παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Βορειος Δεσμος στο Ζυγο 19/2/2014-11/11/2015

Κριός

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, θα αποτελέσει την ευκαιρία, ευχή, ευλογία ή κατάρα να δοκιμάσεις να σχετιστείς με άτομα που σε συμπληρώνουν αλλά και ταυτόχρονα εκνευρίζουν, αφού καταφέρνουν να φέρουν στην επιφάνεια της ζωής σου στοιχεία που δε θέλεις ή δεν είσαι έτοιμος/η να παραδεχτείς/αποδεχτείς. Το ζώδιο του Ζυγού χαρακτηρίζεται από λέξεις όπως ευγένεια, διπλωματία, ισορροπία, ισονομία, διακριτικότητα, αποφυγή συγκρούσεων. Αν όλα, ή μερικά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνουν σημαίες στα χέρια του/ης συντρόφου, του/ης συνεργάτη, του ατόμου που γίνεται μέλος της οικογένειας σου, τότε θα πρέπει να αποδείξεις πως είσαι υπέρμαχος αυτών χωρίς όμως να πρέπει να συγκρουστείς για να καταφέρεις να τα ξεθάψεις από τα βάθη της ψυχής σου. Οι δοκιμασίες σου σε ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις θα εμπεριέχουν ξαφνικές ενάρξεις και λήξεις, απότομες ανατροπές και διασκεδαστικές εκπλήξεις, απρόσμενες εξελίξεις που σε φέρνουν μπροστά στην εικόνα σχέσεων που οδηγούν στη γέννηση πρωτόγνωρων συναισθημάτων. Μην ξεχνάς πως όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διελαύνει ο Νότιος Δεσμός από το ζώδιο σου, κάτι που σου λέει πως δεν πρέπει να ξεχνάς τα δικά σου όπλα στη μάχη των σχέσεων, όπως ο ενθουσιασμός, το πάθος, το πείσμα και η επιμονή, αρκεί να χρησιμοποιούνται με τρόπο ώστε να ξυπνούν ζωές που έχασαν το χτύπο της καρδιάς. Μία περίοδος ενάμισι περίπου έτους ξεκινά με στόχο να βάλει φωτιά στη ζωή σου για να την κάνει πιο γλυκιά, δημιουργική και ευφάνταστη. Είσαι διατεθειμένος/η να κυνηγήσεις όλα τα παραπάνω, ακόμα και από θέση συμπρωταγωνιστή;

Ταύρος

Μετά από μία επίπονη εποχή ενάμισι περίπου έτους που είχες να αντιμετωπίσει το Βόρειο Δεσμό από το ζώδιο του Σκορπιού που βρίσκεται απέναντι σου και έφερε μεγάλες ή μικρότερες αλλαγές και εξελίξεις στην εικόνα σου προς τα έξω μέσα από την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, η διέλευση του Βόρειου Δεσμού από το Ζυγό θα δράσει πιο ήρεμα. Τον επόμενο ενάμισι χρόνο καλείσαι να ασχοληθείς με την καθημερινότητα σου, να ρυθμίσεις παραμέτρους που θα κάνουν την ημέρα σου πιο λειτουργική, που θα φροντίσουν παραμέτρους της υγείας σου, που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου με άτομα που συνεργάζεσαι. Ίσως να αλλάξει το περιβάλλον εργασίας σου, πιθανότατα να βρεις κάτι νέο να ασχοληθείς ή να θελήσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας που προσφέρει στο σύνολο μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις, μέσα από δωρεές τροφής, μέσα από mentoring. Ίσως πάλι να περάσεις από αλλαγές στο σώμα σου και να αναζητήσεις δίαιτες, εναλλακτική διατροφή αλλά και ψυχολογική βοήθεια για να ισορροπήσεις σε νέα δεδομένα που επηρεάζουν την καθημερινή σου διαβίωση. Αυτό που μαθαίνεις τον επόμενο ενάμισι μήνα είναι να φροντίσεις το σώμα και την ψυχή σου, να ταΐσεις τόσο εσένα όσο και τους άλλους, να βρεις ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή χωρίς να απομονώνεσαι, αλλά μέσα από διασυνδέσεις που σου χαρίζουν αρμονία και ηρεμία στην υπάρχουσα ζωή σου

