παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ερωτευμενη...

Κύριε Πανόπουλε καλησπέρα,

 Ως νέο μέλος του Stardome και γενικότερα ''πρωταρα'' στο να στέλνω αίτημα βοήθειας, ζητώ την επιοίκια σας σχετικά με το ερώτημα που θα σας θέσω. Εσείς καλύτερα απ' όλους ξέρετε πως για να πάρει μια Σκορπιός το θάρρος να γράψει μήνυμα, μάλλον το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. 

Είμαι λοιπόν γεννημένη 18/11/75 και έχω ωροσκόπο Τοξότη, εκείνος είναι γεννημένος 9/6/76 με ωροσκόπο Αιγόκερω. Ήδη έχω καταλάβει πως είναι ''δύσκολη'' η περίπτωσή μας, αλλά για ένα λόγω που μέχρι σήμερα δεν μπορώ να εξηγήσω, είμαι ακόμη εδώ και προσπαθώ. Σε διαφορετική περίπτωση θα ειχα ''φύγει'' στο 15νθήμερο και θα τον είχα διαγράψει. Εδώ όμως δεν το κάνω και ψάχνω να βρω το γιατί.

Για να μην σας κουράζω είναι μια σχέση που ξεκίνησε φιλικά πριν 2 χρόνια και πριν 5 μήνες μας βγήκε μέσα σε ένα βράδυ μέσω sms ένα απίστευτο (και ειδικά για εμένα) πρωτόγνωρο συναίσθημα. Βέβαια όπως όλα τα ''ωραία'' έτσι και αυτό στον ένα μήνα έλαβε ΤΕΛΟΣ.

Σήμερα εξακολουθούμε να μιλάμε σχεδόν καθημερινά, μέσω facebook, στο τηλέφωνο και με sms, όπου οι περισσότερες προσπάθειες επικοινωνίας είναι από την μεριά του. Έχω εξηγήσει πως για εμένα αυτή η σχέση δεν θα γίνει ποτε ξανα όπως πριν, αλλά ως διπλωμάτης Δίδυμος ξέρει πάντα να ''γλυστραει''.........

 Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να τον χάσω, θέλω να προσπαθήσω να μας δώσω αλλη μια ευκαιρία να είμαστε μαζί.  Πως θα τα καταφέρω?

Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αυτό που με οδήγησε στον να σας γράψω, αλλά για ένα περίργο λόγω πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε. Αν νομίζετε και εσείς ότι μπορείτε, θα το ήθελα. Το έχω ανάγκη...

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο αυτό site...και στους αναγνώστες σας να κάνουμε σωστή χρήση των μηνυμάτων των ΑΣΤΡΩΝ...

 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 Φιλικά

Bina 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...