παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δίας στο Ζυγό (9/9/2016 - 10/10/2017)

Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και θα παραμείνει για κάτι περισσότερο από δώδεκα μήνες (μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 οπότε και θα περάσει στο Σκορπιό). Η παρουσία του Δία στο Ζυγό επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριοί/Ζυγοί, Καρκίνοι/Αιγόκεροι) μέσα από πράξεις που δείχνουν την ανάγκη να δημιουργηθούν νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα εξελίξουν ζωές που κόλλησαν στην αβεβαιότητα και στη συνήθεια. Την ίδια όμως στιγμή, θα κριθούν υπάρχουσες σχέσεις και μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο απότομοι, βίαιοι αλλά και λυτρωτικοί χωρισμοί, αφού αν υπάρχουν αντιθέσεις ουσίας και φιλοσοφίας, τότε είναι καλύτερα να υπάρξουν δύο ξεχωριστοί δρόμοι παρά προσπάθειες να ενωθούν μυαλά και σώματα που κοιτάζουν προς διαφορετική κατεύθυνση. Μέσα στο παραπάνω διάστημα δώδεκα περίπου μηνών, ο Δίας θα βρεθεί σε θέση μάχης με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνοντας στο προσκήνιο μνήμες του πρώτου εξαμήνου του 2011 καθώς και του δεύτερου μισού του 2013, όταν υπήρχε έντονη κόντρα ανάμεσα στο παλιό και το νέο.

Η περίοδος της αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) θα σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές σε πορείες σχέσεων, συνεργασιών αλλά και κοινωνικής εξέλιξης. Θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην κοινωνία και τον πολιτικό χώρο, θα γεννηθούν ιδέες και φορείς που θέλουν να φέρουν την αλλαγή, αλλά ταυτόχρονα θα δυναμώσει και η πίεση του κατεστημένου, αφού ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δείχνει τα δόντια του. Η απόσταση που θα λάβουν κάποιοι από το κατεστημένο μπορεί να μοιάζει με άλμα στο κενό, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο η προσωπική επανάσταση μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, μέσα από συνδέσεις που θα δημιουργηθούν και θα λειτουργήσουν σαν την ηλεκτροπληξία σε μία κοινωνία που συνήθισε να της ανάβουν το φως μόλις της πουν πως σκοτείνιασε και όχι όταν εξετάσει αν έχει σκοτεινιάσει ή όχι.

Κριός
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, θα ανοίξει ένα νέο κύκλο δώδεκα περίπου μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτό που πραγματικά φαίνεται να έχεις ανάγκη και να αναζητάς είναι να απελευθερωθείς όσο πιο βελούδινα και ανώδυνα γίνεται από ένα σετ διαπροσωπικών σχέσεων και εξαρτήσεων που σε εγκλώβισαν σε μία ζωή που δεν μπορεί να προχωρήσει πλέον παρακάτω. Η παρουσία του Δία στο Ζυγό υπόσχεται νέες ερωτικές ευκαιρίες, μπορεί να φέρει έναν πολύ όμορφο γάμο, μία νέα καριέρα αλλά την ίδια στιγμή θα σου ζητήσει να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά και να αφήσεις πίσω σου εγωιστικές πεποιθήσεις και ένα κομμάτι ζωής που οδηγεί σε πολλά αδιέξοδα. Είναι πιθανό το διαβατήριο για τη νέα ζωή να περνά από μία περίοδο εκπαίδευσης ή μία μετακίνηση σε μία νέα χώρα, αφού πρέπει να ανοίξεις το μυαλό σου για να αντιληφθείς αυτό που σου παρουσιάζεται.
Η αντίθεση του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό τα χρονικά διαστήματα Δεκέμβριος 2016- Μάρτιος 2017 και το Σεπτέμβριο του 2017 είναι μάλλον οι χρονικές περίοδοι που θα καταλάβεις πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει η ζωή σου. Οι συγκεκριμένες εποχές μοιάζουν με το τρενάκι του τρόμου πάνω στο οποίο βρίσκεσαι με τη θέληση σου, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως ταυτόχρονα φοβάσαι μήπως αυξήσει ταχύτητα και χάσεις την επαφή με το παρόν. Κάτι τέτοιο όμως δεν ονειρεύεσαι κάθε βράδυ τον τελευταίο καιρό; Αυτή την αίσθηση του να χάνεις την επαφή με το σήμερα και να βρίσκεσαι σε ένα μαγικό, αλλά ταυτόχρονα άγνωστο, μέλλον.

