέσεις, από την ικανότητα του να διασκεδάζει τους άλλους, τις κοινωνικές  εκδηλώσεις, τους χώρους αναψυχής και διασκέδασης (θέατρα, θέρετρα διακοπών), τις επενδύσεις με κάποιο στοιχείο ρίσκου, τα παιδιά και την ανατροφή τους. Αν ο Κρόνος ή ο Πλούτωνας είναι δυσμενείς (δυσμενής είναι και η σύνοδος με αυτούς τους πλανήτες) τα παραπάνω δεν ευνοούνται και γίνονται πηγή ζημιών. Αν ο Άρης, ο Ουρανός ή ο Ποσειδώνας είναι αντίθετοι, προβλήματα προκύπτουν από τις ερωτικές υποθέσεις και την αντισυμβατική ή άκριτη εκδήλωση των αισθημάτων του ατόμου.

Αφροδίτη στον έκτο (6ο) οίκο


Ο άνθρωπος είναι αρεστός στο χώρο της εργασίας του, καθώς φροντίζει για την βελτίωση των συνθηκών της και έχει την ικανότητα να συμβιβάζει τις διαφορές των συναδέλφων και των υφισταμένων του. Υπάρχει επιτυχία στην ενασχόληση με την ιατρική, τη νοσηλευτική, τη διαιτολογία. Αγάπη για τα μικρά ζώα, την καλή εμφάνιση.  Η θέση αυτή της Αφροδίτης είναι ευνοϊκή για την υγεία αλλά το άτομο πρέπει να απέχει από καταχρήσεις κάθε είδους, ιδιαίτερα στο φαγητό και το ποτό. Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης ή αμύλου πρέπει να αποφεύγεται. Αν ο πλανήτης προσβάλλεται δείχνει προβλήματα υγείας στο μέρος του οργανισμού που υποδεικνύεται από το ζώδιο, το οποίο φιλοξενεί την Αφροδίτη, ή από τον πλανήτη που σχηματίζει την δυσμενή όψη με αυτήν. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δερματοπάθειες, προβλήματα με τα νεφρά ή τα ωάρια.

Αφροδίτη στον έβδομο (7ο) οίκο

Οι συνεργασίες είναι γενικά αρμονικές αλλά η διάθεση του ανθρώπου αυτού για αρμονία με κάθε κόστος μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Υπάρχει επιθυμία για σύντροφο με καλή εμφάνιση και καλή οικονομική κατάσταση. Ο γάμος μπορεί να φέρει βελτίωση της κοινωνικής θέσης. Συνήθως το άτομο με την Αφροδίτη στη θέση αυτή παντρεύεται νωρίς και από έρωτα, πρέπει όμως να μάθει να μην περιμένει πάρα πολλά από τους άλλους. Αν ο πλανήτης προσβάλλεται, δείχνει καθυστέρηση και λύπες στο γάμο, απώλειες από συνεργασίες ή από αντιδικίες.

Αφροδίτη στον όγδοο (8ο) οίκο

Η υλική άνεση του ατόμου προέρχεται από τα χρήματα του συντρόφου ή από κληρονομιά, σύνταξη, ασφάλειες κλπ. Γενικά, από τα χρήματα άλλων. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη  αυτοπειθαρχίας, τάση για τεμπελιά ή υπερβολική ενασχόληση με το σεξ. Η θέση αυτή της Αφροδίτης συνήθως σηματοδοτεί φυσικό και ήσυχο θάνατο. Με τον πλανήτη προσβαλλόμενο στην περιοχή αυτή οι καταχρήσεις στο σεξ μπορεί να είναι καταστροφικές για την υγεία. Υπάρχει το ενδεχόμενο θανάτου του/της συντρόφου, λύπες και απογοητεύσεις στα ερωτικά ζητήματα.

Αφροδίτη στον ένατο (9ο) οίκο


Το άτομο είναι δίκαιο, αισιόδοξο, ευγενικό και συμπαθητικό. Υπάρχει αγάπη για τις καλές τέχνες, τη μουσική, τη λογοτεχνία και γενικά οτιδήποτε καλλιεργεί και βελτιώνει τον άνθρωπο. Επιθυμία για μεγάλα ταξίδια και πιθανό κέρδος από αυτά. Όφελος από συγγενείς εξ αγχιστείας, επιτυχία στο εξωτερικό - το άτομο ίσως ζήσει μακρυά από τον τόπο που γεννήθηκε. Ακόμη, είναι πιθανός γάμος στο εξωτερικό ή με πρόσωπο προερχόμενο από άλλη χώρα. Η Αφροδίτη εδώ είναι υποβοηθητική και τροποποιεί αντίξοες ενδείξεις στο ωροσκόπιο όσο αφορά τις πνευματικές ιδιότητες του ατόμου. Αν είναι ο πιο υπερυψωμένος πλανήτης στο χάρτη σηματοδοτεί επιτυχία, τιμές, καλό γάμο και γενικά καλή τύχη. Αν προσβάλλεται δείχνει υψηλά ιδανικά αλλά αδυναμία πραγματοποίησης τους.

