παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νέα Σελήνη 4/7/2016

Η Νέα Σελήνη στις 4 Ιουλίου στη 13 μοίρα του Καρκίνου, σε σύνοδο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και quincunx με τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει έντονες ενάρξεις των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριοί/Ζυγοί, Καρκίνοι/Αιγόκεροι) ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου.

Αυτά που θα ειπωθούν μπορεί να μην έχουν σχέση με τη νέα αρχή, αλλά να απαιτείται να ακουστούν γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσεις να κοιτάξεις προς την κατεύθυνση που σε καλεί να συνεχίσεις τη ζωή σου. Η αντίληψη πως όσο παραμένεις σε ένα χώρο, τόσο περισσότερο βουλιάζεις και γίνεσαι ένα με το περιβάλλον σου, μπορεί να σε τρομάξει και να προσπαθήσεις να δράσεις εντελώς ενστικτωδώς χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχεις και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η μάχη ανάμεσα στο νέο και το κατεστημένο είναι παρούσα χωρίς να είναι βέβαιο πως η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση ή πως η κατά μέτωπο επίθεση θα οδηγήσει σε φυγή τον αντίπαλο.

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, έχει τεράστια σημασία να τα έχεις καλά με την ψυχή σου. Μην απομακρυνθείς από τους ψιθύρους που στέλνει στα αυτιά σου, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να χαθείς ακόμα και ακολουθώντας πολυσύχναστες και φωτεινές λεωφόρους.

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι κάπως ύπουλη και παρασκηνιακή, αφού μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να ψάχνεις πορτοφόλια και τηλέφωνα, να παρατηρείς βλέμματα και κινήσεις, να αναζητάς την αιτία που βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που δε θα ήθελες να είναι ορατά σε όλους. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις παρασκηνιακά και να απεμπλακείς πλαγίως από καταστάσεις που είναι βέβαιο πως σε βουλιάζουν και ρίχνουν σε ένα τέλμα που δε θα ήθελες να αποτελέσει το νέο περιβάλλον διαβίωσης σου. Το ζήτημα είναι να σπάσεις δεσμά φυλακής, να αποχωριστείς σχέσεις που πάλιωσαν, να αποχαιρετήσεις ανθρώπους που αναχωρούν και να κάνεις χώρο για νέα δεδομένα στη ζωή σου. Ακόμα και αν αυτά τα νέα θα φτάσουν στην πόρτα του προς το Φθινόπωρο.

Ταύρος
Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς κάποια νέα δεδομένα που αφορούν ένα ζήτημα που απαιτεί προσεκτική διαχείριση και συνεννοήσεις. Θα χρειαστεί να ανοίξεις ένα διάλογο που δεν μπορεί να παραμένει στις εντυπώσεις και να εξετάσεις την πιθανότητα να βγάλεις από μέσα σου συναισθήματα που είναι βέβαιο πως ενοχλούν. Την ίδια όμως στιγμή, θα καταφέρεις να λυτρωθείς και να αισθανθείς την ανάγκη να ανοίξεις την πόρτα ενός χώρου και να βγεις έξω. Ένα ταξίδι λοιπόν σε αυτή τη χρονική συγκυρία δεν είναι κακή επιλογή, αφού μπορεί να ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητες στη ζωή σου, χωρίς αυτές να προκύπτουν μέσα από επιθυμίες και ανάγκες άλλων, αλλά μέσα από την επιθυμία σου να νιώσεις ασφάλεια στο χώρο που επιλέγεις να ζήσεις.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να επαναπροσδιορίσεις τα οικονομικά σου, ακόμα και μέσα από πράξεις που μπορεί και να σε τραυματίζουν ή ματώνουν στην τσέπη. Θα χρειαστείς τόλμη και θάρρος για να ζητήσεις κάτι περισσότερο στον εργασιακό χώρο, για να συζητήσεις το ενδεχόμενο μίας αύξησης που πιθανότατα να μην παίζει ως σενάριο στο μυαλό κανενός εμπλεκομένου. Θα πρέπει όμως να μπορέσεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βάλουν σε νέα κατάσταση, ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις ουσιαστικές ενάρξεις στη ζωή σου μετά τον Αύγουστο. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχουν πολλά που δε λέγονται και αυτό μοιάζει να σε τρομοκρατεί πολύ περισσότερο σε σχέση με όσα λέγονται και μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και αν είναι βαριά και δύσπεπτα.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να παίξεις με τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου αφού μπορείς να κατακτήσεις πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Η πρόκληση του να ταράξεις τα νερά είναι μεγαλύτερη από ποτέ, και αυτό σημαίνει πως μοιάζεις απρόβλεπτος/η στους γύρω σου. Την ίδια όμως στιγμή, τρομάζεις πάρα πολύ ακόμα και με την ιδέα, με αποτέλεσμα να προσφέρεις σε άλλους την ευκαιρία να σε σύρουν στο δικό τους χορό. Έχεις την ευκαιρία να δυναμώσεις ουσιαστικά, οπότε μη δειλιάσεις να ζητήσεις αυτό που πραγματικά θεωρείς πως αξίζεις. Απλά, σκέψου πολύ σοβαρά πως μπορεί να στο προσφέρουν, και από εκεί και πέρα θα πρέπει να είσαι σε θέση να αποδείξεις πως το αξίζεις εσύ και κανένας άλλος.

