παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Εσβησε το αστέρι ή εγώ χρειάζομαι γυαλιά;

Αγαπητέ κ. Πανόπουλε,

 

Αν και σχετικά νέα στο Stardome οφείλω να ομολογήσω ότι κάθε φορά με εκπλήσετε όλο και περισσότερο. Η αστρολογία για μένα ειναι κόσμος μαγικός, που ακόμα όμως δεν έχω εξερευνήσει όσο θα ήθελα. Για το λόγο αυτό ζητώ τη δική σας συνδρομή.

Τα τελευταία χρόνια αισθάνομαι ότι η τύχη μου εξαντλείται κι εχω μπει σε μια κατάσταση παρόμοια με το πυθάρι των Δαναϊδων.

Ενώ από τη στιγμή που γεννήθηκα αισθανόμουν ότι είχα άστρο, που πάντα με οδηγούσε και με έσωζε από τα δύσκολα έστω και την τελευταία στιγμή, την τελευταία 10ετία, είτε φαίνεται μόνο αχνά, είτε χάνεται.

Κι ενώ προσπαθώ να συγκρατήσω το μυαλό μου από τα παιχνίδια του Ποσειδώνα, είναι στιγμές που η απελπισία με κάνει να θέλω να διακτινιστώ στο υπερπέραν.

Έλεγα ότι μου φταίει ο Πλούτωνας και περίμενα να φύγει. Έριχνα το φταίξιμο στον Κρόνο, που από την Παρθένο με ξετίναξε. Τώρα με τον γενέθλιο Δία μου στους Ιχθείς περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ηλιο μου, δεν ξέρω τι ελπίδες θα πρέπει να τρέφω.

Τελικά, μόνο η άποψη ενός ειδικού μπορεί να με σώσει... κι ελπίζω να μου την δώσετε εσείς.

Τι έχω να περιμένω πια;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...