παρακαλώ περιμένετε...

Σκορπιός με Ιχθύ...

  • flamescreen73 @ 22.04.2010 02:56
    Kανονικά θα το θεωρούσα τέλεια σχέση... πάθος απο διαφορετική άποψη(και στα προοδευμενα τοξότης- Κριος θα βγεί, περίπου το ίδιο πράγμα)...αλλά...το ότι τα ζώδια το ευνοούν δε σημαίνει τίποτα. Οι άνθρωποι κυριαρχούν τελικά άνω απο τις τάσεις.
     
    Ζούμε στην εποχή της ευκολίας και της μη κατανόησης...επίσης οι Σκορπιοι μπορει να είναι πολύ σκληροί με τον Ιχθύ και ο Ιχθύς να κλαίγεται όλητην ωρα μη αναλαμβανοντας τις ευθύνες του. Ο Ιχθύς κάποιες φορές νομίζει ότι ο κόσμος "του χρωστάει" ή έτσι συμπεριφέρεται, πράγμα που βέβαια δεν είναι αλήθεια.
     
    Απο την άλλη ο Σκορπιός μπορεί να είναι τρομερα εγωπαθής και εγωιστής(γνωρίζω Σκορπιους που θα "διαβάσουν" στα λεγόμενα μου μόνο τα του συντρόφου τους, επιλέγοντας να αγνοήσουν παντελώς τα δικά τους "χάλια".)
     
    Συνήθως εκεί χαλάνε και οι σχέσεις, απουσία αλληλοκατανόησης(κάποιος αρνείται να προσπαθήσει έστω να καταλάβει τον άλλο και ο άλλος αποφασίζει "έτσι μου είσαι? Και ποιος σου είπε ότι εγώ θα ασχολούμαι με την πάρτη σου και θα πασχίζω για σένα αιώνια?" και μετά οδηγεί την κούρσα ο Εγωισμός.)
     
    Δεν ξέρω αν αξίζει να προσπαθήσεις ξανά, αυτό θα σου βγει απο μέσα σου. Θέλει πολύ προσπάθεια να κρατήσει μια σχέση και ακόμη περισσότερη να ξαναφτιαχτεί. Εχεις μέσα σου τη δύναμη και την αντοχή για κάτι τέτοιο?
     
    Και επίσης μην ερμηνεύεις...πολλοί βλέπω έρχοναι εδώ και λένε βασιζόμενοι σε κάτι που είπε κάποιος "α, αρα να μην προσπαθήσω ε?Καλα έκανα και τελείωσα" ή "δηλαδή να δώσω τόπο στην οργή και να συνεχίσω" ουσιαστικά μεταθέτοντας την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.  Είναι ανεπίτρεπτο. Δείχνει πολύ ανεύθυνο άτομο. Στην ουσία ρίχνεις το βάρος σε άτομα που ώς επι το πλείστον, θέλουν να σε βοηθήσουν. Εχουμε βούληση οι άνθρωποι, δεν είμαστε άβουλοι. Οι αποφάσεις είναι δυσκολες και σκληρές, αλλα πρέπει να τις παίρνουμε μόνοι μας. Και όσο και να το αποφύγεις καποιες θα αναγκαστείς να τις πάρεις. Αρα όσο πιο πολλές πάρεις μόνος/η σου τόσο καλύτερα θα ξέρεις ότι σε αντιπροσωπεύουν και μπορείς να ζήσεις με αυτές.
     

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...