παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αναχαιτισμένα ζώδια - Παράδειγμα (από το...Manchester!!! oh, yes indeed...)
Αναχαιτισμένα Ζώδια
(κείμενο του gp)


Αφού ο άξονας της γης γέρνει και αφού το σχήμα της δεν αποτελεί τέλεια σφαίρα, υπάρχει συχνά μια ποικιλία στο μέγεθος των οίκων όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε βόρεια ή νότια από τον ισημερινό. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μερικά ζώδια περιέχονται ολόκληρα μέσα σε ένα οίκο. Δηλαδή το ζώδιο δεν εμφανίζεται σε καμία ακμή και αναφερόμαστε σε αυτό το φαινόμενο ως αναχαίτιση. Σε γεωγραφικά μήκη περισσότερα των 50ο νότια ή βόρεια δύο ή περισσότερα ζώδια μπορεί να αναχαιτίζονται σε έναν οίκο ή μπορεί να υπάρχουν δύο ζευγάρια οίκων με αναχαιτισμένα ζώδια. Αν ένας οίκος έχει ένα αναχαιτισμένο ζώδιο ο απέναντι οίκος θα περιέχει επίσης ένα αναχαιτισμένο ζώδιο. Μια αναχαίτιση μεγαλώνει τον οίκο και κάνει σύνθετες τις υποθέσεις εκείνου του οίκου λόγω των επί πλέον ζωδίων που εμπεριέχονται. Ο χαρακτηρισμός ενός οίκου που περιέχει ένα αναχαιτισμένο ζώδιο μπορεί να γίνει αρκετά πολύπλοκος.

Μερικές παρατηρήσεις:

- ο άξονας των οίκων που περιέχουν αναχαιτισμένα ζώδια είναι ο πιο ενεργοποιημένος άξονας του ωροσκοπίου και πάντα είναι οι μεγαλύτεροι οίκοι εφόσον περιέχουν τον μεγαλύτερο αριθμό μοιρών από ακμή σε ακμή.

- άτομα με πλανήτη που περιέχεται μέσα σε αναχαιτισμένο ζώδιο μπορεί να αισθάνονται τον πλανήτη απομονωμένο, να επιδεικνύει τεράστια αυτοσυγκράτηση, να υπολειτουργεί.

- ο πλανήτης που περιέχεται μέσα σε αναχαιτισμένο ζώδιο δεν παραμένει ανενεργός για πάντα...η δύναμή του αργά και σταδιακά ενεργοποιείται μέχρι του σημείου να λειτουργεί παντελώς ελεύθερος (συνυπολογίζοντας πάντα και τις όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες)

- αν ο Ήλιος, η Σελήνη, ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ή ο κυβερνήτης του αναχαιτισμένου ζωδίου είναι επίσης αναχαιτισμένοι, υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση στην έκφρασή τους.

- αν δεν υπάρχουν καθόλου πλανήτες σε αναχαιτισμένα ζώδια τότε ο ίδιος ο οίκος χρειάζεται προσοχή.


johnnyIntercepted.gif
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...