παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προτάσεις
Διάβασα σε κάποιο διάλογο την πρόταση του gp για τη δημιουργία αλφαβητικών καταχωρήσεων. Είναι νομίζω πολύ καλή ιδέα και σίγουρα πολύ πιο εύχρηστο από το ψάξιμο μέσα στα διάφορα post. Άσε που όταν δεν ξέρεις καλά και προσπαθείς να μάθεις είναι εύκολο να κάνεις λάθος και να ξεχωρίσεις το γενικό από το ειδικό. Θα μας διευκολύνει ιδιαίτερα!! :)
Επίσης αν γίνεται θα ήταν καλό να μας δώσετε κάποιες λέξεις-κλειδιά για κάθε πλανήτη, ζώδιο, οίκο, έτσι ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη φύση και τη δράση του καθενός. Ρήματα, ουσιαστικά, επίθετα, οτιδήποτε τέλος πάντων μπορεί να εκφράζει τα χαρακτηριστικά. Αυτό που περιγράφω εδώ υπάρχει σε ένα βαθμό στα αστρομαθήματα, αλλά αναφέρομαι σε κάτι με μεγαλύτερη έκταση και για όλα. Πχ, με τη λέξη σελήνη τι σας έρχεται στο μυαλό??? Αυτό εννοώ.
Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω πως η έναρξη της λειτουργίας του stardome και ίσως και η τόσο έντονη κινητικότητα (ενδιαφέρον) των αναγνωστών οδήγησε και άλλες ελληνικές σελίδες στην τρόπο τινά αναβάθμισή τους (προσθήκη υλικού, περισσότερες προβλέψεις κλπ), κάτι που επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που γίνεται εδώ!!! :D (δε θα αναφερθώ στο θέμα των αντιγραφών, είναι νομίζω γνωστό πια, όλοι το καταλαβαίνουμε...)
Ευχαριστούμε gp!! Να είσαι καλά και keep on the good work!!!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...