παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Mε το ζόρι δεν γίνεται...
Μελετούσα τους Τοξότες (μεταξύ άλλων) αυτή την εποχή.
Έβγαλα κάποια συμπεράσματα. Είστε ειλικρινείς άνθρωποι(γενικά, ιδιαίτερα δύσκολο να είναι κανείς συνέχεια και ιδιαίτερα στα προσωπικά του), ωραίο χαρακτηριστικό. Είστε όμως και αρκετά πεισματάρηδες, εκνευρίζεστε αν δεν γίνεται το δικό σας. Μοιάζετε με τον Ταυρο σε αυτό. Επίσης απεχθάνεστε το συναίσθημα και ντρέπεστε αν αυτό φαίνεται, προτιμάτε να είναι πλαγίως έκδηλο. Δεν σας αρέσει να το βλέπετε η να νομίζετε ότι το βλέπετε και στους άλλους.

Εαν κάποιος θέλει να σας συμπαρασταθεί εμμέσως, προτιμάτε να τον αποκλείσετε για να νιώθετε ελεύθεροι. Καλό όμως αυτό, κάποιοι εξάλου έχετε μεγάλη δύναμη και μπορείτε τελικά να ανταπεξέλθετε αν πιστέψετε στον ευατό σας(φυσικά η μεγάλη δύναμη πρέπει να συμβαδίζει με την αντίστοιχη υπευθυνότητα, που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας -σπατάλες στον κόσμο μας δεν μπορεί να υπάρξουν, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια.)

Ο Ταυρός θα έχει κάποιοι υπομονή και επιμονή, όταν όμως προέρχεται απο Ιχθύ γνωρίζει ότι αν κάποιος δεν θέλει τη συνδρομή σου στα έργα του, πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του. Δεν είμαι Ταυρος σε υαλοπωλείο. Εύχομαι στα συμπαθή Τοξοτάκια καλή συνέχεια και να  προοδεύσουν σύντομα(επιλέγοντας το φως και όχι το σκοτάδι, την κατάθλιψη και τη μιζέρια, παρότι δικαίωμα τους, αλλά υπάρχει ήδη αρκετή στον κόσμο για να την αυξάνουμε), γιατί είναι σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία του κόσμου και ας μην το καταλαβαίνουν.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...