παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πλανητική δραστηριότητα Ιουλίου
Ο Ερμής σε ορθή πορεία
 
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από την 1η Ιουλίου 2014, θέτοντας τέλος σε αναβολές και καθυστερήσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας. Η ορθή πορεία του Ερμή μας βοηθά να προωθήσουμε θέματα που φαίνονταν να έχουν κολλήσει και σχέδια που μέχρι τώρα για κάποιο λόγο δεν προχωρούσαν.   
 
Αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου 2014
 
Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου 2014, απαιτεί προσοχή και σύνεση στη διαχείριση εύθραυστων ισορροπιών στις σχέσεις.
 
Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 7 Ιουλίου 2014
 
Ευτυχώς, το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό που σχηματίζεται στις 7/7 αποφορτίζει την ατμόσφαιρα και φέρνει νέους έρωτες.
 
Ανατροπές με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 8 Ιουλίου και το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 9 Ιουλίου 2014
 
Ανατροπές όμως αναμένονται και στις 8 Ιουλίου με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού.
 
Ευτυχώς στις 9 Ιουλίου ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και ευνοεί την εδραίωση σχέσεων καθώς επίσης και τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό.
 
Η Πανσέληνος στις 12 Ιουλίου 2014
 
Η Πανσέληνος του Ιουλίου σχηματίζεται στις 12 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω σε δυσαρμονία με τον Άρη, και τον Ουρανό. Το φαινόμενο προϊδεάζει για ξαφνικά γεγονότα, ωστόσο η θετική συμμετοχή του Κρόνου στην Πανσέληνο, αμβλύνει τις πλανητικές δυσαρμονικές όψεις και μειώνει τις «ζημιές». Παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή αφού έτσι κι αλλιώς η Πανσέληνος θα πυροδοτήσει εντάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ σε προσωπικό θα απειλήσει σχέσεις που έχουν βαλτώσει, γεγονός όμως που μπορεί να είναι ακόμα και επιθυμητό.
 
Άρης τρίγωνο Αφροδίτη
 
Στις 13 του μήνα η Αφροδίτη και ο Άρης εναρμονίζονται μέσα από ένα θεσπέσιο τρίγωνο που μιλά τη γλώσσα του έρωτα και της αγάπης.
 
Ερμής στον Καρκίνο
 
Την ίδια μέρα, στις 13/7 ο Ερμής περνά στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι τα ξημερώματα της 1ης Αυγούστου. Η διέλευση αυτή του Ερμή αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερη έμφαση σε ζητήματα ακινήτων. Στις 18 ακολουθεί και η Αφροδίτη που θα ολοκληρώσει την πορεία της στον Καρκίνο στις 12/8. Με αυτή τη θέση της Αφροδίτης, ο έρωτας, αποκτά χρώματα τρυφερότητας, ενώ κυρίαρχο στοιχείο γίνεται η αγάπη.      
 
Δίας στον Λέοντα: Η πιο σημαντική αστρολογική “είδηση”
 
Η πιο σημαντική αστρολογική «είδηση» του μήνα είναι η είσοδος του επεκτατικού  Δία στις 16 Ιουλίου 2014 στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα μείνει μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015. Αστρολογικά ο Δίας σχετίζεται με την επέκταση, την αισιοδοξία, τη φιλοσοφία τη θρησκεία, τη δικαιοσύνη, την ηθική. Φέρνει τα θετικά γεγονότα που είναι απαραίτητα για τη δράση και την πραγμάτωση. Γι’ αυτό θεωρείται ο πλανήτης της «μεγάλης τύχης». Από τη νέα θέση του ευνοούνται οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.
 
Οι αντικρουόμενες όψεις απο 19 μέχρι 25 Ιουλίου
 
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο που σχηματίζεται στις 19 Ιουλίου συνιστά τη διοχέτευση της περίσσιας ενέργειας σε σπορ και όχι σε καυγάδες.
 
Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που πρωταγωνιστεί στις 22 του μήνα κάνει απαγορευτικές τις διεκδικήσεις ενώ την ίδια μέρα απαιτείται προσοχή και στις οικονομικές συναλλαγές.
 
Αντίθετα η σύνοδος Ήλιου-Δία στις 24 Ιουλίου είναι μια θαυμάσια όψη που αναμένεται να φέρει επαγγελματικές και αισθηματικές ευκαιρίες στους τυχερούς αποδέκτες της
 
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, στις 24/7 θα ανταμείψει οικονομικά και αισθηματικά όλους όσοι προσπάθησαν για την πραγματοποίηση των ονείρων τους το τελευταίο διάστημα.
 
Με τις αντιφατικές όψεις του Ερμή, στις 25 του μήνα καλό είναι να είμαστε συνετοί στις απαιτήσεις μας και να αποφεύγουμε το ρίσκο.
 
Άρης στον Σκορπιό
 
Ο Άρης τώρα μετά από παραμονή οκτώ μηνών στο Ζυγό περνά στις 26 Ιουλίου στο Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2014. Η δράση θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, αφού όλη αυτή την περίοδο ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά.
 
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα
 
Η Νέα Σελήνη στις 27 του μήνα στο Λέοντα ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Με αυτή την Νέα Σελήνη η ανάγκη για καλοπέραση και ξενοιασιά γίνεται ακόμα πιο έντονη για όλα τα ζώδια καθώς συμπίπτει και με την περίοδο των διακοπών.
 
Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας: Προσοχή στις σχέσεις
 
Τέλος, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 28 Ιουλίου. Τις ημέρες κοντά στο φαινόμενο, καλό είναι να αποφύγουμε να λύσουμε αισθηματικές και οικονομικές διαφορές.  
 
Πηγή: myastro.gr 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...