παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη

Κριός

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου, στο ζώδιο του Ζυγού, είναι μία καλή δοκιμασία σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις πιθανότατα ένα άτομο απέναντι σου (σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο) που αποτελεί αυτή την εποχή ευκαιρία για εσένα για να περάσεις σε μία νέα κατάσταση. Τη συγκεκριμένη όμως εποχή δοκιμάζεται η αντοχή σου σε σχέση με τον εγωισμό σου, την παρόρμηση σου να κοιτάζεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους, την ανάγκη σου να είσαι μοναδικός/η, διαφορετικός/η από αυτό που σου παρουσιάζουν οι άλλοι ως επιλογή. Η Σεληνιακή έκλειψη είναι μία καλή ευκαιρία να κλείσεις λογαριασμούς που εμπεριέχουν γνωριμίες και δουλειές που αφορούν το παρελθόν και να κρατήσεις ότι πραγματικά μπορεί να σε πάει ένα βήμα παρακάτω. Αντέχεις να υπομείνεις κι άλλους συμβιβασμούς απέναντι στην ενστικτώδη σου αντίδραση να μην μπαίνεις σε νόμους και κανόνες;

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό μπορεί να είναι μία δύσκολη στιγμή για εσένα και τις σχέσεις σου με άτομα του εργασιακού χώρου ή για την καθημερινότητα σου σε γενικότερο πλαίσιο. Αν κάνεις υπομονή εδώ και πολύ καιρό, τότε ίσως σε αυτή τη χρονική στιγμή να μην αντέξεις την περαιτέρω υποβάθμιση της ανέχειας που επιδεικνύεις. Αν τόσο καιρό παλεύεις με την κατάθλιψη επειδή δεν έχεις θετικά αποτελέσματα στην αναζήτηση εργασίας, τότε σε αυτή τη χρονική στιγμή θα πάψεις να φοράς το αισιόδοξη προσωπείο και θα φωνάξεις πως έχεις ανάγκη από φως στον επαγγελματικό τομέα. Αν είναι ώρα να κοιτάξεις με προσοχή την υγεία σου και το σώμα σου που αλλάζει, τότε δείξε σεβασμό στην ισορροπία ανάμεσα στην ψυχή και το σώμα, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι σου συμβαίνει. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε τρομάξει αφού σωματοποιείς ζητήματα της ψυχής σου που ίσως και να μη γνωρίζεις, αλλά ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο έχεις την ευκαιρία να τα φέρεις στην επιφάνεια και αντιμετωπίσεις.

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό και 5ο Ηλιακό σου οίκο είναι μία καλή αφορμή να αναρωτηθείς αν η ερωτική σου ζωή προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση ή έχει αρχίσει να βουλιάζει σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, που μάλιστα αρχίζει να χάνει και το τελευταίο ενδιαφέρον που ήταν το σεξ. Με την ταυτόχρονη επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, η ρουτίνα κινδυνεύει να καταπιεί κάθε ενθουσιασμό για την ερωτική σου ζωή. Ίσως πάλι να έρχεται στο προσκήνιο ένα θέμα που αφορά το παρελθόν του/ης συντρόφου ή να χτυπά το καμπανάκι της δημιουργίας οικογένειας και να αρχίζεις να αισθάνεσαι κάπως περίεργα στην υπάρχουσα κατάσταση σου. Εικόνες από παλιούς/ες εραστές αρχίζουν να παρελαύνουν μπροστά σου, γεγονότα από άλλες εποχές και υποσχέσεις που έλαβες και φαίνεται να μην τηρήθηκαν μοιάζουν με χειροβομβίδες που αν απασφαλίσουν μπορεί να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις με αποτελέσματα που δεν είσαι σε θέση ούτε καν να προβλέψεις.

