παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

  • alice16 @ 07.08.2017 15:10
    Κοιτας το 10ο οικο σου, τον κυνερνητη του πού βρισκεται και τι οψεις κάνει και τους πλανητες που τυχόν υπάρχουν μεσα στο 10ο. Αλλά επειδη πρόκειται για γενεθλιο χαρτη μιλάει για όλη σου τη ζωή, τώρα για τη συγκεκριμενη περιοδο που ενδιαφερεσαι δεν ξερω αν θα σε βοηθησει. Είναι ενας μπούσουλας όμως που σου δειχνει τι σου ταιριάζει γενικά. 
  • SagStar @ 07.08.2017 18:14
    Λοιπόν, ο 10ος ξεκινάει στον Ζυγό - στον 10ο δεν έχω κανέναν πλανήτη. Ο κυβερνήτης, δηλαδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και στον πρώτο οίκο και δεν βλέπω να κάνει οψεις (μόνο ημιεξάγωνο με τον χείρωνα)
  • alice16 @ 09.08.2017 02:10
    Ο Ζυγός στο 10ο οίκο: Γοητεία
    Ο Ζυγός  στην ακμή του δέκατου οίκου δείχνει την ικανότητα των ατόμων για συνεργασίες, έτσι υπάρχει πάντα η δυνατότητα δημιουργίας  μιας επιχείρησης ή ενός επαγγέλματος, με τη μορφή της συνεργασίας.  Τα άτομα έχουν δεινή ικανότητα στην ομιλία και στη συναναστροφή με τους άλλους. Είναι πολύ ικανά σε εργασίες όπου χρειάζονται διπλωματικές ικανότητες. Έχουν εξαιρετική κρίση, ενώ ως προσωπικότητες τα άτομα είναι ιδιαιτέρως γοητευτικά, εκπέμπουν μια γλυκύτητα και πολύ ισορροπία! Με τη γοητευτική τους φύση είναι σε θέση να ανοίγουν όποια πόρτα θέλουν και να κατακτούν όλες τους τις επιδιώξεις. Η διπλωματία τους είναι το χαρτί για να κατακτήσουν τις φιλοδοξίες τους. Παρόλο που είναι φιλόδοξα, τα άτομα συχνά δε διακινδυνεύουν τις σχέσεις του ή τις φιλίες τους, συχνά υποχωρούν έχοντας χαμηλό προφίλ και καταλήγουν εύκολα σε συμβιβασμό! Με τον τρόπο αυτό γίνονται πολύ καλοί διαχειριστές μιας και εξετάζουν πάντα και τις δυο όψεις του νομίσματος πριν πάρουν κάποια απόφαση, καθώς επίσης μπορούν να εκτιμούν τη υλική αξία του κοινωνικού κόσμου. Έτσι η ισορροπία και η διπλωματία, η αρμονία και η ομορφιά προβάλλεται από τη σχέση του Ζυγού με το δέκατο οίκο.
     
    Καριέρα: Οι περισσότεροι με την ακμή στο Ζυγό μπορεί να κάνουν καριέρα ως διαμεσολαβητές, σε διαπραγμαυτεύσεις ή διαχειριστές,    στη διαφήμιση, την νομική, τις δημόσιες σχέσεις, σε λογιστικά ή σε επενδύσεις, σε αρχιτεκτονική, διακόσμηση, με προώθηση καλλυντικών ή την γυναικεία ομορφιά, τα αρώματα.
     
    O κυρίαρχος γονέας: Εδώ ο γονιός που εκπροσωπεί το δέκατο οίκο με τη θέση του Ζυγού μαθαίνει στα παιδιά του να είναι ευγενικά και αφήνει πολλές ελευθερίες μιας και δεν είναι καθόλου αυστηρός. Μεγαλώνει τα παιδιά με πολύ στοργή και αγάπη. Πρέπει να τα μάθει όμως να είναι πιο αποφασιστικά και δυναμικά, με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
     
  • falbala*** @ 10.08.2017 18:25
    Αακριβώς ο 10ς θελει διεξοδική μελέτη. Π.χ αν διελαυνοντες πλανήτες βρίσκονται μέσα στον 10 κ τι όψεις κάνουν με άλλους γενέθλιους, αν η γενέθλια αφρο σου δέχεται όψεις από άλλους διελαυνοντες, κτλ. Κ ύστερα να μελετήσεις κ τις προόδους σου. Αυτά πολύ γενικά.

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...