παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά
.. and here we go again..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της διανόησης και του σκοπού, αλλά παράλληλα λατρεύει να χρησιμοποιεί το σώμα του. Για να ικανοποιήσετε και τις δύο πλευρές του Τοξότη, φανταστείτε μια απογευματινή βόλτα στην εξοχή. Στη συνέχεια, ιδρωμένοι μπαίνετε σε ένα ταβερνάκι με πρωτότυπες γεύσεις. Κατά την επιστροφή στο σπίτι, ζητήστε του να σταματήσει το αυτοκίνητο και πείτε του ότι δεν αντέχετε άλλο και τον θέλετε επιτόπου. Αυτή τη βόλτα θα τη θυμάστε για πάντα!
Πώς να τον αποπλανήσετε
Πείτε του ότι το όνειρό σας είναι να κάνετε πτώση με αλεξίπτωτο, να πάτε μια κρουαζιέρα στον Ειρηνικό ή να σκαρφαλώσετε στο Έβερεστ. Όχι μόνο θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του, αλλά θα αρχίσει να σκέφτεται ότι βρήκε το ταίρι του. Ο Τοξότης αγαπάει τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Θέλει να δοκιμάζει καινούριες εμπειρίες και να εμπλουτίζει τη ζωή του. Είναι αφάνταστα ιδεαλιστής και θα πρέπει πάντα να σέβεστε τη γνώμη του, ακόμα κι αν διαφωνείτε. Ποτέ μην επιχειρήσετε να γαντζωθείτε επάνω του. Δεν πρόκειται να θυσιάσει την ελευθερία του και δεν ανέχεται την καταπίεση.
Σαν ζώδιο της φωτιάς, το σεξ μαζί του είναι μια φλογερή εμπειρία. Απολαμβάνει το αυθόρμητο σεξ, το σεξ στο ύπαιθρο, το σεξ στα όρθια. Ωστόσο, ο έρωτας δεν είναι αυτοσκοπός, αφού για τον Τοξότη η συντροφικότητα είναι σημαντικότερη και είναι πιθανό να κάνει περιστασιακό σεξ με φίλες ή άγνωστες. Ανοιχτός στις εμπειρίες, μια-δυο φορές στη ζωή του θα δοκιμάσει βιτσιόζικες καταστάσεις, αν και ίσως να μην του αρέσουν ιδιαίτερα. Η γυναίκα Τοξότης είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική και όταν κάνει έρωτα δεν πρόκειται να σκεφτεί ότι οι φωνές της θα φέρουν τους γείτονες σε αμηχανία. Και τα δύο φύλα δύσκολα παραμένουν πιστά.
Ναι…
…απολαύστε όλες τις πλευρές της σχέσης. Ο Τοξότης μπορεί να γίνει εραστής σας, πηγή έμπνευσης και κολλητός φίλος.
Όχι…
…μη δείξετε δυσαρέσκεια αν ανακαλύψετε ότι είναι τζογαδόρος. Στους Τοξότες αρέσει να βάζουν στοιχήματα και να παίζουν τυχερά παιχνίδια.
Αν έχετε Άρη στον Τοξότη, η ανάγκη σας για περιπέτεια είναι πολύ έντονη. Υπερασπίζεστε σθεναρά τις απόψεις σας και δύσκολα παραδέχεστε τα λάθη σας. Στον έρωτα είστε εξίσου περιπετειώδεις, αλλά δεν ανέχεστε κανέναν περιορισμό. Για εσάς, το σεξ είναι μια διαφορετική μορφή διασκέδασης και δεν είστε από αυτούς που κοιτάζουν τον σύντροφό τους με τις ώρες στα μάτια και του ψιθυρίζουν τρυφερόλογα!

Γυναίκα Τοξότης: αισιοδοξία και ανεξαρτησία
Η λέξη-κλειδί για εσάς είναι η ελευθερία. Το βασικό σας χαρακτηριστικό είναι η ανεξαρτησία και η ελεύθερη υπόστασή σας. Για τίποτα στον κόσμο δεν θα το απαρνιόσασταν. Αντίθετα το επιδιώκετε! Όποιος σας το στερήσει ή προσπαθήσει να σας περιορίσει το μόνο που θα πετύχει είναι μια σύγκρουση μαζί σας. Σε μια σχέση φοβάστε μην σας πληγώσουν και σας προδώσουν, παρόλʼ αυτά, όμως, αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν το βάζετε κάτω και δεν απογοητεύεστε. Προχωράτε παρακάτω ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην αισθηματική σας ζωή. Άλλωστε η ανάγκη σας για νέες περιπέτειες είναι έμφυτη. Ελκύεστε ιδιαίτερα από δυνατούς άνδρες, με πετυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση και με κάποιο κύρος. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο ο γάμος, όσο η συναισθηματική κάλυψη. Σας αρέσει να έχετε εμπειρίες, γιʼ αυτό και θέλετε να έχετε ελευθερία κινήσεων. Ακόμα και όταν βρείτε εκείνο το πρόσωπο που θα σας αγαπήσει και θα το αγαπήσετε, θα συνεχίσετε να επιδιώκετε την ελευθερία των κινήσεών σας.
Με ποιους ταιριάζετε:
με Καρκίνο ή Αιγόκερω: ερωτεύεστε παράφορα, αλλά δεν μπορούν να συγκρατήσουν εύκολα την πολυτάλαντη φύση σας.
με Λέων: η σχέση αυτή σας προσφέρει έμπνευση και ένας Λέοντας μπορεί να σας δαμάσει, αλλά επίσης μπορεί να είναι και επικίνδυνη.
με Ζυγό: δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ με έναν Ζυγό και η σχέση σας μπορεί να έχει γόνιμες εξελίξεις.
με Σκορπιό: δεν είναι και από τους καλύτερους συνδυασμούς, καθώς θα συγκρούεστε συνεχώς και θα βρίσκετε εμπόδια.
με Υδροχόο: ένας τέτοιος άνδρας είναι χαραγμένος στο μυαλό σας, καθώς είναι αυτός που θα μπορέσει να κατανοήσει όλες σας τις ιδέες και απόψεις, αφού είναι οπαδός της ισότητας.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...