παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ηλιακή Έκλειψη Οκτωβρίου 2014

Κριός
Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό μπορεί να σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας χρηματικής σου υπόθεσης, τη στιγμή που βγαίνει το πόρισμα και κρίνεται το μέλλον ενός χρηματικού ποσού. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σου, αν είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις κάπως περισσότερο από όσο υπολόγιζες και να δείξεις πως δεν είσαι διατεθειμένος/η να παίζεις το ρόλο του θύματος. Επιπλέον, μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να επανέλθει και να σε βοηθήσει να πάρεις βαθιά ανάσα, όχι μόνο λόγω της αμοιβής που θα λάβεις, αλλά επειδή αλλάζεις και το εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που είχες τεράστια ανάγκη για να νιώσεις πως παίρνεις ανάσα. Στον προσωπικό τομέα, το άτομο που υπάρχει στη ζωή σου φαίνεται να αποκτά μία ιδιαίτερη εικόνα πλέον στα μάτια σου, και ίσως να προχωράς και στο επόμενο βήμα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος/η, έχε τα μάτια σου ανοικτά γιατί η πρόκληση μπορεί να έρθει από οπουδήποτε και θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη δοκιμάζει τις αντοχές σου να ηγηθείς χωρίς να σπάσεις δεσμούς.

Ταύρος
Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου (στο ζώδιο του Σκορπιού) είναι μία δυνατή στιγμή για τη ζωή σου, αφού φέρνει στο άμεσο προσκήνιο ένα άτομο ή μία κατάσταση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Καλείσαι να μοιραστείς, να συνδεθείς και να αισθανθείς άνετα μέσα σε ένα περιβάλλον ή μία περίσταση που αρχικά μπορεί να σε πιέζει και να σου φαίνεται κλειστοφοβική. Αν όμως αφήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο να μιλήσει, τότε ίσως να παραδεχτείς πως έχεις ανάγκη από κάτι τέτοιο, πως αναζητάς μία σχέση που θα σε αγκαλιάσει, που θα σε ασφαλίσει, που θα σε κάνει να πατήσεις και πάλι γερά στα πόδια σου. Η στιγμή είναι σημαντική και για τα επαγγελματικά σου, αφού δεν μπορείς να προσπεράσεις έτσι ανέμελα μία πρόταση ή μία νέα συνεργασία που έχεις στο μυαλό σου. Είναι η ώρα που θα αναμετρηθείς με τα όνειρα σου, η στιγμή που πρέπει να λάβεις αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής σου χωρίς να κλωτσάς περιστάσεις που θα σε ζορίσουν, αλλά τις έχεις ανάγκη.

Δίδυμοι
Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό θέλει να σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα καθημερινότητας τα οποία περιλαμβάνουν την εργασία σου ως επαναλαμβανόμενο μοτίβο διαβίωσης, την υγεία σου, τις συνήθειες σου και τις σχέσεις σου με άτομα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Καλό θα ήταν να θέσεις νέες συνήθειες στο γνώριμο πατρόν της συμπεριφοράς και της δράσης σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να ξεκινήσεις να αθλείσαι ή να αλλάξεις όλα τα παραπάνω. Επίσης, φρόντισε να παραμείνεις κοντά σε άτομα με άμεσο εργασιακό ενδιαφέρον, να μην ανεβάσεις τους τόνους απέναντι σε ανθρώπους με ισχύ και εξουσία στον εργασιακό σου χώρο. Τέλος, ρύθμισε τα οικονομικά της καθημερινότητας και φρόντισε να μην αφήνεις ανοικτές εκκρεμότητες που μπορεί να σε εκθέσουν σε άτομα που δε θα ήθελες να γνωρίσουν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σου.

Καρκίνος
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει κυρίως τα ερωτικά σου θέματα αφού φέρνει στο προσκήνιο ένα άτομο που μπορεί να σου δημιουργήσει όνειρα για το παρακάτω της ζωής σου. Θα έρθουν στην επιφάνεια βαθιά σου συναισθήματα και μπορεί να φέρουν μαζί τους και πίκρα για το παρελθόν ή αγωνίες για το μέλλον που τόσο καιρό κρύβονταν. Δεν είναι κακό να μιλήσεις ανοικτά στο/η σύντροφο, να του/ης δείξεις τα αληθινά σου αισθήματα και να προσπαθήσεις να χωρέσεις μέσα στη σχέση σου ή σε μία νέα σχέση που θα ήθελες να εκκινήσει στη ζωή σου. Δεν είναι κακό να αποφασίσεις να κινητοποιήσεις βαλτωμένες καταστάσεις στη ζωή σου, να κάνεις σχέδια για μία μετακόμιση ή μία κίνηση που δείχνει πως παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Μην αρνηθείς την έντονη συναισθηματική σου πλευρά σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη, γιατί θα νιώσεις πως πνίγεις ένα κομμάτι του εαυτού σου.