Δίδυμοι

Ο Βόρειος Δεσμός στο Ζυγό είναι μία σαφώς πιο ευνοϊκή συγκυρία σε σχέση με τον περασμένο ενάμισι χρόνο και την παραμονή του στο Σκορπιό. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα φλερτάρεις με επιτυχία, θα κάνεις σχέσεις που φαίνεται να έχουν ενθουσιασμό και διάθεση να κρατήσουν στο χρόνο. Θα δημιουργήσεις οικογένεια ή θα αποκτήσεις ακόμα ένα παιδί αφού η σύνδεση του με το/η σύντροφο γίνεται βαθύτερη. Θα βρεις τρόπους να προσθέσεις στη ζωή σου χόμπι και ασχολίες που θα μπορούσαν να γίνουν και αφετηρίες επαγγελματικών ενασχολήσεων που σε βγάζουν από έναν παρατεταμένο λήθαργο και μία αβεβαιότητα που φάνηκε να σε στοιχειώνει και βαλτώνει ταυτόχρονα. Συνδυάζοντας το Βόρειο Δεσμό με την ταυτόχρονα παρουσία του Κρόνου απέναντι σου (από το ζώδιο του Τοξότη) από το τέλος του 2014, αυτό που έχεις ανάγκη είναι φρέσκος αέρας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Και αν αυτό το παράθυρο δεν ανοίγει στην υπάρχουσα σχέση σου, δεν το φτάνεις να το ανοίξεις στο γραφείο που δουλεύεις, δεν οδηγεί σε καθαρό ουρανό στη χώρα που βρίσκεσαι, τότε η διάλυση καταστάσεων που πάλιωσαν και γέρασαν είναι η μόνη λύση. Και μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις τις νέες προοπτικές για να αισθανθείς την καρδιά σου να χτυπά και πάλι από έρωτα και δημιουργική διάθεση.

Καρκίνος

Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα αναγκαστείς να κάνεις τομές στη ζωή σου, θα χρειαστεί να αλλάξεις συνθήκες επαγγελματικής και οικογενειακής διαβίωσης για να τσεκάρεις τις αντοχές σου απέναντι στις αλλαγές και τις μεταβάσεις. Η ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια μπορεί να γίνει κομβικό ζήτημα και να χρειαστεί να παλαντζάρεις αρκετές φορές ανάμεσα σε μία καλή επαγγελματική πρόταση και την ασφάλεια του σπιτιού σου, σε μία νέα σχέση που σε βγάζει από τροχιά καριέρας, σε ένα ξεβόλεμα από το σπίτι σου για να ακολουθήσεις το όνειρο σου κάπου μακριά. Η σχέση σου με τους γονείς σου ή ο ρόλος σου ως γονιός θα αλλάξει, θα περάσεις σε άλλο επίπεδο και καλείσαι να βάλεις γερά θεμέλια σε νέου τύπου σχέσεις, έχοντας όμως την υποχρέωση να αντιμετωπίσεις φοβίες και τραύματα που κουβαλάς από παλιά στην ψυχή σου. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που σε ωθούν σε γερά ξεκαθαρίσματα με ένα παρελθόν που επιμένεις να κρατάς κρυφό ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού το φοβάσαι. Θα προκληθείς πολύ έντονα να βγεις προς τα έξω, κάτι που σε αγχώνει και παγώνει, αλλά ταυτόχρονα θα σε λυτρώσει αφού θα μπορέσεις να φέρεις στην επιφάνεια κομμάτια από μία καρδιά που είναι τόσο όμορφη όταν εκφράζεται με πράξεις και όχι λόγια ή ανασφάλειες.

