παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
H Πανσέληνος του Ιουλιου!

Κριός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και πιο ψηλό σημείο του αστρολογικού σου χάρτη συμπίπτει πιθανότατα με την ανασκόπηση που κάνεις σχετικά με τους εννέα περίπου τελευταίους μήνες στη ζωή σου. Είναι η στιγμή που θα διεκδικήσεις το κάτι περισσότερο, το δώρο για την απόδοση σου στον επαγγελματικό τομέα. Είναι η ώρα που θα υπάρξει το πόρισμα από ένα αφεντικό και θα σου δείξει με ποιο τρόπο προχωράς παρακάτω. Είναι η στιγμή που έρχεται κάποιος/α και σου προτείνει κάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις, αφού είναι πιθανό να ανοίγει ένα νέο δρόμο στη ζωή σου μετά το καλοκαίρι. Είναι η ώρα που θα εμπλακούν και τρίτοι στη σχέση σου, εκφράζοντας απόψεις που έχουν ως στόχο να σε κάνουν να δεις την αλήθεια. Είναι η ώρα που θα υπάρξει δράση, καθώς δεν υπάρχει πλέον λόγος να περιμένεις.

Ταύρος
Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Αιγόκερου αποτελεί μία μάλλον καλή ευκαιρία να βγεις για λίγο έξω από το καθημερινό και επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα της ζωής σου και να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Τόλμησε να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή, να σχεδιάσεις τις διακοπές σου, να μιλήσεις διαφορετικά σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα. Προσπάθησε να αναζητήσεις τους δικούς σου λόγους να συνεχίσεις να παλεύεις να δουλέψει μία κατάσταση που τον τελευταίο καιρό μπορεί να μην κινείται σύμφωνα με τη δική σου βούληση. Φρόντισε να ανοίξεις το στόμα σου και να μιλήσεις με σοβαρότητα και πειθώ απέναντι σε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να ακούσουν το λόγο σου και να δείξουν κατανόηση αλλά και ενδιαφέρον στα λεγόμενα σου. Κάνε τον εαυτό σου να τον πάρουν στα σοβαρά οι γύρω σου.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι κάπως περίεργη για εσένα, αφού λειτουργεί με τρόπο που δεν αντιλαμβάνεσαι άμεσα και ευθέως. Μπορεί να σου δώσει ακόμα μερικά σημάδια σχετικά με την ερωτική σου ζωή, αφού η αντίδραση της άλλης πλευράς είναι κάπως διαφορετική από αυτή που ανέμενες ή φανταζόσουν. Ίσως πάλι να υπάρξει κάποια απόσταση μεταξύ σας και να αναρωτηθείς αν έπιασαν τόπο οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό να βελτιώσεις το κλίμα. Αν πάλι βρίσκεσαι στο σημείο που παλεύεις να λύσεις ένα δίλημμα, τότε βάλε καλά στο μυαλό σου πως η επιλογή δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο στη στιγμή, αλλά να λάβεις υπόψη σου τι μπορεί να προσφέρει η άλλη πλευρά σε βάθος χρόνου. Στον οικονομικό τομέα, είναι μάλλον ώρα να συμμαζέψεις τα έξοδα που τρέχουν, γιατί έχεις ανοιχτεί περισσότερο από όσο αντέχεις.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία δυναμική στιγμή στη ζωή σου αφού πιθανότατα να κορυφώνει μία πορεία έξι περίπου μηνών. Θα πρέπει να σταθείς στην πραγματική διάσταση των γεγονότων και να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που μιλάνε με απτά στοιχεία και πράξεις. Στον ερωτικό τομέα, αν δεν αντέχεις μία κατάσταση με διαδοχικά on και off, τότε ζήτησε εσύ τη λύση και μην περιμένεις να έρθει από την άλλη πλευρά. Αν πάλι δε βλέπεις να έχετε τα ίδια όνειρα με το/η σύντροφο, τότε συζήτησε τις ενστάσεις σου και μην περιμένεις να ακούσεις δικαιολογίες, αλλά αποφάσεις που δείχνουν πως μιλάτε την ίδια γλώσσα. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται πως μία προσπάθεια ολοκληρώνεται και είναι η ώρα να ζητήσεις το δώρο σου, την ανταμοιβή του κόπου σου ή να αντιληφθείς πως ο κύκλος σου έκλεισε. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σε αναγκάζει να πιστέψεις σε εσένα, μέσα από συγκρίσεις που κάνεις με όσους/ες συναναστρέφεσαι τους τελευταίους έξι περίπου μήνες.

