παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσέληνος στις 22/4

Κριός
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό είναι σε θέση να ταρακουνήσει τον τρόπο που μοιράζεσαι πράγματα στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή. Η επιμονή να κοιτάζεις τον εαυτό σου και να αγνοείς την άλλη πλευρά μπορεί να αποβεί μοιραία ώστε να αντιμετωπίσεις μία εγκατάλειψη από την άλλη πλευρά μήπως και συνειδητοποιήσεις τη σημασία αυτού του προσώπου στη ζωή σου. Ίσως να προκληθείς ώστε να κυνηγήσεις αυτό που χάνεις, να χρειαστεί να επιμείνεις για να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου, να πρέπει να παίξεις με σημαδεμένη τράπουλα για να κερδίσεις αντιπάλους που θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα. Αν όμως απλά αναζητάς τρόπους να περάσεις καλά, τότε το σεξ είναι μία σημαντική διεργασία που θα καταφέρει να σε γεμίσει με ικανοποίηση, τόσο σωματική όπως άλλωστε γνωρίζεις όσο όμως και συναισθηματική.

Ταύρος
Η Πανσέληνος απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να αντιμετωπίσεις ένα πρόσωπο που αποφασίζει να λειτουργήσει διαφορετικά, να εκφράσει αρχές και απόψεις που είναι σε θέση να σε θορυβήσουν. Πρόσεξε ένα πρόσωπο που μπορεί να δράσει διπρόσωπα, που ίσως να λειτουργήσει με τρόπο που σε προκαλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να μιλήσεις και να ανοίξεις την καρδιά αλλά και να αδειάσεις το μυαλό σου. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις τρομακτικές συμπεριφορές από πρόσωπα που συνεργάζεστε, από άτομα που επενδύουν στην κινήσεις που εντυπωσιάζουν και ταυτόχρονα σε προκαλούν ώστε να αναλάβεις δράση. Το θέμα είναι να κατανοήσεις πως υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται σοκ για να κινητοποιηθούν και να μη μείνεις άναυδος/η μπροστά σε τέτοιου είδους προοπτικές που μπορεί να προκαλέσεις ή να σου φέρουν ως δεδομένα μπροστά στα μάτια σου.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να εστιάσεις στην υγεία σου, κυρίως μέσα από τοξικές τροφές και συνήθειες που σου προσθέτουν βάρη και καμία ευχαρίστηση ή όφελος. Έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στην καθημερινότητα σου και να ανακαλύψεις λόγους και αφορμές που θα ήθελες να κάνεις αλλαγές που δε στέκονται στην εικόνα και την επιφάνεια των πραγμάτων. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις εκ βάθρων τη διατροφή σου, να κάνεις τομές με καθημερινές σου συνήθειες και να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να αποδράσεις από ένα εργασιακό περιβάλλον που σε γεμίζει με νεύρα και συναισθηματικές τοξίνες. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι ένα εξαιρετικό καμπανάκι για να δηλώσεις πως θέλεις να ρίξεις φως στη ζωή σου, μέσα όμως από πράξεις που δείχνουν πως αναγνωρίζεις το σκοτάδι και δε φοβάσαι να επικοινωνήσεις μαζί του.

Καρκίνος
Η ερωτική Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μία τάση ονειροπόλησης και έντονων αναμνήσεων σχετικά με το ερωτικό σου παρελθόν. Πρόσεξε μήπως επιστρέφεις σε πρόσωπα που γνωρίζεις πως σε έχουν βλάψει, ώστε να αποφύγεις να πέσεις σε παγίδες από τις οποίες είναι δύσκολο να αποδράσεις. Φρόντισε να ακούσεις καλά το έτερο ήμισυ αφού μπορεί να έχεις διαμορφώσει μία εικόνα και άποψη που είναι δύσκολο να αλλάξουν αφού δε μοιάζεις ανοικτός/η στην αλήθεια της άλλης πλευράς. Να γνωρίζεις πόσο επικίνδυνο είναι να ακολουθήσεις τα ερωτικά τερτίπια μίας νέας γνωριμίας, παρά το γεγονός πως νιώθεις τεράστια έλξη προς αυτό το πρόσωπο που είναι γύρω σου. Κάποιο άτομο σε φέρνει σε επαφή με έντονα ερωτικά και σεξουαλικά ένστικτα, και δεν μπορείς να αποδράσεις χωρίς να δοκιμάσεις να ζήσεις σύμφωνα με κανόνες που φαίνεται να καταλύουν τους νόμους σου.

