παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νέα Σελήνη 29/11

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και 9ο Ηλιακό σου οίκο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε στενεύει και περιορίζει τον τελευταίο καιρό. Πιθανότατα να αισθάνεσαι πως δε χωράς εκεί που σε πιέζουν να ενταχθείς ή να θεωρείς πως η ζωή σου έχει γίνει πολύ μονοδιάστατη με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο να επεκτείνεις το ζωτικό σου χώρο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα πως θα κάνεις ένα ταξίδι για να αλλάξεις παραστάσεις, καθώς θα μπορούσες να εξετάσεις κατά πόσο υπάρχουν επαγγελματικές προκλήσεις κάπου μακριά ή αν βλέπεις πλέον με άλλη ματιά την πιθανότητα της δημιουργίας οικογένειας. Αν οι τελευταίες προοπτικές φαντάζουν προκλητικές, τότε δε χρειάζεται να μένουν σε θεωρητικό επίπεδο συζήτησης, αλλά να δείξεις τη διάθεση να κάνεις βήματα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ταρακουνήσει τον τομέα των οικονομικών σου, κυρίως μέσα από αποφάσεις και δράσεις άλλων ατόμων και οργανισμών. Ίσως να προκύπτουν εξελίξεις σε θέματα εισφορών ή χρεών σου και να πρέπει να προσέξεις κατά πόσο είναι απαραίτητο να συζητήσεις έναν πιθανό διακανονισμό. Ίσως πάλι να θεωρείς πως πρέπει να μιλήσεις σχετικά με την υπάρχουσα αμοιβή σου και αυτό να αποτελεί ένα στοιχείο που δημιουργεί κόντρες και προστριβές με πρόσωπα στην υπάρχουσα εργασία σου. Τέλος, στον ερωτικό τομέα, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να παίξεις επικίνδυνα για να τεστάρεις αντοχές και προθέσεις της άλλης πλευράς, αντί απλά να αναμένεις την ανάληψη δράσης από την πλευρά της.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να δοκιμάσεις τα υπαρκτά και πραγματικά όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπορούσες να τεστάρεις την ισορροπία ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα στη σχέση σου ώστε να κατανοήσεις αν η άλλη πλευρά εξακολουθεί να ονειρεύεται σύμφωνα με τις δικές σου διαθέσεις ή έχει βολευτεί. Καλό θα ήταν πάλι να ανοίξεις τους ορίζοντες σου σε επαγγελματικό επίπεδο και να εξετάσεις προτάσεις που μπορεί να φαντάζουν υπερβολικές, αλλά στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να σε απεγκλωβίσουν από υπάρχοντα αδιέξοδα. Η Νέα Σελήνη θέλει τόλμη και θάρρος, οπότε μην κολλάς στις λεπτομέρειες που μπορεί να σου διαλύουν τη διάθεση να αναλάβεις δράσεις.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει να σε αποπροσανατολίζει, αφού μπορεί να προσπαθεί να σε χωρέσει σε μία καθημερινότητα που είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσεις όλα όσα θεωρείς σημαντικά για την ημέρα, την εβδομάδα και τη ζωή σου. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις κάποιες προτεραιότητες γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα να θελήσεις να εξυπηρετήσεις τους πάντες και στο τέλος να απομακρυνθείς από πρόσωπα που δε θέλεις να πάρουν αποστάσεις από εσένα. Στον τομέα της υγείας, προσπάθησε να εξετάσεις κατά πόσο η κούραση είναι αποτέλεσμα της μη ύπαρξης νοήματος στη ζωή σου και όχι το αποτέλεσμα μίας έντονης καθημερινότητας, γιατί μπορεί το σώμα απλά να θέλει να σου εκφράσει τα αδιέξοδα της ψυχής σου.

