παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Στο μεταίχμιο...
Καλή χρονιά σε όλους. Τουλάχιστον ας πάει καλύτερα από το απερίγραπτο 2008 που μας παίδεψε τόσο. Δεν ξέρω καν αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ, είναι η πρώτη φορά που γράφω, οπότε ζητώ την κατανόησή σας :)

Λοιπόν... ακούω διάφορα για όσους είναι γεννημένοι στο μεταίχμιο δύο ζωδίων. Αλλού βλέπω ότι μεταίχμιο = πέντε μέρες πριν, πέντε μετά την αλλαγή ζωδίου, αλλού μιλάνε για δύο μέρες πριν/μετά, άλλοι λένε ότι αν είσαι στην πολύ αρχή του ζωδίου η επιρροή του προηγούμενου είναι τεράστια, άλλοι ότι δεν έχει σημασία, και γενικώς ένα μπέρδεμα. Χωρίς να υπερβάλλω, μέχρι να βρω αυτήν εδώ τη σελίδα δεν έδινα βάση στα ζώδια, τα κοιτούσα για την πλάκα και δεν θεωρούσα ότι έχουν βάση, ίσως γιατί ποτέ δεν έτυχε να με "πιάνουν"... (εδώ προφανώς άλλαξα γνώμη, γιατί οι περιγραφές, οι προβλέψεις και τα άρθρα με έχουν αφήσει άφωνη ουκ ολίγες φορές). Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν κατέχω και πολλά... οπότε συγχωρήστε μου τη χαζή απορία.


Είμαι γεννημένη στο μεταίχμιο, στην αρχή των Ιχθύων, και σε πολλά είμαι τόσο Υδροχόος που σε κάνει και απορείς. Η απορία μου είναι, μπορεί αυτό να οφείλεται στο περιβόητο μεταίχμιο, ή θα πρέπει να στραφώ στις θέσεις των άλλων πλανητών μου για να το εξηγήσω? Αν όντως επηρρεάζει το προηγούμενο ζώδιο, σε τι βαθμό θα πρέπει να δίνω βάση στις προβλέψεις που αφορούν τον Υδροχόο? Υπάρχει περίπτωση να επηρρεάζουν διαφορετικούς τομείς, ή απλά πρέπει να βγάζω "μέσο όρο" κατά κάποιον τρόπο? Είναι τελικά η "σκιά" του ζωδίου που φεύγει πιο δυνατή, ή εξίσου δυνατή με την επηρροή του κυρίαρχου ζωδίου? Μέχρι στιγμής, το μεταίχμιο το νιώθω σαν μια limbo που διέπεται από τους δικούς της νόμους και κανόνες... είναι όντως έτσι?


Όποιος μπορεί να με διαφωτίσει... ευχαριστώ πολύ :)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...