παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
time is running out- F@ck you Pluto

Απο την ωρα που εμφανιστηκε και παλι στη ζωη μου(αναδρομος ερμης γαρ),δεν εχω ορεξη για τιποτα, δεν εχω διαθεση για τιποτα, δεν εχω ουτε καν μυαλο...μια σκεψη μονο το γεμιζει, η σκεψη του(γλυκαναλατο ξερω). 

 

Τουλαχιστον πριν εμφανιστει, το ειχα παρει αποφαση το τελος, κι ειχα αρχισει να βαζω τη ζωη μου σε ταξη ! Γιατι οσο ημασταν μαζι κυριορχουσε η ιδια αταξια που κυριαρχει τωρα. Αυτος ο ανθρωπος με ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ, μου ρουφαει ολη την ενεργεια, δεν μενει φαια ουσια για τιποτα αλλο εκτος απο ΑΥΤΟΝ ! Η Αφροδιτη μου και ο Ηλιος μου που κανουν συνοδο με τον Πλουτωνα του περασαν μαυρες μερες οσο τα ειχαμε-αραγε τετοια να ειναι η επιδραση που εχουμε εμεις οι σκορπιοι στους γυρω μας; αυτος ο Πλουτωνας ΔΕΝ παλευεται- και η Σεληνουλα μου σε συνοδο ακριβειας με τον Ηλιο του ενιωθε ασφαλεια μονο οταν ηταν διπλα του και μονο τοτε ! Και τις προηγουμενες σχεσεις μου τις βιωνα εντονα-ειμαι και Σκορπιος μη το ξεχναμε-αλλα με τον συγκεκριμενο η κατασταση ξεφευγει. Και δεν υπερβαλλω καθολου.

 

Τις βλακειες μου τις εκανα τ'ομολογω, και μεγαλο μεριδιο του χωρισμου(που εγω διαλεξα) παιρνω. Αν και οπως λεει κι ο Γιαννακης(ο Παριος βρε):ειναι το φταιξιμο διπλο σε καθε χωρισμο........~~ Τελοσπαντων θελω να πω οτι εθιξα αντρικο εγωισμο και δη Κριου, οποτε ειχα αρχισει να καταλαβαινω οτι το τελος ειναι οριστικο. 

 

Ωσπου εμφανιστηκε μολις προχθες. Με εναν τροπο που δεν περιμενα ποτε απο Κριο-τηλεφωνο με αποκρυψη μετα απο αναπαντητη του-μου φανηκε αρκετα δειλος και λιγο αξεστος. Και εκει αρχισε το δικο μου ντελιριο-λετε να με θελει ακομα καλε;;- και διαφορα συναφη.

 

Ουφ, σας κουρασα, το ξερω, αλλα επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου !

 

Αν με διαβασατε μεχρι τελους και δεν ακουγομαι σαν 13χρονο, θα ηθελα να ακουσω και τη γνωμη σας για το θεμα...για Πλουτωνιες σχεσεις, ατομα που κολλαμε στην κυριολεξια κι αν τελικα αξιζει τον κοπο..(;)

 

 http://www.youtube.com/watch?v=mTWmTgI8RsM

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...