παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσεληνος 20/7/2016

Κριός

Η Πανσέληνος στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου φαίνεται να προκαλεί εκκαθαρίσεις σε ένα τοπίο που θέλεις να εμπεριέχει αλήθειες, ουσία και να απομακρυνθεί από ότι θεωρείς περιττό για το παρακάτω της ζωής σου. Μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με το/η σύντροφο, με αφεντικά ή με γονείς, με στόχο να απαντήσεις κατά πόσο συνεχίζεις να ακούς τις προτροπές τους. Μπορεί πάλι να κάνεις την αυτοκριτική του τελευταίου τριμήνου και να ανακαλύψεις πως έζησες σε μία παράλληλη διάσταση και πλέον επιθυμείς να επανέλθεις στα παλιά σου δεδομένα. Μπορεί τέλος να σταματάς να ασχολείσαι με ένα περιβάλλον που σε έχει στεγνώσει, να κλείνεις πίσω σου μία πόρτα, να αναγκάζεσαι να φύγεις, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που έχει σημασία είναι το επόμενο βήμα μετά τον Αύγουστο. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε πιέζει αφού σε αναγκάζει να καθυστερήσεις ή να αναβάλεις σχέδια σχετικά με ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Βρίσκεσαι μπροστά στην πρόκληση του να κάνεις μία αλλαγή στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις τα λόγια για να το ζητήσεις ή το χρόνο για να το σχεδιάσεις. Ίσως πάλι να χρειάζεται να δουλέψεις ακόμα περισσότερο για να κερδίσεις την επαγγελματική αναβάθμιση, αλλά να μην έχεις τις αντοχές για να κάνεις κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως είσαι πολύ κουρασμένος/η και αναζητάς τον τρόπο να το επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να το καταλάβουν, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο τον τελευταίο καιρό. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να είναι κάπως δύσκολη αφού είναι πιθανό να φέρνει στο προσκήνιο παθογένειες στη σχέση ή στον επαγγελματικό τομέα. Αν κάποιος/α σου κλείνει την πόρτα  σε αυτή τη χρονική περίοδο, αυτό μπορεί να είναι βαρύ για να το αντέξεις και ίσως να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με την όλη κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στην πρόκληση του να δεσμευτείς σε μία περίσταση που σε ιντριγκάρει, αλλά ταυτόχρονα σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις μέσα σου και αυτό σου χτυπά καμπανάκια περί ωρίμανσης, μεγαλώματος και ανάληψης νέων ευθυνών. Προκλητικά δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα τεράστιο σχολείο για εσένα, δε νομίζεις;

Καρκίνος

Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία πολύ δυνατή στιγμή αφού θα σε αναγκάσει να δεις την αλήθεια σε μία σχέση που δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Η έλξη σου με ένα πρόσωπο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και μπορεί να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν είναι εφικτό να αποδράσεις από αυτή την ιστορία χωρίς να παραδεχτείς τα αισθήματα σου. Ίσως πάλι να βλέπεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλες αποκαλύψεις για την υπάρχουσα σχέση σου και αυτό να σε φοβίζει αφού θα ανοίξει ένα διάλογο που θα φέρει πολλές λεπτομέρειες στην επιφάνεια. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να τολμήσεις κάτι που γνωρίζεις πως μπορεί να τραυματίσει την εικόνα σου, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η κίνηση είναι το πρώτο βήμα για τις μεγάλες αλλαγές που θα ακολουθήσουν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Λέων

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή στον τομέα της σωματικής και ψυχικής υγείας, αφού ίσως να φέρνει στην επιφάνεια την κόπωση της τελευταίας περιόδου με τον πλέον εκκωφαντικά υπόκωφο τρόπο. Θα χρειαστείς υπομονή και κατανόηση απέναντι σε αιτιάσεις τρίτων στον εργασιακό χώρο, γιατί τα νεύρα είναι τεντωμένα και δεν πρέπει να ωθήσεις τις καταστάσεις πέρα από εκεί που έχουν ήδη βρεθεί. Πρόσεξε μήπως γίνεσαι σκληρός/η με πρόσωπα γύρω σου, μήπως αποκτάς ένα ύφος που τρομάζει, γιατί μπορεί να βγάζεις εγωιστικές και αλαζονικές συμπεριφορές που δε θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Τέλος, φρόντισε τη σωματική σου υγεία και πέρασε χρόνο με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αφού σε έχουν ανάγκη για να αισθανθούν καλύτερα και να κοιτάξουν προς την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.  

Παρθένος

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε βοηθήσει να στερεώσεις πολύ καλύτερα τη σχέση σου, να δώσεις βάση στην ερωτική σου ζωή, να κάνεις σχέδια ακόμα και για τη δημιουργία οικογένειας αρκεί να γνωρίζεις τι είναι αυτό που ζητάς για να δεθείς. Χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που έχουν γίνει σκιές, αναμνήσεις που έχουν στοιχειώσει, παλιές ιστορίες που δεν έχουν καμία θέση στο σήμερα και να κοιτάξεις παρακάτω. Έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού σου και σε ένα νέο πρόσωπο, σε ένα άτομο που έρχεται για να μοιραστείτε πολλά μαζί, αρκεί να μπορείς να λυτρωθείς από ότι καταφέρνει να μιλά μέσα στο αυτί σου με μία φωνή που σου θυμίζει πολλά και δε σε αφήνει να ακούσεις ξεκάθαρα αυτό που σου λέει το πρόσωπο που στέκεται μπροστά σου.  