Ταύρος
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινά μία περίοδο δώδεκα περίπου μηνών που θα κληθείς να εργαστείς εντατικά και να αναπτύξεις ένα νέο κύκλο συνεργατών και συμμαχιών. Φαίνεται να έχει έρθει η ώρα που θα κάνεις τομές στην καθημερινότητα σου και θα προσπαθήσεις να εντάξεις σε αυτή και κάποια νέα δεδομένα, που ίσως να προέρχονται από την προσωπική σου ζωή που άλλαξε την προηγούμενη χρονιά. Οι απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα θα μεγαλώσουν και ίσως να πρέπει να λειτουργήσεις ηγετικά μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων που αναμένει από εσένα το σινιάλο για να συντονιστεί. Ίσως πάλι να θελήσεις να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου νέες μορφές σωματικής άσκησης ή να αναζητήσεις ένα νέο καλλιτεχνικό χόμπι. Αυτό που έχει σημασία είναι να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να βρεις ασχολίες που σε γεμίζουν με νέα ενδιαφέροντα.
Η περίοδος της αντίθεσης του Δία με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) είναι μία εποχή που καλά θα κάνεις να προσέξεις μήπως προσθέτεις μεγάλες ταχύτητες στη ζωή σου και δεν καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα αναλαμβάνεις. Φρόντισε την υγεία σου και μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι γιατί είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείς σε υπερβολές που δε θα καταφέρεις να διαχειριστείς και το σώμα σου μπορεί να σε προδώσει. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να φροντίσεις να ανοίξεις τις επαγγελματικές σου ευκαιρίες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τρέχεις πίσω από υποσχέσεις που μοιάζουν πάνω από τα αληθοφανή όρια.

Δίδυμοι
Η είσοδος του Δία στο φιλικό σου ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου φαίνεται να ενεργοποιεί θέματα ερωτικού περιεχομένου και να σε βοηθά να αποδράσεις από μία δύσκολη περίοδο δώδεκα περίπου μηνών που κλήθηκες να κάνεις τομές στη ζωή σου. Η χαμένη σου παιδική αθώα ματιά απέναντι στα πράγματα είναι το βασικό ζητούμενο των επόμενων δώδεκα περίπου μηνών και αυτό είναι κάτι που θα ανακαλύψεις όταν καταφέρεις να βρεις ευχαρίστηση στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα που θα φέρουν ερωτικές συγκινήσεις στη ζωή σου, αλλά την ίδια στιγμή θα γίνονται και συγκρίσεις με το παρελθόν σου για να κατανοείς σε ποιο μονοπάτι βαδίζεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση, τότε μπορεί να έρθει ένα παιδί στη ζωή σου και να θέσει νέες προτεραιότητες, κάτι που μετατοπίσει την έννοια της συναισθηματικής πληρότητας σε νέες παραστάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, αναζητάς ή βρίσκεις ένα/μία συνεργάτη που μπορείτε να συνεννοηθείτε και να τολμήσετε ένα βήμα που μοιάζει με άλμα στο κενό. Έχοντας όμως εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, έχεις την ευκαιρία να χτίσεις μία πολύ γερή συνεργασία που είναι σε θέση να φέρει στην επιφάνεια ένα μεγάλο κομμάτι από τα κρυφά σου ταλέντα.
Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) θα φέρει μεγάλες ταχύτητες στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα αφού μπορεί να συμβούν γεγονότα που αλλάζουν τις προτεραιότητες σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με σύνεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να βάλεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και να βρεθείς σε μεγάλη σύγχυση. Οι προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια και την καρδιά σου χρειάζονται κριτική ματιά, αλλά την ίδια στιγμή αν παρατηρήσεις να έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, τότε είναι μάλλον η ώρα που θα αφεθείς στα χέρια του και μπορούν να προκύψουν μαγικά πράγματα.

