παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Χάρτης γάμου

Μια γνωστή μου μού ειπε να κοιταξω το χάρτη γαμου μιας φιλης της που δεν περναει καλά στο γάμο της. Η ημερ. ειναι 28/12/2013 ώρα 8.15 μμ, Αθήνα. Βασικά θέλει να μάθει αν θα φτιάξουν τα πράγματα αργότερα στο γάμο της, ειναι φρεσκοπαντρεμενη, ή θα έχει συνεχεια δυσκολίες. 

Δεν υπαρχει όψη Ηλιου- Σεληνης (ειναι αποκλινουσα, δεν πιάνεται) αλλά η Σεληνη κανει καλές όψεις γενικά. Το πρόβλημα ειναι η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω (και σε τετράγωνο με τον Άρη νομίζω) και ο Κρόνος στον 4ο οίκο. 

Η Αφροδίτη κάνει όψη εξαγωνου όμως με τον Κρόνο και ο Κρόνος σχηματιζει μονο θετικες όψεις, οσο μπορώ να δω τουλάχιστον εγώ. Τη συνοδο με τη Σεληνη (σε πτωση στον Σκορπιό) πιστευετε πρέπει να τη δουμε ως θετική ή οχι; Εγώ νομιζω πώς όχι. Σε ζωδιο που ήδη δεν λειτουργει καλά (Σκορπιος)  αυτή η συνοδος μάλλον κάνει ακομα πιο βαριά/δυσκολα τα συναισθηματα. 

Οι τελευταιες όψεις πριν αλλάξει ζωδιο ειναι αυτη η συνοδος με τον Κρόνο κι αμεσως μετα εξαγωνο με την Αφροδίτη. Η Αφρο όμως είναι αναδρομη όπως είπα. Οπότε τι πιστευετε, αυτό λειτουργει θετικά για το μελλον του γάμου ή όχι;  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...