παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΡΠΑΚΙ.....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ

Αγαπημένα μου σκορπάκια,

 

Σας στέλνω τους αστρολογικούς μου χαιρετισμούς......Είμαι μόνη στο σπίτι....καθομαι μπροστά στον υπολογιστή και σκέφτομαι.....σκέφτομαι......το παρελθόν μου, το παρόν μου και το μέλλον μου... Με έχει πίασει ένας πόνος στο στομάχι. Είμαι πολύ αγχωμένη, πολύ πληγωμένη, πολύ εκνευρισμένη....Φταίει το σύμπαν φταίω εγώ?Δεν ξέρω....προσπαθώ να τα βρώ με εμένα...με τις καταστάσεις αλλά μάταια! Και όλο ακούω προγνωστικά ότι οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών ότι είναι σε καλή φάση ( 26/10/84, Αθήνα, 09:10) αλλα τίποτα.

Η αλήθεια είναι οτι απο εχθές έχω κλειστεί σε εμένα, και δεν θελω να εξωτερικεύσω ούτε στους ίδιους μου τους γονείς πόσο απογοητεύτηκα απο την επιστολή που έλαβα! Περίμενα μήνες ολόκληρους μια χαρμόσυνη είδηση για μια πολύ καλή θέση εκτός Αθηνών ......αλλά χθές.....όλα τα όνειρα που έχτιζα γκρεμίστηκαν ένα ένα... είμαι στη 12 σειρά υποψηφίων για την κάλυψη μιας θέσης..Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μπορέσω να είμαι εκεί! Σίγουρα κάποιος απο τους απο πάνω υποψηφίους θα δεχτεί....Διαβαζα, ξαναδιάβαζα....και πραγματικά εχω μεγάλη ανάγκη να κλάψω αλλα δεν μπορώ εχω στερέψει πια..Θα μου πείτε κάθε εμπόδιο σε καλό......αλλά αλήθεια έχω βαρεθεί να περνάω συνεχώς τέτοιου είδους εμπόδια.. Τα περνάω τα ξεπερνάω....αλλά κουράστηκα πια! Και όταν τα επαγγελματικά μου είναι έτσι......νιωθω ένας άνθρωπος μισος!

Θα μου πείτε......."μισος" λόγω επαγγελματικών....??? στο ερωτικό κομμάτι? Και εκει είμαι μιση....χωρισα πριν 6 μηνες διατηρώντας επαφή με τον πρώην.......ο οποίος προχθές μου ανακοίνωσε στο άσχετο ότι θέλει την "ησυχία του"! Λες και τον ενοχλούσα...... Όταν κατέβηκε και πέρασε καλά.......δεν τον ενοχλούσα! Στην προκειμένη φαση θα τακτοποιηθεί καταλλήλως και αυτός γιατί μπορεί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο........αλλά σίγουρα θα χορτάσω πολύ!!!! Ήδη η σκορπίσια ουρά είναι έτοιμη να τον τσιμπήσει! Αρκετά υπομονή έκανα και με αυτόν!

Όπως καταλαβαίνετε δεν μου πάνε καλα τα πραγματακια! Ευτυχώς έχουμε την υγειά μας! Μόνο αυτό μας σώζει! Τώρα άν κάποιος θέλει και μπορεί να κάνει καποια αστρολογική προβλεψούλα μπας και μου ανέβει το ηθικό δεκτή!!!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Σας εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο!!! Προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά όπως και εγώ!! - το λεω μπας και το πιστέψω-!

 

Πολλές Αστρολογικές  Φιλούρες

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...