παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Κοιλάδα της Χεβρώνας
...ή, αλλιώς, a total eclipse of the heart.

Και πάμε:

Ήλιος και Ωροσκόπος στο Σκορπιό αγκαλιά από τον 1ο Οίκο μου ωρύονται "Tonight we dine in hell" , "Stand up and fight you're in the army now" και άλλα φιλειρηνικά, χοροπηδώντας από την αδρεναλίνη και έχοντας το βλέμμα του λατρεμένου Jack στη "Λάμψη".

Στον ίδιο χώρο αλλά παρακάτω ο Ερμής μου ωρύεται στον ανάδρομο "είναι πολύ ενδιαφέρον που δύο και δύο κάνουνε τέσσερα, αλλά καμμιά φορά κάνουνε ΠΕΝΤΕ", συνοδεύοντας τα ουρλιαχτά με τη χαρακτηριστική ελληνική χειρονομία.

Η Καρκινίσια Σελήνη μου στον 9ο, εκεί που αναρωτιότανε πώς θα έβγαινε το παστίτσιο της με λίγο πιό τσιμπημένο το μοσχοκάρυδο, αποκτά το βλέμμα της Λίλιθ λες και τη φίλησε βρυκόλακας και αναρωτιέται μήπως να σερβίρει το σιχτίρ - πιλάφι, που είναι, όσο να πεις,  κι ευκολότερο σαν συνταγή.
 
Η Αφροδίτη από την Παρθένο και τον 11ο πετάει τα Manolo Blahnik από τις βεράντες και κρεμιέται στο λαιμό του Ζυγο-Πλούτωνα (επίσης στον 11ο) ψιθυρίζοντάς του ως άλλη Μίνα του Βram Stoker "take me away from all this death".

Ο Άρης κάνει πόλεμο με νύφες και μ' εγγόνια από το Ζυγό και το 12ο Οίκο, αγκαλιά με τον Ουρανό ο οποίος του γκρινιάζει ότι νισάφι πιά με τα συμβατικά, να βγάλουνε και τα τα πυρηνικά σιγά σιγά να πάει στο διάολο.

Ο Δίας από τον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο προσπαθεί να βρει κλειστό αποταμιευτικό-επενδυτικό να δίνει επιτόκιο πάνω από το συγκαμένο 7% που δίνει κι η Marfin, αλλά τζίφος! Τον πιάνει λοιπόν υπέρταση ότι θα του τα φάει όλα σε αγαθοεργίες και ακατάσχετο clubbing ο Ποσειδώνας στον Τοξότη και στον 2ο.

Ο Κρόνος ανάδρομος στους Διδύμους και στον 8ο οίκο μου κατεβάζει λάδια στο κελλάρι να τα μοσχοπουλήσει στους υπόλοιπους πέντε φορές πάνω μόλις τους κόψει η λόρδα και παράλληλα αποκληρώνει την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, γιατί δεν είναι παιδιά για σπίτι αλλά γεννήθηκαν για την καταστροφή.

Έτσι βρίσκει το χάρτη μου αδέρφια, τούτη η μέρα που του ήλιου σβήστηκε το φως και εχάθη το φεγγάρι. Το πώς η ζωή μιας Σκορπιού έρχεται και γίνεται σε πεντάλεπτο από "Μια΄βραδιά στο Notting Hill" "UnderWorld-the Evolution", είναι ντιπ beyond me να σας το εξηγήσω. Ως εκ τούτου απλά σας αναμεταδίδω, φιλώντας σας σταυρωτά και ετερομαγούλως.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...