παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ?
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέτει αναπόφευκτα αργά ή γρήγορα αυτή την ερώτηση. Πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι ορισμένες συμπεριφορές των αντρών είναι περαστικές και ότι ο σύντροφός μας περνάει απλά μία άσχημη φάση.

Υπάρχει και η άλλη περίπτωση, όμως, που διακόπτουμε τη σχέση με τον σύντροφό μας και εκείνος επιστρέφει γονατιστός, παρακαλώντας μας και έχοντας τον αέρα της πλήρους μεταμόρφωσης. Μοιάζει σαν να έσβησε όλα εκείνα τα «κακά» στοιχεία του χαρακτήρα του που μας οδήγησαν στο χωρισμό. Άλλαξε πραγματικά; Θα διαρκέσει αυτή η αλλαγή; Μήπως είναι παγίδα για να μας καλοπιάσει και να μας κάνει να γυρίσουμε πίσω στην αγκαλιά του, ξεχνώντας την συμπεριφορά και τις κακές συνήθειες του παρελθόντος; Όλα είναι πιθανά...

Για να μην ζούμε με αυταπάτες, όμως, και απογοητευτούμε καλό είναι να γνωρίζουμε ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τον χαρακτήρα ενός άντρα από τη μία μέρα στην άλλη και η κρυφή του ιδιοσυγκρασία θα παραμείνει κρυφή μέχρι τη στιγμή που θα ζοριστεί και θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Οι συνήθειες μπορούν με μεταβληθούν τρόπο τινά μετά από δικές μας επίπονες και χρονοβόρες προσπάθειες, αλλά ένας ισχυρός και εκρηκτικός χαρακτήρας θα παραμείνει ως έχει, ό,τι και αν κάνουμε.

Εάν, πάλι ο σύντροφός μας έχει περάσει ήδη στη φάση να έχει γίνει «πρώην» σύντροφος και έχει καταφέρει σχεδόν να μας πείσει ότι τίποτα δεν είναι όπως παλιά και έχει μεταμορφωθεί πλήρως, καλό θα είναι να κρατήσουμε μία πισινή, κατά το κοινώς λεγόμενο. Οι άντρες αλλάζουν για χατίρι μιας γυναίκας μόνο αν το θέλουν πάρα πολύ, εάν είναι σφόδρα ερωτευμένοι με τη σύντροφό τους.

Ανακεφαλαιώνοντας, καλό είναι να θυμόμαστε κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό: μην προσπαθήσουμε ποτέ να αλλάξουμε έναν άντρα, γιατί εκτός του ότι η αλλαγή αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ, θα μας το προσάπτει για την υπόλοιπη ζωή μας. Μόνο αν το θέλει ο ίδιος πραγματικά θα αλλάξει.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...