παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Διελευσεις - Οψεις
Στις 20' Ουρανος και Κρονος , η πασιγνωστη αντιθεση, και στις 21' της παρθενου η σεληνη μου στον 6ο ..Νομιζω πως της κανει και τετραγωνο ο Πλουτωνας..
Ερμης και Ηλιος μου στον 8ο, τετραγωνο με Ποσειδωνα, και αν ειμαι σωστη σε λιγο τετραγωνιζει και τον γενεθλιο Ποσειδωνα επισης στον 8ο ο οποιος κανει τετραγωνο με τρεχων Ουρανο και Κρονο...
Ο Αρης μου στον 3ο στους ΙΙ τετραγωνιζεται απο Κρονο και εχει αντιθεση με Πλουτωνα..( Υπαρχει επισης περιπτωση, να κανει καποια οψη η διελευση τον Αρη μου λιγο πιο...Ζωντανο? Ενεργητικο?Μαχητικο? Ειναι σε ναρκη...αλλα κοιμαται πανω της μαλον, και δεν εχει σκασει.. ακομα! Μια παρομοια απορια εχω και για οψεις που μπορουν να βοηθησουν τον Ερμη μου να δραστηριοποιηθει, συνηθως  πχ βλεπω πως οταν εχει αναδρομο, παρολο που ολα γυρω μου πανε αναποδα, εγω παω πολυ καλα!..Δευτερευοντα τωρα αυτα, αλλα ειπα να τα ρωτησω )
Ο Κρονος μου στον 4ο στον λεοντα εχει αντιθεση με Δια Ερμη και Αρη και ο Ουρανος μου στον σκορπιο στον 7ο ζυγου τετραγωνο με τα 3 παραπανω ..
Και ο Πλουτωνας μου στον ζυγο στον 6ο παρθενου κανει τετραγωνο με τον Πλουτωνα ..
Σωστα ειναι αυτα τωρα, η βλεπω οτι ναναι? Εαν ειναι σωστα, τι γινεται πανω μου απο κει πανω?? Διαλεξα να ρωτησω για αυτα, γιατι ειναι οψεις των αργων και νομιζω κρατανε παραπανω, οποτε με ενδιαφερει να καταλαβω πως φαινονται - βιωνονται τωρα και πως θα εξελιχτουν και για ποσο αυτες οι ενεργειες..Εγω τι μπορω να κανω για να βρισκω ακρη, και να καταλαβαινω ποιο να χειριζομαι πως καλυτερα..? Ποιο απο αυτα ειναι σε ανοχη μοιρων πιο κοντα, εκτος της αντιθεσης συνοδου της σεληνης μου που ειναι καπακι, εχει παρελθει δηλαδη η ενταση καποιας οψης η καποια θα γινει εντονοτερη ? Στην τελικη ποιο με επιρρεαζει περισοτερο? Συγνωμη αν ρωταω πολλα η αν εχω κανει λαθος στα παραπανω. Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω πολυ για οποια απαντηση. :)


 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...