Καρκίνος
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου φαίνεται να κινητοποιεί έντονα τη ζωή σου για τους επόμενους δώδεκα περίπου μήνες, με τρόπο που κάποιες φορές μπορεί να θεωρείς πως δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Θα κληθείς να κάνεις αλλαγές στον τόπο κατοικίας σου, είτε αυτό αναφέρεται στο σπίτι σου ως χώρος που ανακαινίζεται, χώρος που μετακομίζει είτε αυτό αναφέρεται στην οικογενειακή σου ζωή που θα αλλάξει. Είναι πιθανό να συγκατοικήσεις ή να μεγαλώνει η οικογένεια σου, να δεσμευτείς σε μία σχέση που σε οδηγεί και στην απόκτηση παιδιών ή να επιστρέψεις σε ένα σπίτι που ζούνε και άλλα μέλη της οικογένειας σου αφού πρέπει να βρεις εκ νέου ρίζες για να επανέλθεις μετά από μία περίοδο πισωγυρίσματος στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να θέσεις γερές συνεργασίες που θα φέρουν αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου, αρκεί να μπορείς να υποστηρίξεις τα νέα σχέδια που δημιουργούνται και να εμπνεύσεις τους γύρω σου.
Η αντίθεση του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) θα φέρει μεγάλες αναταράξεις στη ζωή σου. Πρόκειται για περιόδους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις σε υπάρχουσες δομές, προκαλώντας μετακινήσεις σε απόσταση, σχέσεις που προκύπτουν από το πουθενά, επαγγελματικές ευκαιρίες που σε μετακινούν σε άλλη χώρα, μέχρι και αλλαγή στην οικογένεια που σου δίνει την ευκαιρία για νέο ρόλο. Μείνε ψύχραιμος/η και προσπάθησε να κατανοήσεις πως βρίσκεσαι σε μία γενικότερα επαναστατική περίοδο, που θα πρέπει να αρπάξεις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μία φορά στα δώδεκα χρόνια.

Λέων
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή του για περίπου δώδεκα μήνες ανοίγει μία νέα περίοδο εξωστρέφειας και κινητικότητας με στόχο να μεγαλώσεις τον κύκλο επιρροής σου ή να αποκτήσεις και νέους ρόλους μέσα σε ένα διευρυμένο συγγενικό ή επαγγελματικό πλαίσιο. Η δίψα σου για ταξίδια και εκπαιδεύσεις θα μεγαλώσει και μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη συγκυρία ώστε να ξεκινήσεις να ταξιδεύεις για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα πτυχίο που μπορεί να αποτελέσει την είσοδο σου σε ένα νέο τομέα καριέρας, ειδικά αν πρόκειται για ένα χαρτί που σε συστήνει εκ νέου σε κόσμο που γνωρίζει τη μέχρι σήμερα ταυτότητα σου. Στον προσωπικό τομέα, η έλξη σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να σε κάνει να ταξιδέψεις μακριά ή μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες στη ζωή σου που προέρχονται από το φιλικό κύκλο συγγενικών σου προσώπων.
Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) σηματοδοτεί περιόδους μεγάλης ταχύτητας στη ζωή σου. Στις συγκεκριμένες χρονικές συγκυρίες, καλό θα ήταν να ανοίξεις το μυαλό σου και να φροντίσεις να απορροφήσεις γνώσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν το στάτους σου. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να σε φέρει σε επαφή με μία νέα κουλτούρα, που δεν επηρεάζει μόνο την καριέρα σου, αλλά και την προσωπική σου ζωή αφού μπορεί να ανακαλύψεις προορισμούς που θα ήθελες να περάσεις το επόμενο κομμάτι της ζωής σου.