Λέων

Ο Βόρειος Δεσμός στο Ζυγό είναι σίγουρα μία πολύ πιο ευχάριστη και δημιουργική περίσταση για τη ζωή σου σε σχέση με αυτό που έζησες με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό τον προηγούμενο ενάμισι περίπου χρόνο. Οι ορίζοντες σου ανοίγουν και μπορεί να πάρεις την απόφαση για σπουδές που είναι σε θέση να αποτελέσουν το κλειδί για τη στροφή της καριέρας σου. Ίσως να πειραματιστείς με μία μετακόμιση κοντά ή πιο μακριά από το υπάρχον σπίτι σου, αφού αισθάνεσαι την ανάγκη να αλλάξεις το περιβάλλον γύρω σου, να γνωρίσεις διαφορετικούς ανθρώπους, να ανακαλύψεις νέα ερεθίσματα για να συνεχίσεις να είσαι διψασμένος/η για τη ζωή. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν κινήσεις ενδυνάμωσης της σχέσης σου με αδέρφια ή άτομα του συγγενικού κύκλου και θα επιλύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου μέσα από διάλογο και διπλωματία. Η εποχή που ξεκινά για εσένα και εκτείνεται σε βάθος ενάμισι περίπου έτους θα σε διδάξει αρκετά για τις σχέσεις, γι αυτό φρόντισε να είσαι ανοικτός/η σε γνωριμίες και συνεργασίες που είναι ικανές να σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι ή να θελήσεις να μετακινηθείς εκεί που νιώθεις και πάλι μικρό παιδί που ξεκινά από την αρχή με όνειρα, φιλοδοξίες και αγάπη.

Παρθένος

Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα κληθείς να ζυγίσεις αυτά που θεωρείς πως έχεις στη ζωή σου και αποτελούν ταλέντα σου, αποκτήματα σου, πηγές και σταθερές που σε ορίζουν απέναντι στις σχέσεις σου, στις συνεργασίες σου, στις επαφές σου με ανθρώπους που πρέπει να δείξεις την προσωπικότητα σου. Καταρχάς, είναι πιθανό να αλλάξεις το στάτους της ιδιοκτησίας σου και να πουλήσεις/αγοράσεις ακίνητα στα οποία συμμετέχει ο/η σύντροφος θέλοντας να ζήσετε μαζί ή να χωρίσετε τις περιουσίες σας. Επιπλέον, θα περάσει κρίση η ισορροπία στη σχέση σου, αφού μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα θέμα σεξουαλικής χημείας που χαλά τη σχέση σας ή να υπάρξει τρίτο άτομο στη σχέση σας που ξυπνά τις σεξουαλικές διαθέσεις σας και αναταράζει τη βαλτωμένη ισορροπία. Στον επαγγελματικό τομέα, θα κληθείς να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες και να εξετάσεις την προοπτική συνεργασιών στις οποίες όμως υπάρχει ισονομία και ισότητα, στις οποίες δεν υπάρχει αρχηγός αλλά δίκαιη μοιρασιά. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό αυτά που κατέχεις πρέπει να σε ορίζουν, διαφορετικά μπορείς να γίνει έρμαιο των ενστίκτων σου ή αυτών του/ης Άλλου/ης.

Ζυγός

Γνωρίζεις πως οι σχέσεις είναι το έδαφος πάνω στο οποίο χτίζεις τη ζωή σου. Είσαι πεπεισμένος/η πως χωρίς σύντροφο δεν αντέχεις να πορευτείς και κάνεις τα πάντα για να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που θεωρείς πως σε στηρίζει και σε βοηθά να αναλαμβάνεις δράσεις που σου είναι πολύ δύσκολες κάτω από το βάρος της μοναξιάς. Τώρα όμως που ο Βόρειος Δεσμός περνά στο ζώδιο σου, τι θα έλεγες να εξετάσεις κατά πόσο τα έχεις βρει με τον εαυτό σου; Μήπως υπάρχει ένα κρυφό κομμάτι της προσωπικότητας σου, μήπως σου βρίσκεται μία πτυχή που θα μπορούσες να επεξεργαστείς ώστε να υποστηρίξεις σχέσεις που δεν κουβαλούν παλιές αμαρτίες και τη φοβία της μοναξιάς; Αυτό τον ενάμισι χρόνο που θα έχεις το Βόρειο Δεσμό πάνω σου, θα ανακαλύψεις τρόπους και ευκαιρίες να εκφράσεις κομμάτια του εαυτού σου που ίσως να έτρεμες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα να φέρεις στο φως. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναμετρηθείς με ανθρώπους που θεωρείς πως καταστρατηγούν την έννοια της διπλωματίας και αρμονίας. Θα παλέψεις να διατηρήσεις σχέσεις που φαίνεται να βουλιάζουν στη συνήθεια. Θα θελήσεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να δείξεις πως μπορείς να γίνεις ένας/μία ηγέτης στον επαγγελματικό τομέα και να συσπειρώσεις γύρω σου ανθρώπους που κουβαλάτε παρόμοιες ιδέες και απόψεις. Με το Βόρειο Δεσμό κορώνα στο κεφάλι σου, τόλμησε να διαφοροποιηθείς για να βρεις το ιδανικό έτερο ήμισυ, γιατί διαφορετικά θα χάσεις κάθε μικρή ή μεγάλη λάμψη σου.