Ζυγός

 Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις την πραγματική διάσταση του κλεισίματος ενός κύκλου, με νομοτελειακό τρόπο αφού σε αναγκάζει να διαχωρίσεις το παρελθόν από το μέλλον. Από τη μία πλευρά, έχεις μία κατάσταση που γνωρίζεις πως κάποια στιγμή θα σταματήσει να υφίσταται με το γνώριμο τρόπο, αφού δεν έχει τις απαραίτητες δυνάμεις για να αντέξεις περαιτέρω στο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, καλείσαι να στραφείς προς τη νέα πραγματικότητα, προς μία σχέση ή ένα κοινωνικό σύνολο που υπόσχεται νέες συγκινήσεις, αρκεί όμως να ξεκολλήσεις από ένα γνώριμο πατρόν. Σε αυτή την Πανσέληνο μπορείς να καταλάβεις πως είναι να σε ξεριζώνουν από ένα έδαφος που είναι άγονο αλλά εσύ επιμένεις να θεωρείς πως κάποια στιγμή θα ξαναζωντανέψει. 

Σκορπιός

Η έντονη Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε αναγκάσει να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που είναι βέβαιο πως θα μεταμορφώσουν τις σχέσεις σου με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου. Η πίκρα σε κάποια από τα λόγια σου μπορεί να δείχνει πως κουβαλάς κάποιες λέξεις που δεν ξεπέρασες ποτέ, πως υπάρχουν αναμνήσεις που είναι δύσκολο να αφήσεις να φύγουν, πως επιμένεις να θεωρείς πως αδικήθηκες και δεν έλαβες τη συγγνώμη που δικαιούσαι. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση από το να κάψεις μία περίοδο της ζωής σου που σε δίδαξε τόσα πολλά, που είναι πλέον άχρηστη να κουβαλάς ως ανάμνηση γεγονότων, αλλά ως σημάδι της ζωής σου.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε προσγειώσει σε θέματα οικονομικού και επαγγελματικού περιεχομένου και να σε κάνει να αναζητήσεις απαντήσεις σε θέματα που προτιμούσες να μένουν στον αέρα τόσο καιρό. Θα αντιμετωπίσεις αποφάσεις που πιθανότατα να σε πιέζουν και να σε αναγκάζουν να βάλεις σε τάξη θέματα εργασιακής καθημερινότητας, καθώς θα αντιληφθείς πως πρέπει να δώσεις αναφορά σε πρόσωπα εξουσίας και ισχύος. Θα πρέπει επίσης να κλείσεις ανοικτές οφειλές σου, να πληρώσεις κάποια χρέη αλλά και να αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα ανθρώπους που σου χρωστάνε χρήματα. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να μην έχεις διάθεση να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ, αφού προτιμάς να μείνεις μόνος/η για να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία αποφασιστική στιγμή για θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων αφού θα φέρει ένταση σε μία ισορροπία που έχει πάψει από καιρό να είναι ισότιμη, δίκαιη και να προσφέρει απόλαυση στη ζωή σου. Μπορεί να τα βάλεις με την άλλη πλευρά και να ακουστείς έντονα και δυναμικά στους γύρω σου, αλλά αυτό είναι μία πολύ πιο υγιής αντιμετώπιση της κατάστασης σε σχέση με το να καταπιείς πράγματα που δεν μπορείς να αποδεχτείς. Μπορεί να βάλεις τέλος σε μία κατάσταση που έκανε τον κύκλο της και πρέπει να σταματήσει και επίσημα να υφίσταται, όσο και αν αυτό σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως τρομάζεις από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μπορεί τέλος να σε φανεί η συμμετοχή σου σε ένα μυστικό περιβάλλον, κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στην έξοδο και να έρθει στην επιφάνεια ένα κομμάτι της ταυτότητας σου που πολλοί αγνοούσαν με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί η εικόνα σου.  

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω ίσως να επηρεάζει την υγεία σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να θέσεις προτεραιότητες στη ζωή σου. Τα εξαντλητικά ωράρια στον εργασιακό χώρο θα φέρουν κόπωση και απογοήτευση και μπορεί να αποτελέσουν και την αφορμή για συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι πλέον εμφανές πως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ως προς τα βασικά. Το παιχνίδι με τις σκιές δεν έχει κανένα πλέον ενδιαφέρον και σε αναγκάζει να πάρεις αποστάσεις από αυτό, με αποτέλεσμα να γεννιούνται ερωτηματικά σε ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα σε είχε συνηθίσει διαφορετικά. Και τέλος, η ψυχολογική πίεση μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε πρόσωπα που δε σου φταίνε σε κάτι, αλλά είναι πάντα δίπλα σου και σε στηρίζουν χωρίς να ζητάνε κάτι πρακτικό από εσένα.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να αποτελέσει την πρώτη αξιολόγηση σου σε ένα νέο επαγγελματικό ή κοινωνικό περιβάλλον με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αλλάξεις κάποιες πρακτικές σου. Οι συμμαχίες και οι συνεργασίες θα βρεθούν κάτω από μεγεθυντικό φακό ώστε να έρθουν στην επιφάνεια τυχόν στρατηγικές και περίεργες επιθυμίες που δε συμβαδίζουν με τις φιλοδοξίες της ομάδας. Στον ερωτικό τομέα, είναι καιρός να αποκρυσταλλώσεις τη σχέση σου, να ξεκαθαρίσεις αυτά που έχεις ανάγκη στη ζωή σου με αποτέλεσμα να πάψουν να υφίστανται σκιές και ασάφειες που γεννούν περισσότερες αμφιβολίες από τις ήδη υπάρχουσες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δοθούν ρόλοι που συμφωνούν με τις πραγματικές διαθέσεις και όχι με τις απαιτήσεις του κοινού που παρακολουθεί την παράσταση.

πηγη: http://signingstars.gr/a6171/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%82_20_7_2016.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...