Παρθένος
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου μπορεί να τραβά τα φώτα από πάνω σου, μετά από μία περίοδο δώδεκα περίπου μηνών με το Δία στο ζώδιο σου, αλλά σου προσφέρει την ευκαιρία να εξαργυρώσεις κέρδη της τελευταίας περιόδου. Είναι καιρός να πατήσεις καλύτερα στα νέα επαγγελματικά σου βήματα, να αυξήσεις τα έσοδα σου, να κάνεις περισσότερο γόνιμη μία σχέση που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και θα πρέπει να δώσει πλέον νέα αποτελέσματα. Θα θελήσεις επίσης να κάνεις κάποιες αγορές για το σπίτι σου ή να επενδύσεις κάποια χρήματα σε ακίνητα ή στη Γη, αλλά να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να λαμβάνεις και τη γνώμη κοντινών σου προσώπων αφού μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικούς συνεργάτες στη νέα σου ζωή.
Η αντίθεση του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) θα φέρει έντονες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα τις παραπάνω περιόδους. Πρόσεξε μήπως αυξάνονται οι απαιτήσεις τρίτων από εσένα και αυτό σε βάλει σε έξοδα ή μήπως υπάρχουν χρέη που καλείσαι να πληρώσεις και αυτό θα σε αγχώσει. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να προκύψουν νέα για επέκταση της οικογένειας σου ή να μπει ένα τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και να φέρει μεγάλη αναστάτωση. Να θυμάσαι πως σε αυτές τις περιόδους, ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι μπορεί να φέρει αναταραχή στη ζωή σου, κάτι που σου δίνει όμως την ευκαιρία να εξετάσεις τη μεταξύ σας σχέση.

Ζυγός
Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή του για περίπου ένα χρόνο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσεις τη ζωή σου, να κυνηγήσεις νέες ευκαιρίες, να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου. Μπορείς να κυνηγήσεις ένα πτυχίο που είναι σε θέση να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους, ακόμα και μακριά από τον τόπο κατοικίας σου. Μπορεί να υπάρξει ανταπόδοση στον κόπο του τελευταίου χρονικού διαστήματος και να κερδίσεις μία προαγωγή που αναζητάς εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί πάλι να δεις άμεση βελτίωση της προσωπικής σου ζωής, μέσα από μία νέα σχέση ή την αύξηση των μελών της οικογένειας σου. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Δία στο ζώδιο σου λέει να ρισκάρεις και να ανοίξεις νέες πόρτες, να τολμήσεις να αλλάξεις ταχύτητα σε μία καθημερινότητα που καλό θα ήταν να βελτιώσεις ή ακόμα και να την ανανεώσεις με τρόπο που ξαφνιάζει κοντινά σου πρόσωπα, αλλά μερικές φορές ακόμα και εσένα.
Η αντίθεση του Δία από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) δημιουργεί μία περίοδο κατά την οποία μπορούν να υπάρξουν μεγάλες ταχύτητες στη ζωή σου. Οι αποφάσεις σου αυτές τις περιόδους φαίνεται να επηρεάζουν πολλά κοντινά σου πρόσωπα, αφού μία δέσμευση ή ένας χωρισμός μπορεί να προκαλεί και μία μετακίνηση. Την ίδια περίοδο φαίνεται να λαμβάνει χώρα μία επαγγελματική πρόκληση που σε αναγκάζει να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις κάτι που θα μεταμορφώσει τη δημόσια εικόνα σου ή θα παραμείνεις στάσιμος/η σε ένα μονοπάτι που δεν είναι βέβαιο πως θα σε οδηγήσει εκεί που στοχεύεις.

Σκορπιός
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή για περίπου δώδεκα περίπου μήνες θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική περίοδο για να ασχοληθείς με τα ψυχολογικά σου και να καταφέρεις να λειτουργήσεις σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που διέπεται από διπλωματία και κατανόηση. Θα χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες από όσες έχεις συνηθίσει, αφού πρέπει να κερδίσεις το χαμένο έδαφος ή να εκπαιδευτείς σε νέα δεδομένα που φαντάζουν άγνωστα προς εσένα. Θα πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να συντονίσουν την ψυχική με τη σωματική σου υγεία και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα φέρεις στην επιφάνεια θέματα που γνωρίζεις πως μπορούν να σε κάνουν να θέλεις να φορέσεις περισσότερες μάσκες για να κρυφτείς. Τέλος, καλό θα ήταν να εστιάσεις στο περιβάλλον σου και να αναζητήσεις πρόσωπα που μπορεί να παίζουν διπλό παιχνίδι απέναντι σου, αφού είναι καιρός να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις.
Η περίοδος της αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) αποτελεί μία πρόκληση για εσένα, αφού θα σου προταθούν κάποια πράγματα που πρέπει να διαθέτεις ισχυρό ένστικτο για να καταλάβεις αν σου ταιριάζουν ή σε εγκλωβίζουν. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις μεγάλες υποσχέσεις και να εξετάσεις τις κινήσεις ανθρώπων δίπλα σου για να καταλάβεις αν και πως χωράς στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται. Αν πάλι ετοιμάζεις ένα νέο βήμα για τη ζωή σου, τότε απέφυγε να μιλήσεις ανοικτά και σε πολύ κόσμο, αφού δε χρειάζεται να φέρεις στο φως πράγματα και καταστάσεις που πρέπει να προφυλάξεις για την ώρα.

