παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Κουλουβάχατα

Story 1) Εγώ ιχθυες με ωροσκόπο σκορπιο κ εκείνος Λέων με ωροσκόπο τοξοτη. Είμαστε πάνω από 10 χρόνια μαζί, τον αγαπάω με αγαπάει, αλλα έχουμε πάρει κ οι δυο χαμπάρι οτι εχει καταντήσει συνήθεια, άσχετο που δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ. Είναι κ λίγο, μαζί δεν κάνουμε κ χώρια δεν μπορούμε σε συνδυασμό με "κέικ που έκατσε". Το μοτο μου είναι, καμία σχέση δεν είναι τέλεια...άρα συνεχίζουμε ακάθεκτα.

Story 2) Πριν 3 μήνες γνώρισα εντελώς τυχαία -κ από δική του κίνηση- έναν αιγοκερω με ωροσκόπο αιγοκερω ο οποίος με τρέλανε κ αυτό χωρίς να εχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Δεν είναι ούτε ιδιαίτερα όμορφος ούτε εχει κάποιο φοβερό στάτους κ είναι κ 11 χρόνια μικρότερος μου...αλλα ο τρόπος που εκφράζεται, αυτή η παγωμένη ηρεμία του κ η ωριμότητα που εκπέμπει, μου προκαλεί αυπνες νύχτες, μην θυμηθώ τωρα το καρφωτο του βλεμμα κ κολαστω ξανά..

Απο την αρχή γνώριζε οτι δεν είμαι ελεύθερη,  κ παρόλ´αυτα έψαξε κ βρήκε το τηλέφωνο μου. Άρχισε να μου γράφει φιλικά μεν με υπονοούμενα δε, μερικές φορές τελείως χοντρά υπονοούμενα. Κ εκεί που άρχιζα να ανταποκρίνομαι, μου το έκοψε λέγοντας μου οτι δεν εχει νόημα γιατί δεν είμαι ελεύθερη κ είναι καλύτερο να το κόψουμε. Θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει κάτι μαζί μου αλλα δεν είναι δυνατόν γιατί είμαι σε μακροχρόνια σχέση. Δεν θελει ούτε κάν να γνωριστούμε καλύτερα, για να δούμε αν εντέλει ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας ή οχι.

Για να μην πολυλογώ, του είπα χθες οτι δεν θέλω πλέον καμία επαφη, γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Η απάντηση του ήταν, οτι δεν χρειάζεται να υπερβάλλω κ έτσι, κ ας το αφήσουμε να κυλήσει σε επίπεδο "γνωστούς/γνωστής" κ όπου μας παει. Έσβησα το νούμερο του, για να μην ξαναμπώ σε πειρασμό να του στείλω τίποτα.

Τωρα τι λένε τα άστρα;;...ήταν καλή η ιδέα να αφήσω τα πουρνάρια κ να πάω για γάμο..ή μήπως θα έπρεπε πραγματικά να αλλάξω εντελώς την ζωή μου κ να δοκιμάσω κάτι καινούριο..; Η αναποφάσιστη (ως συνήθως) 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...