Λέων
Η δύσκολη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε αναγκάζει να αναμετρηθείς με την προοπτική του τέλους μίας κατάστασης που είναι βέβαιο πως επηρεάζει τη διάθεση σου. Πιθανότατα να βρίσκεσαι μπροστά σε μία προοπτική που σε τρομάζει, μπροστά στη συνειδητοποίηση μίας κατάστασης που σε εκθέτει ή σε βάζει στη σκηνή για να απολογηθείς για κάτι που ίσως και να μην είναι δική σου ευθύνη. Η αλήθεια όμως είναι πως καλείσαι να είσαι ειλικρινής και να παραδεχτείς αν έσφαλες ή έπαιξες με τις προθέσεις άλλων ή να εκφράσεις τα παράπονα σου στα κατάλληλα πρόσωπα του κύκλου σου. Η φράση όλα στο φως μοιάζει με ιδανική επιλογή αυτή τη στιγμή, αλλά να θυμάσαι πως όταν όλα έρθουν στο φως, υπάρχει η πιθανότητα να σταματήσει να παίζεται ένα παιχνίδι φαντασίας και φαντασιώσεων που βόλευε μέχρι σήμερα, αφού διαστρέβλωνε την πραγματικότητα που πονά ή αγχώνει.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να τονώσεις την κοινωνική σου παρουσία, ίσως και μέσα από το χρόνο που θα περάσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου. Η ανάγκη σου να βρεθείς ανάμεσα σε γνώριμα πρόσωπα πηγάζει από το γεγονός πως θέλεις να αφήσεις στην άκρη κάποια θέματα ερωτικού περιεχομένου. Ίσως πάλι να σου ανατίθεται ένας νέος επαγγελματικός ρόλος που σε προκαλεί να γίνεις αυτός/η που θα εμπνεύσει μία ομάδα ώστε να λειτουργήσει με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε μέλους. Τέλος, να θυμάσαι πως σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ευαισθησίες σου και να αδυνατείς να τις διαχειριστείς λογικά, κάτι που σε αγχώνει, αλλά δεν είναι απαραίτητο να θάψεις μέσα σου, αλλά να το ζήσεις σε όλο του το εύρος.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου μπορεί να σηματοδοτεί την ανάγκη να κάνεις μία νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα, ακόμα και μέσα από αποφασιστικές δράσεις που ξεβολεύουν κόσμο τον οποίο συναναστρέφεσαι. Θα χρειαστεί να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως έχεις αρχίσει να ενοχλείσαι από άτομα εξουσίας ή από πρόσωπα που επηρεάζουν τους στόχους και τις βλέψεις σου. Ίσως πάλι να ανακοινώνεις μία απόφαση εξόδου από έναν επαγγελματικό χώρο με στόχο να περάσεις σε ένα επόμενο στάδιο της καριέρας σου που μπορεί να αφορά και ένα εντελώς νέο αντικείμενο εργασίας. Στον προσωπικό τομέα, χειρίσου με σεβασμό και ευαισθησία ζητήματα ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, αφού δεν είναι κατάλληλη στιγμή να μεγαλώσεις την απόσταση ανάμεσα σας και να βγάλεις αχαριστία αντί για συμπόνια.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις αυτό το ταξίδι που έχεις κατά νου, αφού χρειάζεσαι καθαρό αέρα και τρόπο να θέσεις πιο στέρεες βάσεις για το παρακάτω της ζωής σου. Μπορεί να θελήσεις να πεις και κάποια πράγματα που πληγώνουν, αλλά αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι μίας αλήθειας που έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Ίσως πάλι να γίνεις εσύ ο στόχος τρίτων, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι κατά πόσο αυτά τα άτομα είναι σε θέση να αποτελέσουν λόγο που θα συνεισφέρει στην απόφαση για το επόμενο προσωπικό ή επαγγελματικό σου βήμα. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να δημιουργήσεις νέες ασφαλείς συνδέσεις με ανθρώπους που κατανοείς πλέον πως σε βοηθούν να περάσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου και όχι να προσπαθείς απλά να αποδράσεις από εκεί που κουράστηκες να βρίσκεσαι.