Τοξότης
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή του για περίπου δώδεκα μήνες είναι μία εξέλιξη που σε βοηθά να χαλαρώσεις μετά από μία έντονη περίοδο δώδεκα περίπου μηνών που χρειάστηκε να παλέψεις για να φέρεις εις πέρας δύσκολες και προκλητικές αποστολές. Θα έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μέσα από ένα νέο επαγγελματικό ρόλο που αναλαμβάνεις και σε φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Ίσως πάλι να ξεκινήσεις να δημιουργείς το νέο σου εργασιακό βήμα, το οποίο στηρίζεται στη συνεργασία με πρόσωπα που εκτός των επαγγελματικών στόχων, μοιράζεστε και συναισθήματα ή παρόμοιες σκέψεις και απόψεις για τη ζωή. Στον ερωτικό τομέα, μπορείς να βρεις την ευτυχία που έχασες το προηγούμενο διάστημα, σε ένα άτομο που δε χρειάζεται να σε κάνει να παθιάζεσαι, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να εμπιστευτείς το κοινό σας μέλλον ακόμα και μέσα από σχέδια ή πράξεις για τη δημιουργία οικογένειας.
Η περίοδος της αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στη ζωή σου, κυρίως λόγω κοινωνικών αλλαγών ή επειδή υπάρχουν νέα στην προσωπική σου ζωή που θα σε βάλουν στη διαδικασία να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Προσπάθησε να εντάξεις τη δική σου ζωή μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο έντονων και απότομων ανακατατάξεων, γιατί διαφορετικά θα νομίζεις πως ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν, που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Αιγόκερως
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή του για τους επόμενους δώδεκα περίπου μήνες θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το μεγάλο βήμα στον επαγγελματικό τομέα και να αναλάβεις ένα νέο ρόλο, αν όμως αποδεχτείς πως θα λειτουργήσεις με γνώμονα τη συνεργασία με πρόσωπα που χρειάζεται να μοιραστείτε τη δόξα. Μετά από μία μακρά περίοδο εκπαίδευσης ώστε να συνηθίσεις το νέο σου ρόλο, έχεις την ευκαιρία να δείξεις στους γύρω σου πως είσαι σε θέση να φέρεις την επιτυχία σε έναν τομέα που απαιτεί συνεργασία, ισότιμες σχέσεις και να μπορείς να διδάξεις τους νεότερους. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, αφού αν θελήσεις να κρατήσεις τη δόξα και το κέρδος μόνο για τον εαυτό σου, τότε θα αντιμετωπίσεις εχθρικό κλίμα από άλλα άτομα ή θα νιώσεις πως κουράζεσαι για να φέρεις εις πέρας κάτι που ίσως να μην έχει το αντίκτυπο που θα ανέμενες. Στον προσωπικό τομέα, φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τα αισθήματα σου και να κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου, ακόμα και να προχωρήσεις σε ένα γάμο. Ο ρόλος σου μέσα στην οικογένεια θα αλλάξει, κάτι που βέβαια σημαίνει πως βλέπεις κοντινά σου πρόσωπα να σου δίνουν τη σκυτάλη.
Η περίοδος της αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) αποτελεί την εποχή που θα τρέξουν οι εξελίξεις και θα πρέπει να είσαι σε θέση να συγκρατείς τα γκέμια όταν νομίζεις πως χάνεις τον έλεγχο. Η ισορροπία στον τομέα της δουλειάς και της οικογένειας μπορεί να χαθεί και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείς στήριξη από κοντινά πρόσωπα. Είναι εποχές που μπορεί να αλλάξεις δουλειά, σπίτι ή ακόμα και την εικόνα σου προς τα έξω, με τρόπο που τρομάζει κάποια πρόσωπα που είχαν συνηθίσει να σε βλέπουν πιο συγκαταβατικό/η στις εξελίξεις.

