παρακαλώ περιμένετε...

βορειος δεσμος και ουρανος στον σκορπιο....

  • libra1976 @ 03.08.2010 01:33
    μάλλον '76αρης είσαι...χμμ,ο ουρανός στο σκορπιό είναι σε έξαρση,σε σένα είναι και στο δεύτερο οίκο,των οικονομικών και των υλικών /συναισθηματικών αποκτημάτων...μάλλον ξαφνικές ανακατατάξεις θα έχεις σε αυτά τα θέματα σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου:ξαφνικά κέρδη και ξαφνικές χασούρες σε ανθρώπους και πράγματα.Αν συνυπολογίσεις και το βόρειο δεσμό σε σύνοδο εκεί-ο β.δεσμός συμβολίζει το "κάρμα",τα μαθήματα που πρέπει να μάθεις στη ζωή,σε βλέπω γνήσιο τοξοτάκι μου να αλλάζεις εραστές/ερωμένες σαν τα πουκάμισα...όχι ότι σε χαλάει κιόλας,τοξότης με ωροσκόπο ζυγό είσαι,δεν είσαι και πολύ wedding material,αλλά από την άλλη θα έχεις να διδαχθείς πολλά από τον ... πόνο. 
     
  • skeftome @ 03.08.2010 03:17
    σευχαριστω libra αλλα εχω μπερδευτει τωρα αν το γνησιο τοξοτακι αλλαζει εραστες/ερωμενες σαν τα πουκαμισα μαλλον εγω εχω γεννηθει με λαθος ζωδιο ποτε δεν ημουν ετσι και δεν πιστευω να αλλαξει τωρα οσο μεγαλωννω ....δλδ με λιγα λογια κακο πραμα ο σκορπιος σε ουρανο και βορειο δεσμο?κιαλλο πονο???? ποσο ακομα?
  • Stardome* @ 03.08.2010 17:54
    skeftome, πρώτα απ' όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν προκαθορίζεται η πίστη του καθενός στις ερωτικές σχέσεις με βάση το ζώδιο του και μόνο.
    Στα ερωτήματα σου τώρα. Ο Ουρανός είναι ένας συλλογικός πλανήτης, συνεπώς σε προσωπικό χάρτη λιγότερο μας ενδιαφέρει το ζώδιο του και περισσότερο ο οίκος στον οποίο βρίσκεται και οι όψεις που κάνει με προσωπικούς μας πλανήτες. Αν τα αναφέρεις αυτά τα στοιχεία μπορούμε να κάνουμε μια κουβέντα. Κατά τα άλλα, από το ζώδιο που συναντάμε τον Ουρανό λίγα χρήσιμα συμπεράσματα βγαίνουν.
    Στο θέμα του Βόρειου Δεσμού τώρα. Ο Βόρειος Δεσμός στο χάρτη μας δείχνει ποιο είναι το μονοπάτι προς μια πνευματική πραγμάτωση - ποιες εμπειρίες μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε πνευματικά/ψυχικά τη θέση μας στο κόσμο και σε ποια σφαίρα της ζωής μας θα τις συναντήσουμε. Και πάλι δεν αναφέρεις τον οίκο (ούτε έχει σωστά αποθηκευμένα τα στοιχεία του χάρτη σου) οπότε θα μείνω στο ζώδιο μόνο αυτή τη φορά.
    Ο Βόρειος Δεσμός στο Σκορπιό δείχνει πως ουσιαστικά μαθήματα ζωής προκύπτουν μέσα από τις σχέσεις που εμφανίζουν βαθιά συναισθηματική εμπλοκή από μέρους σου. Μόνο μέσα από σχέσεις που περνούν από βαθιές μεταμορφωτικές κρίσης, σχέσεις που έχουν χαρακτήρα πολέμου/εμμονής/πόνου/έντασης/πάθους μαθαίνεις πράγματα για την ίδια τη φύση σου και τη φύση του κόσμου γύρω σου. Τονίζω πάλι πως δεν μπορώ να ξέρω σε ποια σφαίρα εντοπίζονται αυτές οι σχέσεις αφού είναι ελλιπή τα στοιχεία.
  • skeftome @ 03.08.2010 19:54
    Stardome σε ευχαριστω ....λοιπον ο ουρανος μου βρισκεται στον 1ο οικο και εχει συνοδο με σεληνη και τετραγωνο με κρονο (πρωτη φορα ασχολουμε με αυτα και δεν ξερω αν τα εχω γραψει σωστα)....(ειμαι γεννημενη 30 11 1975 ωρα 02:10-15 στη λευκωσια)

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...