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό και στο χαμηλότερο σημείο του αστρολογικού σου χάρτη φαίνεται να προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε σχέσεις που εκφράζουν τον ερωτικό, οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα και μπορεί να αποτελούν σπίθες που ανάβουν τα αίματα. Η πίεση που δέχεσαι από γονείς, σύντροφο ή άτομα στη δουλειά γίνεται πλέον εσωτερική καταπίεση και κινδυνεύεις να βουλιάξεις σε συναισθήματα που μοιάζουν με χολή που βγαίνει και είναι έτοιμη να σε πνίξει στο ίδιο σου το σάλιο. Δεν αποτελεί υπερβολή να ειπωθεί πως όσο δεν αντιμιλάς, πως όσο δεν εκφράζεσαι, τόσο καταφέρνεις να κάνεις κακό στον εαυτό σου, αφού στην ουσία χάνεσαι σε δαιδαλώδεις σκέψεις που μπορεί να μην έχουν και καμία βάση. Άνοιξε το στόμα σου και ξεκίνα να μιλάς με ειλικρίνεια σχετικά με όσα σε στενοχωρούν και όσο θέλεις να γίνουν τη ζωή σου. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πως δεν μπορούν οι γύρω σου να μαντεύουν τις επιθυμίες και προθέσεις σου.

Λέων

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στο φιλικό σου ζώδιο του Ζυγού θα σε αναγκάσει να μιλήσεις, να εκφραστείς πιο ανοικτά από όσο ίσως να πρέπει κιόλας. Έχοντας καταπιεστεί αρκετά, έχοντας υπομείνει κούραση και συμβιβασμούς που πιθανότατα να μην υπολόγιζες, σε αυτή την Πανσέληνο θα μιλήσεις έξω από τα δόντια προς κάποια άτομα που ίσως και να μην το περιμένουν κιόλας. Η αλήθεια μπορεί να πονέσει, τα λόγια σου μπορεί να πάσχουν από έλλειψη διπλωματικότητας και ισορροπίας, αλλά θέλεις να ξεσπάσεις. Και αν σου έλεγα να προτιμήσεις μία εκδρομή, να προκρίνεις τη λύση του να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι που σε αποφορτίζει αντί να ανοίξεις και νέα μέτωπα, θα ακολουθούσες την προτροπή; Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος κούρασης και υπομονής για εσένα, οπότε μη βιαστείς να χύσεις την καρδάρα με το γάλα που τόσο καιρό μαζεύεις. Άλλαξε παραστάσεις, επέτρεψε στον καθαρό αέρα να φυσήξει στο μυαλό σου και πολλά από όσα βλέπεις ως βουνό θα πάψουν να φαντάζουν τόσο απειλητικά.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό, στο ζώδιο που συμβολίζει την έννοια των αξιών, τις πηγές της αυτοεκτίμησης σου, και του τρόπου με τον οποίο νιώθεις ο εαυτός σου, μπορεί να φέρει αναστάτωση στα οικονομικά σου. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποια έξοδα που δεν υπολόγιζες, να χρειάζεται να αντιπαρατεθείς με ανθρώπους στη δουλειά σου σχετικά με την αμοιβή σου. Είναι πάλι πιθανό να χρειαστεί να μιλήσεις πιο ανοικτά από ότι συνήθως στον ερωτικό τομέα, αφού πρέπει να βάλεις όρια και κανόνες σε καταστάσεις που δείχνουν να χάνουν τον έλεγχο. Με τη συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση που σχετίζεται με αγορά και αργότερα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Γι αυτό μαζέψου, μέτρησε τα χρήματα σου, απέφυγε τις μεγάλες δηλώσεις και τεράστιες αγορές και φρόντισε να δράσεις με διπλωματικότητα απέναντι σε περιστάσεις που θα μπορούσες να ανεβάσεις τους τόνους.

