παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Για το χαβαλέ....

Γειά σας αγαπητή μου αστροπαρέα...

 

Εδώ και μήνες αντιμετωπίζω ένα θέμα που είναι για γέλια και για κλάματα. Κάποιος με παίρνει τηλέφωνο με απόκριψη! Θα μου πείτε σιγά τα οά! Στην αρχή το σήκωνα ελπίζοντας ότι είναι για δουλειά. Φευ όμως! Μηδενική απάντηση. Στην αρχή αντέδρασα χαβαλεδιάρικα, δηλαδή το σήκωνα και χρέωνα μέχρι να το κλείσει. Ακουσε την κίνηση στους δρόμους, φίλους να του ρίχνουν ρεψίδια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Μετά σταμάτησα να το σηκώνω και απαντούσα πρωινές ή μεσημεριανές για να διασφαλίσω ότι δε θα κάνω καμιά γκάφα (π.χ. να είναι επαγγελματικό τηλεφώνημα και να το χάσω). Φυσικά το ψιλιάστηκε ο/η ψυχάκιας και μέτα άλλαξε και τις ώρες που με έπαιρνε. Οπότε όσες φορές με έπαιρνε εκτός των συγκεκριμένων ωρών έτρωγε γείωμα. Μέχρι σήμερα δεν είχα διαπιστώσει πόσο έχει παρατραβήξει η όλη ιστορία. Με καλούσε επί μια ώρα και ένα τέταρτο συνεχώμενα χωρίς να το σηκώνω ή να το γειώνω! Και ερωτώ λοιπόν:

 "Τι να κάνω πέρα από το να βρω ποιος/α είναι και τον @@@@ στο ξύλο;"

Πείτε καμιά ιδέα για να του/της @@@ τα πρέκια...Πραγματικά η σκορπιοσελήνη μου έχει οργιάσει που τολμάει κάποιος/ κάποια να με ενοχλεί!

 Περιμένω χαβαλεδιάρική και χιουμοριστική αντιμετώπιση κατά προτίμηση από όσους έχουν προϋπηρεσία σε βασανιστήρια..Αχαχαχα...:P..!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...