παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νεα Σεληνη 1/10/2016

Κριός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί ένα ισχυρό σοκ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού σε βάζει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη ζωή σου, ακόμα και μέσα από μία στιγμή. Μία λέξη ή μία πράξη από την άλλη πλευρά μπορεί να μεταβάλει την ισορροπία της σχέσης σας και να βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο του τέλους. Μία νέα γνωριμία μπορεί να κινητοποιήσει σκέψεις που κάνεις πολύ καιρό και να βρεθείς με ένα εισιτήριο στο χέρι για μία νέα χώρα. Μία επαγγελματική πρόταση μοιάζει πολύ δελεαστική για να την αφήσεις να περάσει από τη ζωή σου, με αποτέλεσμα να ανακοινώνεις αποφάσεις που ξαφνιάζουν τους γνωστούς σου. Κάτι γίνεται και πρέπει να δείξεις πως διαθέτεις αυτόματα αντανακλαστικά, ακόμα και αν αυτά αποδεικνύουν πως αναζητάς τη σχέση και όχι απαραίτητα την προσωπική σου ελευθερία. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου νέα δεδομένα, που μπορούν να έχουν σχέση ακόμα και με αθλητικές δραστηριότητες. Ίσως πάλι να αυξάνει ο όγκος της καθημερινής σου εργασίας και να χρειάζεται να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή. Επίσης, καλά θα κάνεις να εστιάσεις και στην υγεία σου, να προφυλάξεις τον εαυτό σου από μία κούραση που μπορεί να αρχίσει να μαζεύεται στο σώμα και το μυαλό σου και είναι σε θέση να σε οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αυξάνει τις επιλογές σου, αλλά ταυτόχρονα κρύβει και την παγίδα να φορτώσεις τη ζωή σου, οπότε πρόσεξε να μη χάσεις την ισορροπία. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή μέσα από νέες γνωριμίες που έχεις ανάγκη για να μπει φρέσκος αέρας στη ζωή σου. Η μάχη ανάμεσα σε μία σχέση που κάνει τον κύκλο της και μία νέα σχέση που μπορεί να ξεκινά είναι παρούσα, αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή η ευκαιρία για κάτι φρέσκο στη ζωή σου φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Αν πάλι έχεις μία σχέση που χρειάζεται ανανέωση και αλλαγή, τότε τα σχέδια για απόκτηση ενός παιδιού μπορούν να λαμβάνουν σάρκα και οστά και αυτό να αποτελεί το σημάδι που αναζητούσες για να προχωρήσεις παρακάτω. Στον επαγγελματικό τομέα, επένδυσε σε ανθρώπους που κουβαλούν την αισιόδοξη ματιά απέναντι στα πράγματα και άφησε πίσω σου ανθρώπους που επιμένουν να μιλάνε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα αποτελέσει το πρώτο καμπανάκι πως βρίσκεσαι μπροστά σε τεράστιες προκλήσεις αλλαγής της ζωής σου και καλό θα είναι να είσαι έτοιμος/η για ένα σπριντ ταχύτητας. Μπορεί να αναζητάς το νέο σου χώρο διαβίωσης, να εξετάζεις την πιθανότατα να αλλάξεις δουλειά, να συζητάς με το έτερο ήμισυ για μία μετακόμιση που είναι απαραίτητη ώστε να μεγαλώσετε και την οικογένεια σας. Μπορεί πάλι να βλέπεις πως αλλάζει ο ρόλος που διατηρείς μέσα στην οικογένεια, πως πρέπει να αναλάβεις νέες δεσμεύσεις αφού κάποια άτομα της οικογένειας έχουν πλέον μεγαλώσει και δεν μπορούν να διατηρούν δραστηριότητες που ήταν μέχρι σήμερα γνώριμες για αυτά. Το μεγαλύτερο όμως θέμα που θα αντιμετωπίσεις είναι η πρόκληση να κλείσεις κεφάλαια και να βρεθείς σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον διαβίωσης. Αν βρίσκεσαι μπροστά σε αυτή την πρόκληση, τότε τρέξε αμέσως για να βγάλεις διαβατήριο. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε βάζει στη διαδικασία να μιλήσεις ανοικτά για θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος και πιθανότατα να ανοίγεις την πόρτα της εξόδου από ένα χώρο που δε σε χωράει πλέον. Η ανάγκη σου να φύγεις, μόνιμα ή για μικρότερο χρονικό διάστημα, θα σε ωθήσει να μιλήσεις με λόγια που ίσως και να μην πιστεύεις απόλυτα, οπότε πρόσεξε μήπως βγαίνεις εκτός ορίων. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα άλμα στη ζωή σου και δεν πρέπει να αφήσεις μία τέτοια ευκαιρία χαμένη, οπότε εστίασε στην ευκαιρία και όχι σε ότι μένει πίσω σου. Στον τομέα της οικογένειας, ίσως να υπάρχουν εξελίξεις στη ζωή συγγενικών προσώπων, που δε θα πρέπει να σε αφήνουν ασυγκίνητο/η, οπότε δείξε τη χαρά σου και τόλμησε να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως δεν είσαι απόμακρος/η των καταστάσεων.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό πιθανότατα να φέρνει επαγγελματικές προτάσεις που εμπεριέχουν συνεργασίες και οφέλη που καλό θα ήταν να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Προσπάθησε να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που εννοούν αυτά που λένε, που έχουν γνώση της πραγματικότητας, που βλέπεις πως έχουν πλάνο  και σχέδιο και δε μιλάνε απλά και μόνο για να ακουστούν. Ίσως πάλι να χρειάζεται να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πούνε κάποια άτομα σχετικά με την προσωπική σου ζωή, αφού φαίνεται να εκφράζουν αλήθειες που είχες ξεχάσει ή που δεν μπορούσες να δεις μπροστά σου, αφού έχεις τυφλωθεί από λόγια και υποσχέσεις ανθρώπων που ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων. Η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να στερεώσεις πολύ καλύτερα τη σχέση σου, αν εμπιστευτείς τον εαυτό σου και ακούσεις ανθρώπους που μιλάμε με ειλικρίνεια και χωρίς διάθεση να σε καλοπιάσουν.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία εξαιρετική χρονική στιγμή για να ξεκινήσεις μία νέα εποχή στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα με ενθουσιασμό και μεγάλες φιλοδοξίες. Έχει μάλλον φτάσει η ώρα να βγεις από καβούκι σου και να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν, οπότε μη μένεις στη σκιά ανθρώπων που γνωρίζουν πως να ψηλώνουν πατώντας πάνω σου. Ίσως να χρειάζεται να προχωρήσεις και σε μία ηρωική έξοδο από ένα περιβάλλον που έκανε τον κύκλο του στη ζωή σου και να πρέπει να μιλήσεις με λόγια που κάποιοι δεν πιστεύουν πως θα μπορούσες να ξεστομίσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως έχεις πολλές φιλοδοξίες, πως πιστεύεις στον εαυτό σου, οπότε γιατί να μένεις δέσμιος/α καταστάσεων που σε περιορίζουν; Καλό θα ήταν όμως να θυμάσαι πως θέλοντας να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου, να ξεκινάς ταυτόχρονα πολλά μαζί, οπότε να μην έχεις ουσιαστικό πλάνο για κάθε ένα από αυτά και να βρεθείς στη μέση μίας πορείας με πολλούς στόχους και χωρίς κανένα ευδιάκριτο τρόπαιο. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό δοκιμάζει την εμπιστοσύνη σου σε κάτι ανώτερο από εσένα, την πίστη που έχεις πως τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν. Μπορεί να στραφείς προς τον εαυτό σου, να ζητήσεις απαντήσεις που προέρχονται από τα βάθη της ψυχής σου, να αναζητήσεις συμμάχους πέρα από πρόσωπα της καθημερινότητας σου, να αναρωτηθείς κατά πόσο είναι εφικτό να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου μένοντας μακριά από συγκεκριμένα πρόσωπα. Η απάντηση είναι πως αυτό το τελευταίο δεν είναι το ζητούμενο, αλλά αυτό που αναζητάς είναι ο τρόπος που θα σταματήσουν να σε επηρεάζουν άτομα του περίγυρου σου, επιτρέποντας τους να συνεχίσουν μα βρίσκονται γύρω σου. Ναι, θα ήθελες να εξαφανιστούν κάποιοι από τον περίγυρο σου, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί αν εσύ αποφασίσεις να τους εξαφανίσεις ακόμα και αν συνεχίζουν να υπάρχουν γύρω σου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να γίνεις μέλος μίας ομάδας που είναι σε θέση να προσφέρει αισιοδοξία και νέες προοπτικές στη ζωή σου. Η επιμονή σου να ασχολείσαι με τον εαυτό σου, να θεωρείς πως δεν μπορείς να αφήσεις το τιμόνι από τα χέρια σου, να εμπιστεύεσαι μόνον εσένα και κανέναν άλλο δε θα σου βγει σε καλό από εδώ και πέρα. Έχεις την ανάγκη να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου και νέες δραστηριότητες, να κάνεις νέες γνωριμίες, να αρχίσεις να απασχολείσαι για ένα σκοπό που βγαίνει έξω από στενά καθορισμένα ατομικά πλαίσια. Οι λύσεις που ζητάς μπορεί να έρθουν μόνο όταν αναμιχθείς με ανθρώπους, μόνο όταν εμπιστευτείς τις ομάδες, μόνο όταν μιλήσεις για κοινωνίες και όχι για ατομικές βλέψεις και φιλοδοξίες.