Λέων
Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό και 4ο Ηλιακό σου οίκο είναι μία δυναμική στιγμή αφού μπορεί να σου φωνάζει πως δεν έχεις πλέον άλλο χρόνο για να κάνεις κάτι να αλλάξεις καταστάσεις που προκαλούν συνήθεια και βάλτωμα στη ζωή σου. Θα αναγκαστείς να υψώσεις το ανάστημα σου απέναντι σε ανθρώπους που σε πιέζουν στον επαγγελματικό τομέα, απέναντι σε υποσχέσεις που έχεις λάβει αλλά δε βλέπεις να υλοποιούνται. Θα χρειαστεί να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα με άτομα του οικογενειακού κύκλου ώστε να ρυθμίσεις ζητήματα που όσο δε φέρνεις στην επιφάνεια, τόσο γίνονται χρόνιες παθογένειες που δε σου επιτρέπουν να πάρεις καθαρό αέρα. Θα αναζητήσεις το λόγο για τον οποίο δεν κόβεις συνήθειες και σχέσεις που αρχίζουν να μετατρέπονται σε γάγγραινα. Και τέλος, θα αναζητήσεις πάθος στη ζωή σου, κάτι που κάνεις τον τελευταίο καιρό αλλά μάλλον σε λάθος κατευθύνσεις.

Παρθένος
Η ευνοϊκή για εσένα Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει και νέα στοιχεία στην αναζήτηση που κάνεις τον τελευταίο καιρό σχετικά με το παρακάτω της σχέσης σου. Μία εκδρομή με το έτερο ήμισυ μπορεί να δέσει ακόμα περισσότερο τη σχέση σου, να σε φέρει πιο κοντά με την επιθυμία να κάνεις το παρακάτω βήμα. Η συζήτηση με κοντινά σου άτομα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα σου που δεν μπορούσες να εκφράσεις και να σε λυτρώσει. Ταυτόχρονα όμως, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με τα οικονομικά σου και κυρίως με επενδύσεις και συνεργασίες που έχεις κατά νου. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φωτίσει καταστάσεις που έχεις μπροστά σου, μέσα από το ένστικτο σου που ξυπνά και στέλνει τα δικά του σινιάλα. Γι αυτό, μη μένεις μόνο σε όσα φωτίζονται μέσα από το μυαλό σου, αλλά άκουσε και την καρδιά σου.

Ζυγός
Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να εξετάσεις το δικό σου κέρδος από τις κινήσεις που κάνεις το τελευταίο διάστημα. Είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις κάποια αγορά που εξυπηρετεί τη ζωή σου, που θα σε βοηθήσει να περάσεις πιο άνετα και όμορφα. Ίσως πάλι να συζητάς την εξέλιξη της καριέρας σου μέσα από μία πρόταση που θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένη όσον αφορά το οικονομικό της σκέλος. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να συζητήσεις με το/η σύντροφο τις σκέψεις σου σχετικά με τη διαμονή σας ή να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι ώστε να κόψεις συνήθειες που σε οδηγούν σε πράξεις που γνωρίζεις πως κάνουν κακό στη σχέση σου, αφού τις έχεις επαναλάβει στο παρελθόν. Αυτό που έχει όμως σημασία στη συγκεκριμένη έκλειψη είναι να αισθανθείς πως πατάς καλά στα πόδια σου γιατί απομακρύνεις καταστάσεις που οδηγούν σε ελλείμματα (οικονομικά ή συναισθηματικά) που σε τρομάζουν.

Σκορπιός
Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία να κάνεις αυτή την κίνηση που θα αλλάξει το στάτους της προσωπικής σου ζωής. Ίσως να είναι ώρα να πεις πράγματα που τόσο καιρό κρατάς μέσα σου, γιατί φοβάσαι μήπως εκτίθεσαι απέναντι σε επιθυμίες της καρδιάς σου. Ίσως να είναι η στιγμή που θα κινήσεις τα νήματα στον επαγγελματικό τομέα, ωθώντας ανθρώπους να σε προσέξουν και να σου κάνουν κάποια πρόταση που δεν μπορεί να περιμένει. Ίσως πάλι να σηματοδοτεί την είσοδο σου σε ένα νέο προσωπικό ή επαγγελματικό στάτους, μία κίνηση που δεν μπορεί να κουβαλά άγνοια σχετικά με αυτό που αποφασίζεις να πράξεις. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου θα πρέπει να σου έμαθε πολλά, κάτι που καλείσαι να δείξεις στη συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη, που μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για την ευτυχία. Όσο και να θεωρείς πως γκρεμίζεις κομμάτια ενός παρελθόντος που σου πήρε καιρό να χτίσεις, είναι πιθανό να πρέπει να ανοίξεις κάποιες εμφανείς τρύπες για να μπει καθαρός αέρας και να φωτίσει αυτό το χώρο που άρχισε να γίνεται φυλακή βαρυποινιτών.