Λέων
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να σε ανακατέψει και να σε κάνει να θυμηθείς στιγμές της προηγούμενης τριετίας όταν έβλεπες μπροστά σου αδιέξοδα και εμπόδια. Δε χρειάζεται όμως να απελπιστείς και να πιστέψεις πως βρίσκεσαι σε μία αντίστοιχη περίοδο, αφού στην πραγματικότητα δοκιμάζονται οι νέες σου αντοχές μπροστά στις προκλήσεις της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Μπορεί να μη σε χωρά το σπίτι σου και να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που σε ανανεώνει. Μπορεί πάλι να κάνεις μία δυναμική κίνηση στον εργασιακό χώρο και να αναδείξεις ταλέντα σου που σε βοηθούν ώστε να ανέβεις στην ιεραρχία. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι μία μετακόμιση, αλλά σε αυτή την απόφαση δεν πρέπει να είσαι μόνος/η. Η ανάγκη σου να νιώθεις ερωτευμένος/η και δημιουργικός/η πρέπει να έχει και αντίκτυπο αυτή τη χρονική εποχή, αφού η μοναξιά δεν αποτελεί καλή συντροφιά.

Παρθένος
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να προσθέσει βάθος στη σκέψη σου και να σε κάνει περισσότερο καχύποπτο/η απέναντι σε κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Ίσως να θελήσεις να ανοίξεις κουβέντα με κάποια άτομα με στόχο να ειπωθούν βαριές αλήθειες, οι οποίες όμως μπορούν να φτάσουν σε σημεία που θα ακουστούν φράσεις που σοκάρουν. Είναι πάλι πιθανό να αναζητάς τον τρόπο να αποφύγεις πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση η οποία σε κουράζει όμως σωματικά και ψυχολογικά. Αυτό όμως που πραγματικά σε ωθεί να κάνεις η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι να αποφασίσεις να τερματίσεις καταστάσεις που γνωρίζεις πλέον πως δεν έχουν νόημα. Κλείνε υποθέσεις και εκκρεμότητες, σφράγιζε βαλίτσες και παράθυρα και συνέχισε να αναζητάς το νέο χώρο διαμονής ή εργασίας σου.

Ζυγός
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να έχει επίδραση στα οικονομικά σου αφού μπορεί να σε βάλει σε έξοδα που έχουν να κάνουν με την ανακαίνιση του σπιτιού σου ή λόγω αναγκών κοντινών σου προσώπων. Καλό θα ήταν να προσέχεις μήπως προκύψουν ανάγκες που δεν υπολόγιζες και να είσαι προετοιμασμένος/η για αλλαγές που πιθανότατα να κοστίζουν. Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως είσαι και πάλι στο δρόμο και αναζητάς λύσεις σε προβλήματα που ίσως όμως να μην μπορούν να λυθούν όσο προσπαθείς να τα επιδιορθώσεις. Είναι καιρός να σκεφτείς μήπως πρέπει να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να δίνεις ευκαιρίες που δεν έχουν αποτέλεσμα και να ετοιμάζεσαι για μία νέα αρχή στη ζωή σου, που θα πρέπει όμως να έχει σημείο εκκίνησης σε λίγους μήνες από σήμερα.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει με τη στιγμή που αποφασίζεις ή αναγκάζεσαι να δράσεις τρομοκρατικά για εσένα ή τους γύρω σου. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη και ρότα σχετικά με ένα ζήτημα και να μιλήσεις με τρόπο που αγχώνει τους γύρω σου. Μπορεί πάλι να φτάσουν στα αυτιά σου νέα που φέρνουν ανατροπές στη ζωή σου και να πρέπει να δεις τα οικονομικά σου μέσα από μία νέα οπτική. Είναι πάλι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε ένα ταξίδι που σχεδιάζεις ή καλείσαι να πράξεις και να ανατραπεί το πρόγραμμα σου για τις επόμενες ημέρες. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις στους γύρω σου, η χροιά και ο τόνος της φωνής σου γιατί μπορεί να εκφράσει πολύ περισσότερα από αυτά που στην πραγματικότητα λαμβάνουν οι γύρω σου μέσα από τις λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιείς.