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε τρομάξει αφού απειλεί την ψυχική σου ηρεμία μέσα από ένα παιχνίδι νεύρων που εφαρμόζει ένα κοντινό σου πρόσωπο. Μπορεί να νιώσεις πως σε πιέζουν να λάβεις μία απόφαση ερωτικού περιεχομένου που σε μπερδεύει αφού δε στηρίζεται απόλυτα στο μυαλό και τη λογική σου, αλλά επιδιώκει να χρησιμοποιεί και την ψυχική σου ισορροπία. Μπορεί πάλι να υπάρχουν ταρακουνήματα στον οικονομικό τομέα, ίσως μέσα από περικοπές και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που σε αγχώνει αφού το όλο θέμα μπορεί να βρίσκεται στο επίπεδο των φημών. Από την άλλη όμως πλευρά, όλα τα παραπάνω αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια τοπία, που όσο αφήνεις να επιπλέουν στην ασάφεια, τόσο κινδυνεύεις να βουλιάξεις ολοκληρωτικά μέσα τους, χωρίς να κατανοείς πως σε απειλούν τόσο υλικά όσο και ψυχολογικά.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει μία τεράστια ευκαιρία να θέσεις στη σωστή βάση ένα μοντέλο διαπροσωπικής σχέσης που θα ήθελες να πατά γερά πάνω στη Γη και όχι να κινείται στα πλαίσια της φαντασίας. Η άλλη πλευρά μπορεί να κάνει μία κίνηση που ίσως σε βάλει στη διαδικασία να βγάλεις από μέσα σου πολλά παράπονα και μία έντονη κριτική, αλλά καλύτερα να σκεφτείς πρώτα αν είσαι έτοιμος/η να μπεις σε μία τέτοια διαδικασία. Έχει σημασία για εσένα αυτή η σχέση ή απλά παλεύεις για τις εντυπώσεις; Θα μπορούσες να δεις τον εαυτό σου να μπαίνει σε ένα πλαίσιο μεγάλων αλλαγών ή αυτό δεν υπάρχει στο προσκήνιο; Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη συγκυρία προσφέρει την ευκαιρία μίας ουσιαστικής κάθαρσης, οπότε είναι κρίμα να μείνεις στις εντυπώσεις και όχι να βουτήξεις στο βάθος των καταστάσεων.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ταρακουνήσει την υγεία σου, ίσως μέσα από διατροφικά θέματα που έχεις ξεχάσει να προσέξεις ή μέσα από ψυχολογικές μεταπτώσεις που φαίνεται να προέρχονται από ένα παιχνίδι παρασκηνίου και σκιών που δεν μπορείς να δεχτείς ομαλά. Η καλύτερη προτροπή αυτή την περίοδο είναι να προσπαθήσεις να αποτοξινωθείς από ένα περιβάλλον που σε πιέζει και εγκλωβίζει, από μία κατάσταση που είναι σε θέση να σε φυλακίζει χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Η απαίτηση κάποιων να βγάλεις προς τα έξω μία συγκεκριμένη δημόσια εικόνα φαίνεται να σε προβληματίζει και να παίρνεις προσωπικά, σχόλια και ζητήματα που δεν είναι απαραίτητο να αφορούν εσένα. Φρόντισε λοιπόν να καταλάβεις πως είναι πολύ πιθανό να επηρεάζεσαι λόγω παράπλευρης συμμετοχής σε περιστάσεις που καλό θα ήταν να αφήσεις να περνούν από δίπλα σου χωρίς να σε επηρεάζουν.

Ιχθείς
Η φιλική προς εσένα Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις το μεγάλο άλμα στην προσωπική σου ζωή ακόμα και μέσα από τη συνειδητοποίηση πως είναι καιρός να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι ευκαιρίες για έναν παθιασμένο έρωτα είναι εκεί έξω, ακόμα και μέσα από μία γνωριμία που δε φανταζόσουν ποτέ πως θα κατέληγε με ερωτικές διαθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να τολμήσεις να βάλεις τη σφραγίδα σου, να εκφραστείς με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ρόλους που κάποιοι υπέθεταν πως θα αρνιόσουν να αποδεχτείς ή πως δε θα τολμούσες να διεκδικήσεις. Νιώθεις όμως έτοιμος/η να γεννήσεις κάτι που θα φέρει την προσωπική σου σφραγίδα, οπότε δε θα αφήσεις την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

πηγη:

Signingstars.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...