παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
...κι ύστερα ήρθε ο Πλούτωνας (stardome ακούει;;;)!
...και πού ήρθε;

Στο 2ο οίκο μου ήρθε, στο σβέρκο του -γενεθλίως- εγκατεστημένου εκεί Δία μου. Ταγκό χορεύουνε, μοίρα-μοίρα...και η σύνοδος που κάνουν, τετραγωνίζει τον γενέθλιο Πλούτωνά μου, στις 3 μοίρες του Ζυγού και στον 11ο οίκο.

Μέχρι χθες, όλα αυτά τα έβλεπα θεωρητικώς...έβαζα τους χάρτες κάτω σαν τον Μαγγελάνο, άνοιγα και κανα βοβλίο, και τα αστρομαθήματα, και μπουμπλε-μουμπλε...πάλευα.

ΧΘΕΣ όμως, ή μάλλον πριν λίγες ημέρες, μου ήρθε μία επαγγελματική πρόταση από ηλικίας μαμάς μου οικογενειακή φίλη, η οποία με αντιμετωπίζει και με αγαπά σαν κόρη της, να αναλάβω εξαιρετικά κερδοφόρα οικογενειακή της επιχείρηση, με την ίδια να με εκπαιδεύσει προσωπικά - τα δύο της αγόρια τα απορρόφησαν επιστημονικοί κλάδοι κι έτσι το μέλλον της επιχείρησης μοιάζει αβέβαιο..την επαγγελματική πρόταση συνοδεύει μία, σαφέστατα εκπεφρασμένη πρόθεση τρόπον τινά ευρύτερης οικονομικής "υιοθεσίας" μου στα πλαίσια της εν λόγω οικογένειας..κάτι που η κυρία το ήθελε από παλιά.

Τώρα, εγώ εδώ και χρόνια, και μετά από πολυετή αγώνα (εργασιακό/δικαστικό κλπ) είμαι σε έναν δημόσιο οργανισμό, όπου ναι μεν ασφυκτιώ και τον περισσότερο καιρό θέλω ένα συρραπτικό για να κόψω τις φλέβες μου αλλά υπάρχουν προοπτικές για κάτι πιό ενδιαφέρον σε άλλα πόστα- πάντα όμως, στα πλαίσια του συντηρητικού μισθού κλπκλπ, και, με μέγα όφελος στις ταραγμένες μέρες μας, τη σταθερότητα.

Το δίλημμα και πάλι δικό μου - ευχαριστώ καλό μου σύμπαν.

Φίλη με γνώσεις αστρολογίας καλύτερες από τις δικές μου με έστρεψε να "δω" τη μεταμορφωτική προσέγγιση του Πλούτωνα...έρχομαι όμως να ρωτήσω κι εσάς, όσοι έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε...βοηθήστε λίγο να "διαβάσω" όλο αυτό που σχηματίζεται - τί άλλο να κοιτάξω, προς ποιά όψη, για να πάρω περισσότερες πληροφορίες ως προς τη χροιά της ευκαιρίας; μπας κι είναι τίποτα ποσειδωνιές και βρεθώ με πιατάκι τσίγκινο Καραγεώργη Σερβίας;

Κάθε βοήθεια δεκτή κι εκτιμητέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...