Τοξότης
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θέλει προσοχή στις σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντος σου αφού μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα τμήμα της προσωπικότητας τους που δε συμβαδίζει με την εικόνα τους. Μπορεί να υπάρχουν μυστικά και ψέματα που ίσως να φανερωθούν και να ταράξουν σχέσεις και συνεργασίες που θεωρούσες πως κυλούσαν αρμονικά. Μπορεί πάλι να λάβεις δύσκολα νέα από τη δουλειά σου, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις άτομα που λειτουργούν με τρόπο που σε τρομάζει ή σε απειλεί και να είσαι αυτός/η που πρέπει να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω. Τέλος, έχει σημασία να εστιάσεις στη γενικότερη υγεία σου και να φροντίσεις το σώμα σου, αφού μπορεί να κουβαλάς σωματική ή ψυχική κούραση που θα φανεί.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να φέρει νεύρα επειδή δεν μπορείς να συνεννοηθείς με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, κυρίως αφού φαίνεται να υπάρχει μία διαφορετική αντιμετώπιση πλέον απέναντι σε ζητήματα που κάποτε σας ένωναν. Ίσως πάλι να ανακαλύψεις λόγους να θέλεις να αποδράσεις από μία ομαδική δραστηριότητα αφού έχεις πλέον υποτιμημένο ρόλο ή επειδή οι γύρω σου δε φαίνεται να εμπιστεύονται πλέον τη γνώμη σου. Στον ερωτικό τομέα, πιθανότατα να εξελίσσεται μία σχέση με υπόγειο τρόπο ή να προκύπτουν νέα δεδομένα σε μία φιλία που αναταράσσουν δεδομένα που συντηρούσαν ισορροπίες μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μίας εποχή που θέλεις ή πρέπει να κάνεις αλλαγές, αλλά χρειάζονται εσωτερική δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου όσο και στην άλλη πλευρά.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου αποτελεί μία ένδειξη πως υπάρχουν αναταραχές σε επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα που είναι πιθανό να επηρεάζουν και τη δημόσια εικόνα σου. Η συμμετοχή σου σε μία ομαδική επαγγελματική προσπάθεια δεν είναι μία απλή διαδικασία, αλλά σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πρόσωπα που φαίνεται να έχετε αρκετά να χωρίσετε μεταξύ σας. Ο ρόλος σου μπορεί να αλλάξει ή να χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια δεδομένα και να υπάρξουν καθυστερήσεις σε υποσχέσεις που σου είχαν δοθεί. Στον ερωτικό τομέα, τα έντονα πάθη δε θα προσφέρουν οφέλη σε σχέσεις που δοκιμάζονται, ενώ μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο δεν αποτελεί μία βατή για εσένα περίπτωση. Καλύτερα να παρατηρήσεις τι συμβαίνει γύρω σου, να επενδύσεις στο χρόνο και να αποφύγεις τις έντονες αντιδράσεις και τις εξάρσεις.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να φέρνει έναν εκνευρισμό σε θέματα μετακινήσεων και της ευκαιρίας ενός ταξιδιού, αφού μπορεί να αναβληθούν τα πλάνα σου για λόγους επαγγελματικού φόρτου ή επειδή θα χρειαστεί να παραμείνεις στο σπίτι σου. Στον εργασιακό χώρο είναι πιθανό να αντιμετωπίζεις δύσκολες περιστάσεις και να συγκρούεσαι με πρόσωπα εξουσίας ή να παρατηρείς πως δεν αντέχεις να υπομένεις μία θέση που σου έχουν προσφέρει και κουβαλά τεράστιες ευθύνες. Ίσως λοιπόν να αναζητάς τρόπους να αποδράσεις, χωρίς όμως αυτό να είναι εύκολο για την ώρα. Στον προσωπικό τομέα, το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια και μπορεί να κάνεις σκέψεις που θα δηλητηριάσουν τη σχέση σου ή που θα φέρουν στην επιφάνεια κάποιες συμπεριφορές που μέχρι αυτή τη χρονική δεν έδινες και πολύ μεγάλη σημασία.

πηγη:

Signingstars.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...