Σκορπιός

Η είσοδος και παραμονή για ενάμισι περίπου χρόνο του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό (και η ταυτόχρονη παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Κριό) θα φέρουν αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα σου. Έχοντας κάνει τομές και μεγάλες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τον προηγούμενο ενάμισι περίπου χρόνο, έχοντας αναγκαστεί να εξελίξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τις σχέσεις σου, είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να εξετάσεις κατά πόσο είναι λειτουργική η καθημερινή σου διαβίωση. Θα χρειαστεί να αλλάξεις συνήθειες που αφορούν τον τρόπο και τη συχνότητα που αθλείσαι, που εξασφαλίζεις την ευεξία του οργανισμού σου. Θα πρέπει να ασχοληθείς με την ισορροπία ανάμεσα στη σωματική σου υγεία και την ψυχολογική ευεξία, και ίσως έρθεις μπροστά σε ανθρώπους που σου παρουσιάζουν εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης ασθενειών ή θεμάτων που σχετίζονται γενικότερα με την υγεία σου. Θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου απέναντι σε άτομα που συνεργάζεσαι και ίσως να αλλάξεις και επαγγελματικό περιβάλλον αφού πρέπει να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σε διδάσκουν την τέχνη της συνεργασίας. Τέλος, θα έρθεις και πάλι αντιμέτωπος/η με το παρελθόν σου (ειδικά μέχρι το καλοκαίρι του 2014), αφού πρέπει να κλείσεις κύκλους που δεν αποφάσισες να οδηγήσεις στη λήξη τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Είσαι έτοιμος/η να ακολουθήσεις αποφάσεις άλλων αυτή τη φορά ή νιώθεις να έχεις τη δύναμη να ορίσεις μονοπάτια δράσης που ζορίζουν κάποιους/ες που θα ήθελες μαζί σου;

Τοξότης

Η είσοδος και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό για ενάμισι περίπου χρόνο θα προσθέσει χαρά στη ζωή σου αφού μάλλον συστήνεσαι εκ νέου στο κοινό. Θα έχεις ευκαιρίες να γνωριστείς και συναναστραφείς με ανθρώπους που μέχρι σήμερα δεν είχατε κοινά ενδιαφέροντα. Θα γνωρίσει στιγμές δόξας η κοινωνική σου ζωή, θα λάμψεις μέσα σε ομάδες εργασίας, θα σου ανοίξουν πόρτες σε δράσεις που αφορούν τον καλλιτεχνικό κόσμο. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα παιδί αν είσαι σε σχέση ή σε γάμο ή να γνωρίσεις ένα άτομο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει και πάλι. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώσεις όμορφα μέσα σε ομάδες με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ιδανικά, να αισθανθείς πως βρήκες μία σχέση που σε συμπληρώνει, να πιστέψεις πως υπάρχει ένα ευοίωνο μέλλον. Σημασία πλέον δεν έχει να κυνηγάς μόνος/η το μέλλον σου, αλλά να αποδεχτείς τη βοήθεια από άλλους, αλλά και να αποτελέσεις το ζωντανό παράδειγμα για άλλους πως μέσα από την ομαδική προσπάθεια, τη συνολική εργασία, τον έρωτα που ενώνει και δε χωρίζει, το αύριο φαίνεται πολύ πιο όμορφο για πολύ κόσμο.

