παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Φίλη DreamShow χίλια ευχαριστώ για το άκρως ξηγημένο +πολύ όκευ σχόλιό σου!! :))
Ωχ! Χίλια μα χίλια ευχαριστώ (να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα αυτό, κι αυτό για τον απλό λόγο ότι 'αφήστηκα' κάπως και μου 'βγήκε' τελείως αλά 'κατεβατό' εδώ η φάση μου...  -Χίλια συγνώμη, στο μεταξύ, γι'αυτό...). 



Φίλη DreamShow χίλια ευχαριστώ για το άκρως ξηγημένο +πολύ όκευ σχόλιό σου!!  :))

Και πιστεύω....  ακράδαντα.... ότι μάλλον.... λίγα.... πολύ λίγα... σου λέω, εδώ, με αυτό που λέω τώρα (!!)...   :DD
Νά'σαι πάντα καλά!  

 Έγινε, θα σας ξανάρθω τότε.  :DD



(Συγνώμη, στο μεταξύ που δεν το λέω αυτό και -πχ- στα σχόλια μέσα, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα μάλλον και δεν αποθηκεύεται με τίποτα το -όποιο- σχόλιό μου. Εξού και γράφω εδώ. Αλλά αυτό, για μένα, δεν είναι τίποτα και αντίθετα μου 'έρχεται' καλύτερα, γιατί είμαι πολύ του 'έξω', ως προς τιις απόψεις δηλαδή -με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι δηλαδή ότι καλύτερο για μένα έτσι όπως γίνεται, από εδώ έστω).



Φιλάρες και φίλες μου και πάλι πολλά φιλιά!!





Υ.Γ: Φίλη DreamShow  συγνώμη, έκανα μερικές (..τελευταίες) διορθώσεις σε κάποια 'χτυπητά' ορθογραφικά μου λάθη εδώ,  και έτσι το 'κατεβατό' αυτό εδώ  αυτό-μεταταέθηκε για το πάνω πάνω μέρος του site εδώ. Έχει γίνει και μεγάλο λάθος εδώ (από μένα -πάλι για ορθογραφικά δικά μου λάθη λέω δηλαδή) κιόλας και είναι η φάση "άσ'τα να πάνε". Τέλωσπάντων. ότι "βγήκε" "βγήκε". Πιστεύω ότι, παρά τα όποια ορθογραφικά λάθη μου εδώ -και αυτό κυρίως λόγω βιασύνης- βγαίνει ένα κάποιο νόημα, και μάλιστα με ουσία κιόλας.  Μάλλον δεν είναι η μέρα μου σήμερα.  Δεν ξέρω,..... τι να πω?    :))

Δεν το ξαναπείράζω άλλο,  από τώρα και στο εξής. 


Φιλιά!!

;))
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...