Λέων
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να σου θέτει ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος/η από αυτά που έχεις, από αυτά που σου προσφέρουν, από το βαθμό της ικανοποίησης που λαμβάνεις από τη ζωή σου σε σχέση με ένα ρίσκο που προκαλείσαι ή σκέφτεσαι να αναλάβεις. Μπορεί να αποφασίσεις λοιπόν να αναλάβεις πρωτοβουλίες που δείχνουν πως αναζητάς νέα ενδιαφέροντα ή που θέτουν σε αμφισβήτηση υπάρχοντα δεδομένα της ζωής σου, ακόμα και μία σχέση που μπορεί να σε προσγειώνει. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πολύ εύκολο να υπερεκτιμήσεις προτάσεις, να παρερμηνεύσεις προσφορές, να παθιαστείς από τη στιγμή, με αποτέλεσμα να ζήσεις μία κατάσταση που έχει παρόν αλλά αμφίβολο μέλλον.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μίας περιόδου που θέλεις να βελτιώσεις το σπίτι σου, που επιδιώκεις να αλλάξεις την καθημερινότητα σου με αποτέλεσμα να προσθέτεις σε αυτή δραστηριότητες και μετακινήσεις που την κάνουν περισσότερο ενδιαφέρουσα. Μία μετακόμιση μπορεί να εμπεριέχει την έννοια του επείγοντος αφού αλλάζουν τα δεδομένα μέσα στην οικογένεια σου, ενώ μία επαγγελματική μετακίνηση μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα μακρινό τόπο. Αν πάλι προκύπτει μία νέα γνωριμία με ερωτικό περιεχόμενο ή μία εργασιακή πρόταση, τότε πρόσεχε τους όρους και τα λεγόμενα, γιατί είναι πολύ εύκολο να υπερεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις, κυρίως λόγω του γεγονότος πως έχεις ανάγκη να ακούσεις μία νέα ιστορία με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η να τη γράψεις ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α, αρκεί να σου προσφέρουν χαρτί και μολύβι.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για ένα ταξίδι που σχετίζεται με τη δουλειά σου και είναι σε θέση να σε βοηθήσει να προσλάβεις νέες παραστάσεις. Η επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν τον καταλύτη εξελίξεων, που καλό θα ήταν όμως να παραμείνουν στο σκοτάδι για την ώρα γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι. Ίσως πάλι να σου δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την υγεία σου, με τις διατροφικές σου συνήθειες τις οποίες προσπαθείς να βελτιώσεις ή με ζητήματα εναλλακτικής ιατρικής προσέγγισης, τα οποία και θα μπορούσαν όμως να αποτελέσουν παγίδα, αφού πρέπει να δεις και το αποτέλεσμα πριν να δεσμευτείς σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σε βοηθά να βγεις από τη ρουτίνα σου, γι αυτό εκμεταλλεύσου το.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σου φαίνεται να ανοίγει μία περίοδο αγορών που πιθανότατα να αφορούν το σπίτι σου, αφού νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις το χώρο σου. Ίσως όμως να προκύπτουν αναγκαία έξοδα, να πρέπει να κλείσεις ανοικτές οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες όσο καθυστερούν τόσο μεγαλώνουν ένα ζήτημα που καλό θα ήταν να κλείσει. Αν πάλι έχεις κατά νου να προχωρήσεις στην οριστικοποίηση ενός ταξιδιού ή να ανοίξεις τα χαρτιά σου απέναντι σε μία νέα γνωριμία, θα σου έλεγα να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα, αφού υπάρχουν σημεία που δε γνωρίζεις και μπορούν να σε προδώσουν στην πάροδο του χρόνου.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ενάρξεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας, χωρίς όμως είσαι απόλυτα βέβαιος/η πως θα τα καταφέρεις ή πως θα μπορέσεις να μείνεις ικανοποιημένος/η από το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως να βρίσκεσαι σε μία περίοδο που επιλέγεις να κινηθείς ανάλογα με διαθέσεις και αποφάσεις άλλων, χωρίς να θέτεις στόχους και πλάνα, απλά και μόνο λειτουργώντας με το ένστικτο και τη στιγμή. Σε αυτή τη χρονική περίοδο λοιπόν, μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες επιδιορθώσεις ώστε να αποφύγεις αδιέξοδα και λάθη που σχετίζονται με το παρελθόν και να αποδείξεις πως μπορείς να χτίσεις με βάσεις τα επόμενα βήματα σου. Απλά να θυμάσαι να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις, να στοχεύσεις σε πολλά και να εστιάσεις στην ουσία των πραγμάτων και τις πράξεις βήμα-βήμα.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη χρειάζεται προσοχή ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να δώσεις σημασία σε θέματα που απλά θα σε βαρύνουν στο μέλλον, αλλά να καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου ανθρώπους, αντικείμενα και καταστάσεις που σε βαραίνουν σήμερα. Θα υπάρξει μία παγίδα μπροστά σου, που έχει να κάνει με το όφελος που θα έχεις σε περίπτωση που εμπλακείς σε κάτι που καταφέρνει να κρύβει τις πραγματικές του διαθέσεις, οπότε προσπάθησε να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από την ουτοπία όπως σου τη σερβίρουν κάποιοι. Κάνε μία προσπάθεια ώστε να λειτουργήσεις στο σκοτάδι και να μην ανοίξεις τα χαρτιά σου απέναντι σε πρόσωπα που παραμονεύουν, αλλά φρόντισε να θολώσεις περισσότερο τα νερά. Αν όμως θεωρείς πως όλα είναι κρυστάλλινα στη ζωή σου, τότε αναζήτησε την παγίδα σε πρόσωπα που κινούνται στο οικείο περιβάλλον σου, γιατί μπορεί να ετοιμάζεται κάτι για το οποίο δεν έχεις την παραμικρή ακόμα ιδέα.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Τοξότη φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο, να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου ή να βάλεις στη ζωή σου νέες δραστηριότητες που σε βοηθούν να αποδράσεις από τα μικρά και καθημερινά ζητήματα. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος αποτελεί μία καλή ευκαιρία να βάλεις θεμέλια σε επαγγελματικά σου σχέδια, οπότε φρόντισε να εμπλακείς σε κοινές συζητήσεις, στις οποίες όμως καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως το οικονομικό τους σκέλος δεν είναι και τόσο σαφές και ξεκάθαρο. Στον προσωπικό τομέα, αν είσαι μόνος/η τότε τόλμησε να ανοίξεις τα χαρτιά σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε εντυπωσιάζει, ακόμα και αν θεωρείς πως ο στόχος δεν είναι στα μέτρα σου.

Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική στιγμή για τη δημόσια εικόνα σου, αφού σου δίνεται η ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό τομέα αναλαμβάνοντας ενδιαφέροντες ρόλους, να αποδράσεις από ένα κλειστό περιβάλλον που σε ταλαιπώρησε ή να λάμψεις με την παρουσία σου προσελκύοντας κοντά σου πρόσωπα με τα οποία υπάρχει μία ιδιαίτερη χημεία. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να σε βοηθήσει να θέσεις μεγάλους στόχους και να κάνεις βήματα προς την ευτυχία σου, αρκεί να γνωρίζεις πως πολλά από όσα σκέφτεσαι, συζητάς, υπόσχεσαι μπορεί να ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού και στην πορεία να χρειαστεί να αλλάξουν. Γι αυτό καλό θα είναι να έχεις κοντά σου ένα άτομο που σε προσγειώνει, όχι όμως τόσο ώστε να σε κάνει να σταματήσεις να ονειρεύεσαι.

πηγη: Signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...