Αιγόκερως

Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό, το δίπολο οικογένεια/καριέρα, σπίτι/δουλειά φαίνεται να αποκτά ταχύτητα και να γίνεται η πίστα πάνω στην οποία θα χτίσεις τη νέα σου δημόσια εικόνα. Θα αναλάβεις την ιερή πολλές φορές υποχρέωση να επιλύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με γονείς ή άτομα της οικογένειας, να καταλαγιάσεις τα νεύρα σου και να αναδείξεις την πλευρά του εαυτού σου που δρα διπλωματικά και συνδέει αντί να χωρίζει ανθρώπους και συμφέροντα. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διαμορφώσεις συνεργασίες που είναι ικανές να σε απογειώσουν αν καταφέρεις να παίξεις ομαδικά και εκφράσεις τις ηγετικές σου φιλοδοξίες τη στιγμή που απαιτείται να αναδειχτεί η δυναμική μίας προσπάθειας που κινδυνεύει να μείνει από καύσιμα. Στον ερωτικό τομέα, η υπάρχουσα ζωή σου μπορεί να τιναχτεί στον αέρα αν βρεθεί στο δρόμο σου ένα άτομο που καταφέρνει να ξυπνήσει τα σεξουαλικά σου ένστικτα. Αν όμως είσαι σε μία υγιή σχέση, τότε η συγκατοίκηση και δημιουργία οικογένειας παύει να είναι ουτοπία και αποκτά μία διάσταση πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό σταμάτα να σκέφτεσαι σαν μονάδα και εμπιστέψου συνδέσεις που βγάζουν στην επιφάνεια τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου της εμπιστοσύνης και της πίστης που μπορούν οι κοντινοί σου άνθρωποι να έχουν προς εσένα.

Υδροχόος

Ο Βόρειος Δεσμός στο Ζυγό αποτελεί σαφώς μία πιο ευχάριστη εμπειρία από όσα αντιμετώπισες με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Με την είσοδο των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού/Ζυγού (Νότιος Δεσμός στον Κριό, Βόρειος Δεσμός στο Ζυγό) θα νιώσεις πως ξεμπλοκάρει η επικοινωνία σου. Αυτό το βάρος που κουβαλάς τόσο καιρό (αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου, κοινωνία που καταπιέζει, διάθεση για να μένεις στο σπίτι, δυσκολία εύρεσης διεξόδων) μπορεί να λάβει τέλος ή τουλάχιστον να ελαφρύνει. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να δεις τη ζωή διαφορετικά, που θα ανάψει και πάλι τη σπίθα της αισιοδοξίας μέσα σου, που θα σου γνωρίσει κόσμο που δε φανταζόσουν. Θα μπορέσεις να επιλύσεις ζητήματα με συγγενικά σου άτομα, που μπορεί να έχουν να κάνουν με ιδιοκτησία. Θα καταφέρεις να βρεις το χρόνο για ταξίδια με το/η σύντροφο ή θα συζητήσεις μαζί του/ης σχετικά με την προοπτική μίας μετακόμισης κάπου που φαντάζει πως είναι καλύτερο μέρος για τα όνειρα σας. Το χρονικό διάστημα του επόμενου ενάμισι χρόνου θα σε βοηθήσει να ξεσκουριάσεις, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη ήδη από τώρα.

Ιχθείς

Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα έρθεις αντιμέτωπος/η με το βάθος των διαπροσωπικών σχέσεων. Θα βρεθείς σε μία σχέση που περνά από την έντονη σεξουαλική της περίοδο, σε εκείνη που τα αισθήματα βαθαίνουν και αργότερα γίνονται αφορμές μίσους ανάμεσα στα δύο μέλη αφού η δικαιοσύνη είναι μία λέξη με άγνωστη σημασία. Θα σχεδιάσεις μία κοινή επαγγελματική προσπάθεια με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι οικονομικά, αλλά στην πορεία θα προκύψουν εγωισμοί και τάσεις κυριαρχίας του ενός πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα να πάρεις μαθήματα σχετικά με την έννοια του να μοιράζεσαι με άλλους. Θα βρεθείς σε μία σχέση που οδηγεί σε γάμο και απόκτηση παιδιού ή θα νιώσεις να ασφυκτιάς σε μία σχέση που έχασε το ρομαντισμό, τον αισθησιασμό και την αισθαντικότητα της. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα παρακολουθήσεις σχέσεις και συνεργασίες να θεριεύουν ή να καταστρέφονται και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου για να κάνεις επιλογές που θα σε οδηγήσουν σε ριζική αναμόρφωση της ερωτικής σου πραγματικότητας και της οικονομικής σου ζωής.

πηγη: http://www.signingstars.gr/a2522/%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CE%B6%CF%85%CE%B3%CF%8C_19_2_2014_11_11.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...