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αποτελεί μία σημαντική πρόκληση για την επαγγελματική σου ζωή, αφού σε βάζει στη διαδικασία να αναλάβεις ρόλους και ευθύνες που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα σου. Η έναρξη μίας καινούργιας εργασιακής προοπτικής μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να γνωρίσεις κόσμο, να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου να ηγείσαι και να βγεις πλέον από το καβούκι σου, κάτι που βέβαια μπορεί και να σε τρομάξει την ίδια στιγμή. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις να δημιουργήσεις μία δουλειά που στηρίζεται στα δικά σου ταλέντα, να φέρνεις σε επαφή ανθρώπους που θεωρείς πως μπορούν να συνεργαστούν και να είσαι αυτός/η που θα πρέπει να διατηρεί το καλό κλίμα μέσα σε αυτή την ομάδα. Στον προσωπικό τομέα, κάνε μία κίνηση που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η για το επόμενο βήμα σε μία γνωριμία που πρέπει να γίνει σχέση ή σε μία σχέση που οδηγείται προς τη δημιουργία οικογένειας. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αφορά την απόφαση σου για ένα ταξίδι που δεν είναι απαραίτητο να παραμένει στα όρια της αναψυχής, αλλά να αφορά μία περισσότερο μόνιμη κατάσταση για τη ζωή σου. Ίσως να μετακινείσαι για επαγγελματικούς λόγους και αυτό να σημαίνει πως καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως θα βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις και θα μπορούσαν να αποτελέσουν και δοκιμασίες σχετικά με την προσαρμοστικότητα σου σε νέα δεδομένα. Ίσως πάλι να ξεκινάς μία νέα εκπαιδευτική διαδικασία η οποία σου ζητά να δεσμευτείς πως θα ακολουθήσεις μέχρι τέλους, ακόμα και αν φαντάζει κάπως δύσκολη και απαιτητική. Στον ερωτικό τομέα, η προσωπική σου ελευθερία είναι πάνω από όλα, αλλά πιθανότατα να αναγνωρίζεις πως υπάρχει ένα πρόσωπο στο περιβάλλον σου που θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του/ης συντρόφου, αλλά πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός πως είναι πιθανό να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την περίεργη διαδικασία φλερτ ανάμεσα σας.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε κάνει να θέλεις να δεθείς με ένα πρόσωπο, να αναζητάς λέξεις και πράξεις που δείχνουν πως μπορείς να εμπιστευτείς, να βασιστείς πάνω στην άλλη πλευρά, να ανακαλύψεις την ασφάλεια που αναζητάς. Σε επαγγελματικό επίπεδο. αυτό μπορεί να σημαίνει πως μετά από προσπάθεια ενός μήνα να παραμείνεις στο χώρο που δουλεύεις, έφτασε η ώρα να αποδράσεις και να αναζητήσεις το επόμενο εργασιακό περιβάλλον, αφού αντιλαμβάνεσαι πως μένοντας δέσμιος/α δεν μπορείς να νιώθεις ασφαλής. Σε ερωτικό επίπεδο, η άλλη πλευρά μπορεί να σου δείξει πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, κάτι που όμως δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να δεχτείς τόσο εύκολα, αφού θέλεις αποδείξεις που δε φαίνονται μέσα από λόγια και απλές πράξεις, αλλά τις νιώθεις. Η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να βρεις ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτείς, αρκεί να καθαρίσεις το χάος της ζωής σου.

πηγη: singingstars 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...