παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οψεις συναστρίας

Γειά σας, γειά σας!! Τι κάνετε μαθητούδια του Κρόνου (για τους ομοζώδιους το λέω) αλλά κι εσείς που αν μας συναναστρέφεστε προσπαθείτε να μας αντέξετε (σας συμπονώ)??  σαν τρένο τσαφ τσούφ που ξεμένει από καύσιμα νιώθω από όταν μπήκε το 2016...και Χριστέ μου  ο Κρόνος δεν έχει καν μπει ακόμα στο δικό μου δεκαήμερο (του χρόνου θα με βρείτε στο Δαφνί ή στις Μπαχάμες με όλο το μεταβλητό σταυρό πάνω μου σε ήλιο, σελήνη, ωροσκόπο, Δία, Ουρανό και Ποσειδώνα αααα κι έναν άρη να κονταροχτυπιέται σε αντίθεση με τον διελαύνοντα Ουρανό.. οι λεπτομέρειες εδόθησαν για να καταλάβετε γιατί γράφω σαν τον Ταρζάν που είναι στα δέντρα...!
ενιγουέι, ήθελα να ρωτήξω ένα πραματάκι σχετικά με τις όψεις στην συναστρία... είναι απαραίτητο σώνει και ντε να υπάρχουν για να δημιουργείται αλληλεπιδραση ή όχι?

ας πούμε εγώ έχω ήλιο στον Τοξότη στην 26η κι εκείνος Σελήνη στον Τοξότη αλλά στην 7η και προφανως δε σχηματίζεται όψη.  Ας πούμε εγώ αφροδίτη στον σκορπιό 14η κι εκείνος στον Καρκίνο 25η και πάλι δε σχηματίζεται όψη. Παίζει ρόλο όμως το ότι είναι συμβατά τα ζώδια? οι μόνες όψεις μεταξύ προσωπικών πλανητών είναι ένα εξάγωνο στους ήλιους μας (εκείνος ζυγός),μια ψιλοσπαστικούλα αντίθεση στις σελήνες μας, εγώ διδύμους 11η (και ως πολικά ζώδια, είναι καραγκιοζίστικα αστείο το πόσο σπαστικό είναι να σου κανουν αυτό που κάνεις εσύ στον άλλον για να τον νευριάσεις....not funny at all!!!!)και μια σύνοδο ωροσκόπου μου και αφροδίτης του (εκεί κολλήσαμε :p) 

όπου διάβασα μιλάει περισσότερο για όψεις και όχι τόσο για συμβατότητα ζωδίων. Με αυτά που ξέρω  όμως καρκίνος με σκορπιό ταιριάζει. Τελικά τι ισχύει? θενκς εκ των προτέρων και σόρυ για την πάρλα, τα παραπονά σας στους Διδύμους μου.. χαχαχαχαχα! Καλημέρα σας!

 

Υ.Γ.: Τοξοτάκια μου, το νέο σλόγκαν μας θα έπρεπε να είναι: The sky is the limit, μα τα βελάκια μας βρήκαν τον Κρόνο στον πωπό! :p βοήθειά μας τώρα!! χοχοχοχοχο!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...