παρακαλώ περιμένετε...

Να ρωτήσω...

  • manini @ 25.02.2013 12:10
    κ εμένα το ίδιο..καλέ σιγά κ τις υπόλοιπες μέρες δηλαδή πως είμαστε? χορεύουμε εκεί που βαράν?  
  • Stardome* @ 25.02.2013 12:58
    toxovolos, το γεγονός ότι η Πανσέληνος σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία από τους Διδύμους, και επομένως υποθέτω ότι ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών σας, καθιστά ένα σημαντικό σταθμό για την πορεία της χρονιάς αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον σε εσωτερικό επίπεδο (καθώς οι Δεσμοί μιλάνε πάντα για την πνευματική ταυτότητα, την εσωτερική κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε προς τη ζωή).
     
    Όπως έχουμε επαναλάβει, οι όψεις με τον άξονα των Δεσμών που θεωρούνται σημαντικές είναι οι σύνοδοι και τετράγωνα. Με τον Δία λοιπόν σε όψη τετραγώνου με τον άξονα των Δεσμών έχει ενδιαφέρον να κοιτάξετε το συνολικό διάστημα ανάμεσα στο οποίο έλαβε χώρα αυτή η όψη.
     
    Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά τον Ιούλιο πέρυσι ο Δίας πέρασε από τις ίδιες μοίρες που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μια ακόμη σημαντική Πανσέληνος που επηρέασε τους δεσμούς σας (σε συνέργια με το Δία ξανά) ήταν η Πανσέληνος της 31ης Αυγούστου 2012. Από εκείνο το διάστημα μέχρι και σήμερα, την Πανσέληνο στην Παρθένο, όποιες σχέσεις άλλαξα, δημιουργήθηκαν, διαλύθηκαν (μπορεί να είναι προσωπικές ή επαγγελματικές, ανάλογα με τον οίκο που συναντάμε το Δία και τους οίκους που συμμετέχουν) σ' αυτό το διάστημα, αυτές τις μέρες κάνουν ένα πλήρη κύκλο.
     
    Οπότε ναι, σε επίπεδο εσωτερικών συμπερασμάτων (και λιγότερο κυριολεκτικών γεγονότων), αυτή η Πανσέληνος φαίνεται σημαντική.
  • manini @ 25.02.2013 13:07
    αχμ τι σκάλισες τώρα από το καλοκαίρι..αλλά ναι οι ημερομηνίες είναι ακριβώς...άντε να διούμε τι άλλο έχει μείνει να τελειώσουμε..
     
    ωραίο πράγμα η αστρολογία
     
    ευχαριστούμε...
  • manini @ 25.02.2013 13:19
    δεν είχα σκεφτεί ποτέ την επιρροή της εμπλοκής του δια όμως σε αυτό...
  • toxovolos @ 25.02.2013 13:23
    Stardome τώρα έγινε εντελώς ξεκάθαρο αυτό το διάστημα. . Οι ημερομηνίες είναι όντως τόσο ακριβείς. Θα σταματήσω όμως την αναδρομή στο παρελθόν γιατί όπως είπαμε "πλήρης κύκλος". Να πω μόνο ότι οι δεσμοί είναι στον άξονα 1ου-7ου με το Δια μου στον 9ο και τον τρανζιτ στο 10. Πιο σαφές δε θα μπορούσε να μου το κάνει το σύμπαν. Τώρα είναι ώρα να το βάλω λίγο σε λειτουργία,  έστω κ με τον Ερμή στην όπισθεν.  Ευχαριστώ πολύ! 
  • Stardome* @ 25.02.2013 13:30
    Να είστε καλά!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...