Λέων
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και 6ο Ηλιακό σου οίκο είναι σαν ένα αγκάθι που επιμένουν να σου πιέζουν στο δέρμα για να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ολοκληρώσεις μία σειρά υποχρεώσεων που καταναλώνουν μεγάλο κομμάτι του μυαλού σου. Επέμεινε να κλείσεις μία δουλειά που δε χρειάζεται να αφήνεις ανοικτή. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλία να φέρεις στην επιφάνεια ένα θέμα που αφορά τα κοντινά σου άτομα για να σταματήσει να αποτελεί ταμπού και σκελετό στην ντουλάπα σου. Επεδίωξε να βελτιώσεις το σώμα και τη διατροφή σου, αφού η υγεία σου είναι το βασικό στοιχείο για να οικοδομήσεις τη νέα προσπάθεια που ξεκινάς στη ζωή σου σε λίγο καιρό. Τέλος, αφουγκράσου τον τρόπο που το σώμα σου αντιμετωπίζεις ανθρώπους, ιδέες, απόψεις και θεωρίες που συναντάς γύρω σου. Υπάρχει μία σοφία στη γλώσσα του σώματος σου αυτή τη στιγμή που έχει να κάνει με τις εμπειρίες που έχεις συσσωρεύσει.

Παρθένος
Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Αιγόκερου είναι μία καλή ευκαιρία να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου στον ερωτικό κυρίως τομέα. Μπορείς να εξηγήσεις κάποιες σκέψεις σου στο/η σύντροφο και να έρθετε πιο κοντά αφού θα καταλάβετε πως δεν έχετε κάτι να μοιράσετε, αλλά να μοιραστείτε. Μπορεί να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλονται και να λυθεί ένα θέμα που υπήρχε στον αέρα, να κλείσει ένα κεφάλαιο που σε φόβιζε. Μπορεί πάλι να απαιτήσεις κάτι περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, να κληθείς να δείξεις τις ικανότητες σου με τρόπο που θα έπρεπε να φέρει και κάποιο αποτέλεσμα. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου, να νιώσεις πως δεν απειλείσαι από ανθρώπους και καταστάσεις που είναι γύρω σου και θα μπορούσαν να δράσουν εξουσιαστικά πάνω σου.

Ζυγός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα αποτελέσει μία δυναμική στιγμή στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, αφού καλείσαι να θεμελιώσεις καταστάσεις που τους τελευταίους εννέα περίπου μήνες κινούνται, εξελίσσονται και προχωράνε άλλοτε με αργά και άλλοτε με γρήγορα βήματα. Είναι η ώρα που μπορεί να πεις πράγματα που θα πονέσουν, θα τραυματίσουν, θα δείξουν πως υπάρχουν αντιθέσεις που δε γεφυρώνονται. Είναι όμως και η στιγμή που θα σου επιβληθούν θέσεις και καταστάσεις από άτομα του περιβάλλοντος σου και θα πρέπει να διαχωρίσεις τη θέση σου για να μπορέσεις να δείξεις την αντίθεση σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι μία κλειστή στροφή στη ζωή σου και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να αντιμετωπίσεις και απαγορευτικό στο επόμενο άνοιγμα του ορίζονται μπροστά σου. Ποιος όμως σου είχε τάξει πως ο δρόμος προς την κορυφή περνά μόνο μέσα από ασφαλτοστρωμένους δρόμους;

Σκορπιός
Η σκληρή Πανσέληνος στον Αιγόκερω δεν είναι κακή συγκυρία για εσένα αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο προοπτικές που έπαψαν να αποτελούν ευκαιρίες και ελπίδες και έγιναν φυλακές από τις οποίες πρέπει να βγεις. Αν χρειαστεί να μιλήσεις σοβαρά με κάποια άτομα, τότε δείξε αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις ιδέες και απόψεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσεις περισσότερα στο παρακάτω, να φωνάξεις πως μετά από μία περίοδο εννέα περίπου μηνών που σε στρίμωξε στα σκοινιά του ρινγκ, έμαθες πλέον να προστατεύεις τον εαυτό σου και να κάνεις τις επιθέσεις που είναι συνετά βήματα για την επικράτηση. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση σου με τις εξετάσεις στις οποίες μπορείς να αριστεύσεις, και αμέσως μετά μπορείς να γίνεις όσο απαιτητικός/η νομίζεις πως αξίζεις και δικαιούσαι να είσαι...

