παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
How to lose a ....
... σε πείσμα του ωροσκόπου μου, της πανσελήνου και της θείας μου της Αμαλίας η οποία κάθε φορά μου βουτάει το φλυτζανάκι του ελληνικού απ' τα χέρια πριν ακόμα καταπιώ την τελευταία γουλίτσα μπας και δει στεφάνι, έπαθα επανάσταση!

Νισάφι πιά με τους έρωτες (ΤΥΧΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ, σα να σας ακούω κάργιες!!!!), τις προσπάθειες, το Clair de la lune και τα χαρτομάντηλα, τις  απέλπιδες προσπάθειες να περιγράψεις ότι η άνω καμπύλη των χειλιών του γράφει ιστορία κάπου στη βουβωνική σου χώρα στην κολλητή σου η οποία ταυτόχρονα συμπληρώνει την αίτηση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να νοσηλεύει λεπρούς στη Νοτιανατολική Ινδία...τέρμα όλα!

Έστω, έστω λέω, ότι μας έκατσε ο αίσθημας της ζωής μας - και, σε πείσμα της εποχής μας, μας ξανάκατσε. Πλειστάκις. Κι έχουμε έρθει σε αυτό το ωραίο σημείο όπου από το να πιάσουμε το μπούτι του προτιμούμε να πιάσουμε λεϊσμανίαση, κι από το να τον δούμε, προτιμάμε να δούμε λυκάνθρωπο μες στην Πανεπιστημίου. Τί κάνουμε, κυρίες και κύριοι;

Και να λοιπόν εδώ, έρχεται η Αστρολογία και σου δίνει βασικές οδηγίες προς ναυτιλομένους για ένα επιτυχημένο "σιχτίρ πιλάφι". Και πάμε:

...(How to lose an...) ARIAN.

Καταρχήν να πώ το εξής, στη μνήμη της Κριαρίνας μάνας μου.

Κριάρια μάστιγα!

Και τώρα που ηρέμησα, πάμε!

Αν αποφάσισες ότι δεν σε καλύπτει πιά το Κριάρι, δε θες να ζεις σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς βρε αδερφέ, θες σπίτι/παιδί/λαμπραντόρ/καταθέσεις κλπ...ξέχνα τα γλυκόλογα! Θυμάσαι την Καρέζη; "Κύριε Σαμιωτάκη, Βασιλείου εδώ!!!!" Σε αυτό το σημείο να πω ότι βοηθά πολύ μία άλφα προϋπηρεσία στα στρατά. Να τό 'χεις το διατάζειν.

- Αμφισβήτηση.
(Δεν καταλαβαίνω ρε Λεωνίδα αυτή σου την πεποίθηση ότι είσαι το κέντρο του Σύμπαντος. Ένας κοινός, καθημερινός, κανονικός άνθρωπος είσαι, σαν όλους τους άλλους! Α παπα, τί αυτισμός είν΄αυτός!)

- Έπαινος άλλων ανδρών.
(Πώς τους καμαρώνω λοιπόν κάτι άντρες σαν το Λάκη της Κούλας (extra points αν το Κριάρι έχει παιδιόθεν τζιχάντ με το Λάκη της Κούλας). Αυτοδημιούργητος, δυναμικός, έξυπνος, μορφωμένος (τραβήξτε σε μάκρος τον κατάλογο κατά βούληση....) )

- Νο honey, honey...
(τί θες χριστιανέ μου βραδιάτικα; (πρωί-πρωί, μεσημεριάτικα, μόλις έδυσε ο ήλιοςκλπ) δε βλέπεις που έχω βάλει την ενυδατική με το χαβιάρι;!350 ευρώ το βαζάκι και θα τη φας εσύ; και καλά δε σιχαίνεσαι; απαπα αηδίααα...)

- Αφαίρεση του αρχηγικού ρόλου
(τί να συζητήσουμε ρε Λεωνίδα για το σαββατοκύριακο, πάαααλι να συζητήσουμε, όλο συζητάμε - κανόνισα άλλωστε, μας περιμένει η μαμά μου...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑ, έπρεπε δηλαδή και να σε ρωτήσω για να πάρω μια πρωτοβουλία;! Ήμαρτον!...καλά, πολύ γεροντοκόρη κατάντησες!!!!)

- Βυθιστείτε στη μελαγχολία και τη σιωπή.
(αυτό είναι χωρίς λόγια - απλά προσπαθούμε να πετύχουμε το βλέμμα της Μέρυλ Στριπ στη σκηνή της προκυμαίας στην "Ερωμένη του Γάλλου υπολοχαγού")

- Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε!
(εμένα θα μου πεις ρε συ Λεωνίδα....θα ξεχάσω ΕΓΩ ΠΟΤΕ την Πρωτομαγιά του 2002, που τόλμησες και μου είπες "άσε με κάτω ρε Άννα" και μάλιστα μπροστά σε κείνη την κομπλεξικιά την ξαδέλφη σου τη Φρόσω;;;; Εεεεε; (εδώ βοηθά αν είσθε Σκορπιός, διότι ΟΝΤΩΣ δεν θα το έχετε ξεχάσει...0

- Κριτική επί χρημάτων
(χα!ακόμα ένα σχεδιάκι γρήγορου πλουτισμού!ΌΛοι οι άλλοι που δουλεύουν και διαχειρίζονται τα χρήματά τους σαν άνθρωποι είναι βλάκες...εσύ μονάχα είσαι ο έξυπνος...στη ψάθα θα πεθάνεις καημένεεεε....)

- Καταπίεση
(θα βγεις; πάλι; με ποιόν, με κείνα τα ρεμάλια το Θανάση και το Σταύρο; ήμαρτον ρε Λεωνίδα, τί βρίσκεις και συζητάς με αυτούς τους ουδενίες, στο Θεό σου...αλλά αν δεν ταιριάζατε δε θα συμπεθεριάζατε κλπκλπ...κι εγώ που είχα νοικιάσει τις "Ανθισμένες Μανόλιες"¨να δούμε παρείτσα...)

Ελπίζοντας να βοήθησα, λατρευτά μου αστρομπίσκοτα, θα ήθελα να τονίσω ότι σε χωρισμό από έναν Κριό καλό είναι να έχουμε μαζέψει ότι καλό μας βρίσκεται σε κρύσταλλο από το σπίτι. Καταχωνιάζουμε τα Limoges και τα Rosenthall και έχουμε όλα εκείνα τα σούργελα που μας μάζευε χρόνια η μάνα μας, με τα χρυσόμπουκλα στρουμπουλά αγγελούδια και τη χρυσή μπορντούρα, τα οποία και ανήκουν στην κατηγορία "τί κρίμα πού 'σπασε το τερατούργημα".

Αυτά, καλό βόλι, κι όσο για μένα θα επανέλθω Δημήτρια αφού συλλέξω πρώτα υλικό για το πώς ξαποστέλνουμε τον άνδρα Ταύρο, χωρίς, χωρίς λέγω, να γίνει το τριάρι της προίκας μας υαλοπωλείο.

Σας φιλώ ετερομαγούλως,
moi!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...