Ζυγός

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, που φαίνεται να επηρεάζει έντονα του/ις γεννημένους στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να αποτελέσει την απαρχή εξελίξεων στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Καλείσαι να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, να επιμείνεις να κάμψεις αντιδράσεις και αντίθετες απόψεις και γνώμες, να τολμήσεις να έρθεις σε ρήξεις με ανθρώπους που φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται την ανάγκη σου να βγεις μπροστά και να εκδηλώσεις κομμάτια της προσωπικότητας σου που θεωρείς απαραίτητα για να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να αυξηθεί η εσωτερική σου ένταση και ο θυμός και να ξεσπάσεις με τρόπο που δε συνηθίζεις απέναντι σε άτομα που ίσως και να μην πρέπει να αποτελέσουν το εξιλαστήριο θύμα. Σίγουρα υπάρχουν εκεί γύρω σου άνθρωποι που πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα μαζί τους, οπότε φρόντισε να μην επιλέγεις να τους αντικαταστήσεις με άτομα και καταστάσεις που μπορείς να έχεις το πάνω χέρι. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη μην κουκουλώνεις τις φιλοδοξίες σου, ακόμα και αν πρέπει να φανείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις να κάνεις στους γύρω σου.

Σκορπιός

Η δύσκολη και επίπονη Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό μπορεί να στοχεύσει κατευθείαν στην καρδιά των σχέσεων με στόχο να φέρει στην επιφάνεια άρρωστα κομμάτια τους. Θα έχεις καταλάβει πως εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεσαι σε μία εποχή που αλλάζουν πολλά στην καθημερινότητα σου, που καλείσαι να συνηθίσεις ένα πρόγραμμα που είναι εξαιρετικά πιθανό να σου φέρνει στην επιφάνεια θυμό, ένταση και αρκετή κόπωση. Εκτός όμως από τη σωματική κόπωση, που μπορείς να αντιμετωπίσεις με ρυθμίσεις στη ρουτίνα της ημέρας σου ή με προσθήκη δραστηριοτήτων που σε χαλαρώνουν και ξεκλειδώνουν, υπάρχει και η ψυχική κούραση. Για πόσο διάστημα θα αντέξεις να υπομένεις συνθήκες που δεν μπορείς να διαχειριστείς, χωρίς να πρέπει να αντιδράσεις ή ξεσπάσεις; Είσαι διατεθειμένος/η να επιμείνεις να παλεύεις να ανοίξεις μία πόρτα που φαίνεται να έχει κλείσει; Μήπως πρέπει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου επιθυμίες και να υποστηρίξεις ενεργά μία δράση που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο αφού τιθασεύει τον εγωισμό σου; Η Σεληνιακή έκλειψη θα ξυπνήσει ένστικτα σου, θα φέρει στον αφρό τη διαίσθηση σου και θα δράσει πολύ υπόγεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι σε θέση να περάσεις σφυρίζοντας αδιάφορα δίπλα από ανθρώπους και καταστάσεις που σε ξεκουφαίνουν με την αδικία που προκαλούν στους γύρω τους;

Τοξότης

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ζυγού θα μπορούσε να είναι μία ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο, ακόμα και αν στο ξεκίνημα της δείχνει πως πρέπει να ζοριστείς για να ανακαλύψεις την ευκαιρία που κρύβει. Καλείσαι να ενεργοποιήσεις την ικανότητα σου να συμμετέχεις σε ομάδες και δράσεις, να φέρεις εις πέρας κάτι που μπορείς ακόμα και αν χρειάζεται να αναλάβεις αρχηγικό ρόλο μέσα σε μία ομάδα. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι μόνος/η, τότε έχεις την ευκαιρία να κάνεις εκκαθαρίσεις στον κύκλο των ανθρώπων γύρω σου. Αν είσαι όμως σε μία σχέση, τότε υπάρχει η πιθανότητα να προκύπτει η προοπτική της απόκτησης ενός παιδιού, η πιθανότητα να γεννιούνται όνειρα για δημιουργία οικογένειας. Αυτό που έχει σημασία σε αυτή την έκλειψη είναι να τοποθετήσεις ιεραρχικά τις σχέσεις σου με τρόπο ώστε να δείξεις στα πρόσωπα που αξίζουν πως τους δείχνεις την αμέριστη προσοχή σου. 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό και πιο ψηλό σημείο του αστρολογικού σου χάρτη θα μπορούσε να είναι μία στιγμή που καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να εξετάσεις τι πέτυχες τους τελευταίους έξι περίπου μήνες στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να θελήσεις να γιορτάσεις τις κατακτήσεις σου, να φωνάξεις για να δείξεις όσα έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις, αλλά αυτό να ξέρεις πως τραβά γύρω σου ανθρώπους που θέλουν να σε κριτικάρουν με τον άσχημο τρόπο. Στον προσωπικό τομέα, υπάρχει κοντά σου ένα άτομο ή η σκέψη ενός ατόμου που σε στοιχειώνουν αφού σου δείχνουν βήμα για το μέλλον, όταν εσύ φοβάσαι να το τολμήσεις, και αυτή η αίσθηση θα γίνει ακόμα πιο έντονη αυτή την εποχή. Βρίσκεσαι στο σημείο που έχει διαμορφωθεί μία εικόνα που λάμπει ή που σε πλακώνει στη ζωή σου και καλείσαι να αποδεχτείς και να χωνέψεις. Για να κάνεις το επόμενο όμως βήμα, θα πρέπει να κάνεις και μία αυτοκριτική που μπορεί να σε φοβίζει, αλλά χρειάζεσαι και θα σε απελευθερώσει γιατί θα φέρεις στην επιφάνεια της εικόνας σου πληγές και ενοχές που όσο αρνείσαι να παραδεχτείς, τόσο μετατρέπεις σε αγκάθια που μεγαλώνουν κρυφά μέσα σου...