Τοξότης
Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό είναι ένα σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά και δεν μπορείς να οριοθετήσεις αυτή την αίσθηση. Υπάρχει παρασκήνιο στον εργασιακό τομέα που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις με αποτέλεσμα να παλεύεις να τα βάλεις με ανεμόμυλους; Αισθάνεσαι ολοένα και περισσότερη κούραση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσεις, αφού δείχνει πως ξοδεύεις και ξοδεύεσαι χωρίς να μετράς αυτό που σου περισσεύει; Μήπως πάλι έχεις υπερεκτιμήσει τη δυναμική της σχέσης σου και δεν παρατηρείς σημάδια κόπωσης από την άλλη πλευρά; Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καλά θα κάνεις να παρατηρήσεις τι γίνεται γύρω σου, γιατί θα καταλάβεις πως κάποιοι/ες έχουν παράπονα από εσένα στα οποία δεν έχεις εστιάσει. Φρόντισε να ακούσεις τους ήχους πέρα από το οπτικό σου πεδίο, να δεις βλέμματα που κρύβονται πίσω από εικόνες που καθημερινά έχεις μπροστά σου και τότε θα καταλάβεις πως βρίσκεσαι μπροστά στο ξεκίνημα του κλεισίματος ενός κύκλου.

Αιγόκερως
Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλικό σου ζώδιο του Σκορπιού είναι μία ευκαιρία να μετρήσεις φίλους και εχθρούς, συνεργάτες και αντιπάλους, συντρόφους και ευκαιριακούς συνοδοιπόρους. Είναι η ώρα που μπορείς να τζογάρεις και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ανθρώπων που πιστεύουν βαθιά μέσα τους στην ειλικρινή και ουσιαστική σύνδεση σε σχέσεις και συνεργασίες που ξεπερνούν τις υπογραφές και τα νομικά έγγραφα. Είναι η στιγμή που μπορείς να επιτρέψεις να βγει από μέσα σου ένας χείμαρρος από συναισθήματα και ελπίδες, από στόχους και φοβίες, από λέξεις που δηλώνουν την ανάγκη σου να είσαι συνδεδεμένος/η με τρόπο που δεν έχεις ποτέ σου εκφράσει. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη μπορείς να γδυθείς μπροστά σε εκείνο το άτομο που θα σε ντύσει με την αγκαλιά του; Το τολμάς;

Υδροχόος
Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό φαίνεται να σηματοδοτεί μία μεγάλη αλλαγή σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Θα κληθείς να σηκώσεις βάρη στον εργασιακό σου χώρο που είναι δυσανάλογα με όσα έχεις μέχρι σήμερα αναλάβει, αλλά αυτός είναι ο τρόπος για να αποδείξεις το δρόμο για το παραπάνω. Μπορεί όμως να δηλώσεις πως αποχωρείς από ένα χώρο καθώς μετακινείσαι κάπου αλλού, σε ένα νέο χώρο που πάλεψες πολύ καιρό για να κατανοήσεις αν μπορεί να αποτελέσει το νέο σου επαγγελματικό ασφαλές καταφύγιο ή όχι. Στον προσωπικό τομέα, δεν μπορεί να κρύβεται ότι σε απασχολεί πλέον, αφού είναι η ώρα να μιλήσεις και να δείξεις πως λαμβάνεις ή ακολουθείς αποφάσεις. Σημασία πλέον έχει να κατανοήσεις πως βρίσκεσαι στο σημείο εκείνο που αλλάζει η ζωή σου και δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σου μπροστά σε μία τέτοια προοπτική.

Ιχθείς
Η ευνοϊκή για εσένα Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για ένα ταξίδι που σε ανανεώνει. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία κίνηση που θα βάλει σε εξέλιξη την προσωπική σου ζωή, αφού μία νέα γνωριμία σε αυτή την εκδρομή θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες. Ίσως πάλι η απόσταση να είναι η σημαντική παράμετρος που θα κινητοποιήσει την υπάρχουσα σχέση σου. Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκινά μία εποχή με συζητήσεις, σκέψεις και ζυμώσεις και θα ήταν χρήσιμο να ανταλλάξεις απόψεις με ανθρώπους που είναι γύρω σου για να καταλάβεις τι ακριβώς αναζητάς. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν εμπιστεύεσαι και αν μοιράζεσαι με άνεση ή μήπως αναζητάς περισσότερο χώρο για εσένα ώστε να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες σου.

 

Πηγη: 

Signingstars.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...