παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
«Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ»
  • Τοποθεσία
    Ίδρυμα «Μιχ. Κακογιάννης», Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος
  • Περιγραφή
    H «Πανγαία ΑΜΚΕ» η μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Venus Project, διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Jacque Fresco "The best that money can't buy" σε ελληνική μετάφραση, με τον τίτλο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει», στο χώρο «Κινηματογράφος» του Ιδρύματος «Μιχ. Κακογιάννης» το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19.30



    Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα σύντομο video / χαιρετισμό από τον Jacque Fresco και την Roxanne Meadows.

    Στην συνέχεια θα ακολουθήσει εισαγωγική ομιλία από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κο Νικήτα Νικητάκο, υπεύθυνο για την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου.
    Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Χαρά Τσιώλη, Γιώργος Κοψιδάς και Γιώργος Κυριάκου μετά τη προβολή σύντομου video που αφορά το Venus Project, την Πανγαία και τις δράσεις της .

    Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του πρόεδρου της Πανγαία Νίκου Φασόλα για τα επόμενα σχέδια της Πανγαία και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις – απαντήσεις.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Πανγαία, Νεόφρονος 3 (περιοχή Χίλτον) στα τηλέφωνα 211-7100425, 694-5972814 (Αντωνία Πάππας – Υπεύθυνη Επικοινωνίας) ή στο e-mail media@thepangea.org

    (για οσους εχουν δει τα ντοκυμαντερ 

    Zeitgeist)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...