παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
My f*#@%ing Valentine!
…για να καταλάβετε το δράμα μου, αγαπητοί συνάνθρωποι, θα έπρεπε να μπορείτε να με δείτε με το καινούργιο μου μαλλί – μακρύ μεν, αλλά όλο το μπροστά μέρος σαν του Μόλκο των Placebo ένα πράμα. Και μαύρο κατάμαυρο. Πάει τώρα αυτό το μαλλί με Βαλεντίνους;

Για να εξηγούμαι, ανέκαθεν είχα πρόβλημα με τις κόκκινες καρδούλες. Τα δύστυχα αρκουδάκια που κρατούν καρδούλες. Τις κάρτες- καρδούλες. Τις τούρτες – καρδούλες, τα μενταγιόν – καρδούλες, τις καρδούλες, τις καρδιές κι όλα τα συμπαρομαρτούντα, και το μένος μου φτάνει μέχρι τους καρδιοχειρουργούς, μη σας πω κι ως το ίδιο το Ωνάσειο. Το δε μένος κάθε τέτοια εποχή γίνεται Τζιχάντ.

Ενώ δηλαδή όλο τον υπόλοιπο καιρό στο Μετρό θέλω απλά να μοιράζω ξανάστροφες και Ρεξόνες (άμα δείτε μία κοπελίτσα σε στυλ Emily the Strange με καλαθάκι με ρεξόνες να τις μοιράζει στο πλήθος, εγώ θα είμαι, μιλήστε μου) αυτές τις ημέρες θέλω να μοιράζω ξανάστροφες και 50ευρα για ξενοδοχεία! Get a room ρε παιδιά, έλεος δηλαδή….σε απόσταση 30 εκατοστών από τα μούτρα μας, να τσεκάρετε ο ένας του άλλου τα σφραγίσματα! Βρείτε ένα δωματιάκι, ο έρωτας είναι ιερό πράγμα, μυσταγωγικό, τον φτηναίνουν τα πολλά μάτια και το φως της ημέρας…

Έπειτα, είναι οι προσφωνήσεις…α, εκεί να δεις γέλιο! Ακούς ξαφνικά «έεελα τζιτζιφριγκουλίνι μου, άαααργησες» και γυρνάς και βλέπεις ένα γομάρι τρία μέτρα που τον λένε Βαγγέλη.

Και δως του οι τούρτες και τα κόκκινα τριαντάφυλλα, κι όλες να λιγώνονται….(ρε φιλενάδα…girlfriend, που λέει κι η Οπρα…πόσο iq χρειάζεται για να καταλάβεις ότι ένας τύπος που σου αριβάρει με κόκκινα τριαντάφυλλα απλά δεν έψαξε; καθόλου, όμως;)

Και δως του ο Love Radio να παίζει το «Careless Whispers» και άλλα τέτοια ποιοτικά, κι εγώ να θέλω να πιάσω τον James-goodbye my lover/you’re beautiful- Blunt και να του βγάλω τη σπλήνα να την κάνω ζαρτιέρα!
 
Και δως του αρκουδάκια κι εγώ να εύχομαι σε όλους αυτούς να πετύχουν αληθινή αρκούδα μπροστά τους, όρθια και ζωντανή και τύπου Αρκτούρος μες στη μέση της Πανεπιστημίου!

Λοιπόν! Εγώ, εδώ πίσω από το μαλλί, το δηλώνω: από τον Άγιο Βαλεντίνο προτιμώ σαφώς τον Άγιο Βαλε-γδύνω, και έχω κάνει και ένα μεγάλο τάμα στον Άη – Κιού! Θαυματουργός άγιος, μεγάλη η χάρη του, διότι όπου δεν υπερισχύει και δεν λατρεύεται αυτός, συνήθως λειτουργείται ο Άει….@&*σου….
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...