Υδροχόος

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στο φιλικό σου ζώδιο του Ζυγού, δοκιμάζει τις αντοχές σου στην πίστη σου για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει επαγγελματικά όνειρα και αρκετές φιλοδοξίες. Σε αυτή τη χρονική στιγμή ίσως να βρίσκεσαι στο σημείο που καλείσαι να επιμείνεις ώστε να ξεπεράσεις εμπόδια που έχουν να κάνουν με την εύρεση ισότιμων συνεργατών, με την εμπιστοσύνη που θα πρέπει να επιδείξεις απέναντι σε άτομα που φαίνεται να δειλιάζουν μπροστά σε ένα ενδεχόμενο που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε με ευκαιρία ζωής. Ίσως πάλι να επιθυμείς απλά να κάνεις μία αλλαγή στα πλάνα ενός ταξιδιού, μίας απόδρασης που υπάρχει ως σχέδιο μπροστά σου, την ώρα που έχεις βαρεθεί να επισκέπτεσαι τα ίδια μέρη, με την ίδια παρέα και να επαναλαμβάνεις κινήσεις που γίνονται σχεδόν μηχανικά. Τέλος, η συγκεκριμένη χρονική στιγμή θέλει προσοχή αν έχεις ανοικτά μέτωπα με δικαστήρια, αφού είναι μία ύπουλη εποχή για ανακίνηση τέτοιων υποθέσεων. Οι εκπλήξεις σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη είναι σίγουρα παρούσες, οπότε να είσαι προετοιμασμένος/η ή να δείξεις πρόθεση να κάνεις το πρώτο βήμα...

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό έχει ως κεντρικό θέμα την εμπιστοσύνη που μπορείς ή καλείσαι να δείξεις απέναντι σε ένα άτομο που μπορεί να ορίζει την ερωτική ή οικονομική σου πραγματικότητα. Με την Αφροδίτη σύμμαχο αυτή την εποχή, είναι αρκετά πιο εύκολο σε σχέση με παλιότερα, να προσεγγίσεις κοντά σου ανθρώπους που υπάρχει ερωτική σπίθα ανάμεσα σας ή που μπορείς να συζητήσεις επαγγελματικές προοπτικές μαζί τους. Είσαι όμως σε θέση να εμπιστευτείς βαθιά, να δεις να γεννιέται μία νέα σχέση ή συνεργασία με όρους ισότιμους; Μήπως με αυτή την αφορμή αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να κάνεις εκκαθαρίσεις σε μία σειρά από διαπροσωπικές σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου και κινούνται σε επιφανειακές πράξεις, όταν η ουσία είναι αυτό που μετρά; Προσπάθησε να αντιληφθείς τι διακυβεύεται σε αυτή την Πανσέληνο, κλείνοντας τα μάτια και αφήνοντας την ψυχή να αναλάβει τα ηνία. Το έχεις, μη φοβάσαι να αφεθείς...

Πηγη: http://signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...