Υδροχόος
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή για περίπου δώδεκα μήνες σου προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αισθανθείς πως υπάρχουν λόγοι για να αισιοδοξείς για το παρακάτω της ζωής σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε ένα νέο τομέα που θα μπορούσε να αποτελέσει το μονοπάτι μέσα από το οποίο θα καταφέρεις να κάνεις τη στροφή στην καριέρα σου. Θα καταφέρεις να ταξιδέψεις και να βρεθείς σε μέρη που βλέπεις πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται πέρα από τον καθορισμένο τρόπο αντίληψης, κάτι που θα δώσει το έναυσμα για να κάνεις σχέδια για το παρακάτω. Θα γνωρίσεις όμως και πρόσωπα που είναι σε θέση να προκαλέσουν τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση σου ή που θα σε ιντριγκάρουν να δοκιμάσεις μία σχέση μαζί τους και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από το συγγενικό και γειτονικό σου κλοιό. Όλα τα παραπάνω όμως δηλώνουν πως αναζητάς νέες συγκινήσεις στη ζωή σου, οπότε κράτησε τα μάτια σου ανοικτά γιατί αυτές μπορεί να βρεθούν εκεί που δεν το περιμένεις.
Η περίοδος της αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για εσένα. Θα σου ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σου, αφού μέσα από ένα ταξίδι έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Ίσως να μετακομίζεις κάπου μακριά, ίσως να βρίσκεσαι σε μία νέα χώρα για να ξεκινήσεις να δουλεύεις. ίσως να αποκτάς ένα πτυχίο που αλλάζει τη δημόσια εικόνα σου. Το ζητούμενο είναι να συντονιστείς με το περιβάλλον σου που αλλάζει ταχύτατα και να μη χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς στο πρώτο βαγόνι των εξελίξεων.

Ιχθείς
Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή για δώδεκα περίπου μήνες θα αλλάξει τις προτεραιότητες σου, αφού φαίνεται πως ο οικονομικός τομέας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μπορεί να παρουσιαστεί η ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σχέδιο σε συνεργασία με ένα πρόσωπο που μοιράζεστε κάτι παραπάνω από κοινό όραμα και αυτό να αποτελέσει και την αφορμή για την έναρξη μίας ερωτικής σχέσης που θα έχει γρήγορη εξέλιξη. Μπορεί πάλι να δεχτείς μία γενναία αύξηση της αμοιβής σου επειδή κατάφερες να φέρεις αποτέλεσμα στη δουλειά σου και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για να σκεφτείς πολύ πιο σοβαρά το μέλλον σου στο αντικείμενο της εργασίας σου. Τέλος, να θυμάσαι πως είναι καιρός να δεις την οικογένεια σου να αλλάζει και αυτό μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός για την απόκτηση ενός παιδιού, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δεις κοντινά σου πρόσωπα να μεγαλώνουν ηλικιακά και να αντιλαμβάνεσαι πως έχουν ανάγκη από τη βοήθεια σου. Ο ρόλος σου μέσα σε στενές διαπροσωπικές σχέσεις αλλάζει και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά σχετικά με τον τρόπο που βλέπεις κάποια σχέσεις της ζωής σου.
Η περίοδος της αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (Δεκέμβριος 2016-Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017) χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να προκύψουν έντονες αναταράξεις στον οικονομικό τομέα. Απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις που εμπεριέχουν επενδυτικό ρίσκο, αλλά φρόντισε να αντιληφθείς αν σου προτείνεται κάτι που πρέπει να αποδεχτείς, αφού σε βάζει σε ένα νέο ρόλο. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να προκύψουν εγκυμοσύνες που δεν ανέμενες, αλλά αυτή η αφορμή θα είναι και ο τρόπος για να αντιληφθείς κατά πόσο είσαι δεμένος/η σε μία σχέση.

πηγη: signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...