παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
AX AYTOS O GENETHLIOS XARTIS!
Κύριε Γιώργο μου γειά σου.
Κατ΄ αρχήν έχω μεγάλο παράπονο που έφυγες από το σταθμό και δεν σε ακούω πια . Κρίμα έχασα την πρωινή μου παρέα και αλήθεια έχω χάσει το κέφι μου ν΄ ακούω το σταθμό! Τέλος πάντων αν είναι για καλύτερα για σένα τι να κάνουμε , θα το υπομείνουμε ...αν και δεν μου κολλάνε πολύ οι αντικαταστάτριές σου !
Λοιπόν έχω δει τον γενέθλιο χάρτη μου και διαβάζοντας από τα αστρομαθήματα κλπ προσπαθώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Όμως την πρώτη φορά που τον εκτύπωσα σε σχέση με μια επόμενη εκτύπωση που έκανα μερικές μέρες μετά βγήκαν μερικές διαφορές στις όψεις σε quinqunx  περισσότερα και κάποιο τετράγωνο παραπάνω αν θυμάμαι καλά . Αυτά δεν είναι σταθερά και ίδια πάντα ; Αλλάζει κάτι στο χάρτη με την πάροδο λίγων ημερών... ή είναι προβληματάκιι στο πρόγραμμά σας ;
Επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε από το γενέθλιο χάρτη μας και πράγματα σχετικά με την υγεία μας , τη φυσική μας κατάσταση , τι πρέπει να προσέχουμε κλπ.
Ο Χείρων τι  είναι ; Ο Δεσμός ; Έχω και άλλες πολλές απορίες, θα σου τις πω άλλη στιγμή.
Επίσης θέλω να σου πω ότι μ΄ αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις ! Μου άρεσε πολύ η απάντησή στο μήνυμα κάποιυ hollgerson , η πρώτη παράγραφος  ειδικά  ,ο τρόπος που εκφράζεις τις μνήμες  από τα παιδικά σου χρόνια . Γιώργο μου δε γράφεις κανένα βιβλίο ; Θα  είμαι η πρώτη σου αναγνώστρια  !
Σ΄ ευχαριστώ για το χρόνο σου να διαβάσεις το μήνυμα . Θα τα ξαναπούμε το συντομότερο . Γειά σου.

ΥΣ. Πέφτεις σε πάρα πολλά μέσα όσον  αφορά  στις εβδομαδιαίες προβλέψεις που λαμβάνω !

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...