Αφροδίτη στο δέκατο (10ο) οίκο

Υπάρχει μια αισιόδοξη και φιλική διάθεση προς τον κόσμο, η οποία κάνει το άτομο δημοφιλές στην καριέρα και τις κοινωνικές του σχέσεις. Συνήθως διαφαίνεται οικονομική άνεση και βοήθεια από γυναίκες με καλή κοινωνική θέση. Ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο διαθέτει ηθικές αντιστάσεις, αντιπαθεί τις συγκρούσεις και προτιμά την κοινωνική αρμονία. Σηματοδοτούνται οικονομικά οφέλη από τους γονείς (πιθανότερα τη μητέρα), καλλιτεχνικές επιδιώξεις και προτίμηση για ασχολίες που σχετίζονται με την ομορφιά, το τραγούδι, τις δημόσιες ομιλίες ή τη διασκέδαση. Αν η Αφροδίτη έχει ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο, το Δία ή τη Σελήνη το άτομο πετυχαίνει την κοινωνική διάκριση, την οικονομική άνεση και τη συμπαράσταση ανώτερων κοινωνικά ανθρώπων. Σε καλή όψη με τον Ερμή η Αφροδίτη δημιουργεί μουσικούς, ζωγράφους, συγγραφείς, διακοσμητές, καλλιτέχνες του θεάματος. Προδιαθέτει για θέσεις με επιρροή, θέσεις εμπιστοσύνης και επαγγέλματα όπου το άτομο έρχεται σε επαφή με το ευρύτερο κοινό. Η φύση του επαγγέλματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης. Αν η Αφροδίτη προσβάλλεται δείχνει εμπόδια, το πρόσωπο δεν συναντά ευκαιρίες για να δείξει τις ικανότητες του ή περιορίζεται σε κατώτερες θέσεις μέσα σε εγχειρήματα υψηλών απαιτήσεων.

Αφροδίτη στον ενδέκατο (11ο) οίκο

Το άτομο είναι κοινωνικό και βρίσκει ευχαρίστηση στις ομαδικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Υπάρχουν αρκετοί φίλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν, κοινωνική επιτυχία και δημοτικότητα, εύνοια από το γυναικείο φύλο. Αν ο πλανήτης προσβάλλεται από τον Κρόνο, τον Πλούτωνα ή τον Άρη σηματοδοτούνται απώλειες από συμβουλές και ενέργειες φίλων, απογοητεύσεις και καθυστερήσεις στην πραγματοποίηση των ελπίδων. Αν προσβάλλεται από τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα, οι φίλοι είναι συνήθως αναξιόπιστοι ή εκκεντρικοί.

Αφροδίτη στο δωδέκατο (12ο) οίκο

Υπάρχει επιθυμία για μοναξιά καθώς το άτομο είναι ο καλύτερος φίλος του εαυτού του και έχει την τάση να αποσύρεται από την κοινωνία. Η επιτυχία σύμφωνα με τα κοινωνικά στάνταρ είναι αδιάφορη για τον άνθρωπο με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση. Πάντως, είναι έντονη η ευσπλαχνία και η διάθεση του να βοηθήσει και να υπηρετήσει τους άλλους. Οι απολαύσεις βιώνονται στο παρασκήνιο, οι σχέσεις με το άλλο φύλο κρατιούνται μυστικές, τα αισθήματα δεν αποκαλύπτονται. Η θέση αυτή της Αφροδίτης σηματοδοτεί πρώιμες ερωτικές σχέσεις (ιδίως εάν ο Άρης σχηματίζει όψη) κρυφές σχέσεις κατά την διάρκεια του γάμου και αν ο Κρόνος είναι αντίθετος, διαζύγιο και απογοητεύσεις από το άλλο φύλο. Σκορπιός, Αιγόκερως ή Καρκίνος είναι τα πιο αφιλόξενα ζώδια για την Αφροδίτη στη θέση αυτή διότι δίνουν ισχυρή τάση για την ικανοποίηση των φυσικών και αισθηματικών επιθυμιών. 

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...