Τοξότης
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω συμβολίζει ένα άτομο που καταφέρνει να σε συγκρατεί την ώρα που είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις, να τολμήσεις να επενδύσεις όσα έχεις και δεν έχεις, να μιλήσεις χωρίς να αισθάνεσαι πως πρέπει να υπάρχουν κανόνες και όρια που εγκλωβίζουν τα αισθήματα. Μερικές φορές όμως, κάτι τέτοια άτομα αποτελούν και τροχοπέδη για την προσωπική εξέλιξη, γι αυτό μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις τη μεταξύ σας σχέση; Έχεις ανάγκη από ανθρώπους που ορθώνουν αναχώματα στα όνειρα σου; Χρειάζεσαι χωροφύλακες στη ζωή σου ή μήπως έχεις πλέον κάνει ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σου κύκλο με αποτέλεσμα να μην έχεις κάτι να φοβάσαι; Και τέλος, αφού είσαι έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, γιατί δε γίνεσαι ευθύς και παλεύεις να το δείξεις δια της πλαγίας οδού; Η συγκεκριμένη Πανσέληνος χτυπά στην αυτοεκτίμηση σου, οπότε μη νομίζεις πως είναι ένα απλό παιχνίδι απέναντι σε ανθρώπους που δοκιμάζουν τη σοβαρότητα σου.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι σίγουρα μία κομβική στιγμή, αφού σχετίζεται με όλα όσα έγιναν τους τελευταίους εννέα περίπου μήνες. Η κύηση εξελίξεων έφτασε στο τέλος της και καλείσαι να ορθώσεις το ανάστημα σου με ανακοινώσεις που μπορεί να πονέσουν, να ξαφνιάσουν, να τρομάξουν, αλλά σίγουρα θα εμπεριέχουν μία τεράστια σοφία. Ο ρόλος που σου προτείνουν ή κερδίζεις δεν είναι κάτι που έρχεται στα χέρια σου ως ανταπόδοση του κόπου σου. Δε θα πρέπει να αποτελεί τιμωρία για το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν είσαι υποχρεωμένος/η να ακολουθήσεις πατρόν που έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν οι άλλοι να ακολουθείς ή που δείχνουν πως επιλέγεις μονοπάτια ρήξης ως απάντηση στην πίεση προς την πλευρά σου. Η ουσία είναι πως πρέπει να ευχαριστήσεις κατά κύριο λόγο τον εαυτό σου και μετά να ακούσεις τις σειρήνες γύρω σου. Αν ήσουν εσύ και ο εαυτός σου, θα ένιωθες εσωτερική ηρεμία ακολουθώντας κάτι που έχεις μπροστά σου ή θα ήθελες να αλλάξεις πορεία; Εύκολη ερώτηση, δύσκολη απάντηση. Ή μήπως εύκολη απάντηση, αφού οι εννιά προηγούμενοι μήνες σε έφεραν σε άμεση επαφή με τον πυρήνα της προσωπικότητας σου;

Υδροχόος
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι εύκολη γιατί θα σε αναγκάσει να τα βάλεις με τον εαυτό σου για τον τρόπο που επιτρέπεις να χάνονται άνθρωποι, ευκαιρίες και στιγμές από τη ζωή σου. Μπορεί λοιπόν να βρεις τον τρόπο να φορέσεις στα παράπονα σου ρούχα δανεικά, από υποσχέσεις τρίτων που δεν κρατήθηκαν, από την αδικία ορισμένων ανθρώπων, από την κακία κάποιων άλλων που δε λογαριάζουν ισότητες και την ευτυχία των γύρω τους. Μπορεί να βρεις δικαιολογία στις δυνάμεις σου που δεν είναι αρκετές ώστε να κοντράρεις κάποιους κατά μέτωπο. Μπορεί πάλι να αναγνωρίσεις την αδυναμία της εποχής μας που δεν επιτρέπει στην προσωπική ανάπτυξη και άνθιση του καθενός μέσα από την έννοια της κρίσης. Δικαιολογίες θα σου έλεγα. Ο μόνος λόγος που δεν τόλμησες να κάνεις αυτό που σκεφτόσουν τόσο καιρό, είναι γιατί φοβήθηκες μήπως δεν έχεις να πεις ή κάνεις κάτι την ώρα που θα ανέβαινες στη σκηνή. Σε δικαιολογώ. Βλέπεις τα φώτα της σκηνής ανάβουν την επόμενη εβδομάδα, οπότε ίσως να ήθελες το χρόνο σου να προβάρεις το λόγο σου...

Ιχθείς
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω συμβολίζει μία στιγμή που αναζητάς φίλους, συνεργάτες, συντρόφους και γενικότερα ανθρώπους να μοιραστείτε. Δεν έχει τόσο σημασία αυτό που αναζητάτε να μοιραστείτε, αυτό που θα αποτελέσει τον κοινό σας τόπο. Σημασία έχει να αποκρυσταλλώσεις με ποιους ανθρώπους μπορείς να μοιραστείς ότι έχει αξία στη ζωή σου. Ολοκληρώνοντας μία περίοδο εννέα περίπου μηνών που ψυχαναλύθηκες, μοιράστηκες, απομονώθηκες για να συγκρατήσεις και να μη σου κλέψουν, φτάνει η εποχή που θα μετρήσεις όσους/ες έμειναν γύρω σου ως ισάξιοι/ες συνοδοιπόροι. Και δεν είναι καθόλου κακό να θελήσεις να κλείσεις κάποιες σχέσεις με έντονο και αποφασιστικό τρόπο, να απομακρυνθείς από κάποιους/ες επειδή θεωρείς πως σε ληστεύουν. Ποιος είπε πως η ζωή σήμερα αναζητά μόνο καλούς Σαμαρείτες;

 

Πηγη: signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...