παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσεληνος στις 17/11/2013

Η Πανσέληνος στην 25η μοίρα του Ταύρου φαίνεται να επηρεάζει κυρίως Ταύρους/Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου και να φέρνει στο προσκήνιο την πρακτική πλευρά της ζωής. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Άρη από την Παρθένο και το Δία από τον Καρκίνο θα βοηθήσουν να εκφραστούν κομμάτια της καθημερινότητας, να λειτουργήσουν ομαλά κάποιες εργασιακές σχέσεις, να βρεθεί χρόνος για μικρές αλλά σημαντικές απολαύσεις για τον κάθε άνθρωπο. Δραστηριότητες όπως το φαγητό με αγαπημένα άτομα γύρω από ένα τραπέζι, η σωματική επαφή μέσα από το χάδι, την αγκαλιά και το φιλί, η απόλαυση του σπιτιού είναι στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τις βασικές σου ανάγκες που κρύβονται βαθιά μέσα στην καρδιά και την ψυχή σου. Στη συγκεκριμένη Πανσέληνο αυτό που έχει σημασία είναι να νιώσεις ασφάλεια μέσα από ορατά και πλήρως κατανοητά στοιχεία και όχι μέσα από υποσχέσεις και λόγια του αέρα.

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της ζωής σου, όπως είναι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις, η δουλειά σου, ο χρόνος που προσφέρεις στον εαυτό σου για να τον περιποιηθείς, οι μικρές απολαύσεις που ακολουθείς σαν ιερό τελετουργικό ή που σου λείπουν. Με μία σειρά από ευνοϊκές επιρροές σε ζητήματα εργασιακού τομέα, μήπως να χαμήλωνες τον πήχη του ενθουσιασμού και των υψηλών φιλοδοξιών και να ασχολιόσουν με την πρακτική πλευρά της ζωής; Δούλεψε συνετά, αποτελεσματικά και με τρόπο που δείχνει πως κατανοείς πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ολοκλήρωση σε εργασιακά project. Απέδειξε πως αξίζεις αυτά που κερδίζεις και μη ζητήσεις περισσότερα χωρίς να δείχνεις σημάδια πως ζητάς επειδή αξίζεις και όχι επειδή γίνεσαι εγωιστής/ρια. Αγόρασε μικρά και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι σου, αφού θα μπορούσε να αποτελέσει τη φωλιά σου, εκεί που αισθάνεσαι ασφάλεια και ζεστασιά. Μη βιάζεσαι, μην επιδεικνύεσαι, απόλαυσε αυτό που έχεις στη ζωή σου χωρίς τύψεις και φόβο.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία να δοθούν εξηγήσεις στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να διασαφηνίσεις τι είδους άτομο έχεις απέναντι σου και μη μένεις σε σκέψεις και ιδέες που δε συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Έχεις ανάγκη από σωματική επαφή, από τριβή με το άλλο άτομο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ζητήσεις, επιδιώξεις και να μη φοβηθείς να εκφράσεις. Αν η σχέση σου δεν εμπεριέχει τα παραπάνω στοιχεία, τότε εξήγησε τις επιθυμίες σου και βγες από αυτή έχοντας πλήρη επίγνωση της στάσης σου. Στον επαγγελματικό τομέα, σταμάτα να βλέπεις πολύ πιο μακριά από εκεί που μπορείς να φτάσεις για την ώρα και συζήτησε τις ενστάσεις ή σκέψεις σου με το/η σύντροφο ή με ένα άτομο που μπορεί να σε καταλάβει χωρίς πολύ προσπάθεια. Θέλεις να σε νιώσουν και αυτό είναι κάτι που δε χρειάζεται να εξηγήσεις με λόγια, αλλά να δείξεις με πράξεις που εμπεριέχουν και την έννοια της οικειότητας.

 

Δίδυμοι

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Ταύρο θα σε αναγκάσει να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις που γνωρίζεις πως δεν έχεις τον πρώτο λόγο, τον έλεγχο. Αν αυτό λέγεται ερωτική σχέση, εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειας, επαγγελματική ανασφάλεια ή μία γενικότερη συναναστροφή με την κοινωνία γύρω σου που δε συγχωρεί παιδικές συμπεριφορές, αυτό είναι κάτι που γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμένα. Αυτό όμως που καλείσαι να έχεις κατά νου είναι πως πρέπει να προσπαθήσεις να δείξεις πως αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα σημείο που πολλά δεν εξαρτώνται από εσένα. Θα σκύψεις το κεφάλι για να αποδείξεις πως κατανοείς την ανάγκη να κάνεις υποχωρήσεις για να μπορέσεις να διατηρήσεις ένα βιοτικό επίπεδο που δεν μπορείς να απολέσεις; Θα αναγκαστείς να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που γνωρίζεις πως θα σε κριτικάρουν για τον τρόπο που δρας και είναι έντονα παιδιάστικος, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς; Τέλος θα καταλάβεις πως καλείσαι να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου αφού δεν μπορείς να νιώσεις άνετα σε σχέσεις και περιβάλλοντα που σε κάνουν να νιώθεις φυλακισμένος/η; Μην πιέζεσαι άλλο, άνοιξε την πόρτα και βγες, αποδεχόμενος/η και τις συνέπειες της πράξης σου.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να γίνει ένα υπέροχο δώρο που σου κάνουν κάποιοι άνθρωποι που δε θέλουν να σε χάσουν από τη ζωή τους ή μία ευκαιρία να κλείσεις λογαριασμούς με ανθρώπους που βλέπεις πως δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να νιώσεις καλά με μέσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι, χωρίς να πιέζεσαι και να εξαναγκάζεσαι σε υποχωρήσεις, χωρίς να πέφτεις στην παγίδα να προσφέρεις χωρίς να κερδίζεις. Θα εκφράσεις αυτά που κουβαλάς στην καρδιά σου, χωρίς όμως να τα φιλτράρεις μέσα από λέξεις που μπορεί να χάνουν το νόημα τους, χωρίς να παλεύεις να γίνεις αρεστός/η χωρίς να το θέλεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βυθιστείς σε μία έντονη ερωτική σχέση, να μοιραστείς βαθιά σο συναισθήματα και να νιώσεις υπέροχα με αυτό ή να παγιδευτείς σε μία σχέση που έχει την ικανότητα να λειτουργεί σαν μαύρη τρύπα. Οτιδήποτε και αν γίνεται ακολουθεί μία αργή, νωχελική και ίσως απολαυστική οδό, απλά να ξέρεις πως βουτάς σε σκοτεινά νερά και θα πρέπει να γνωρίζεις πως να τα αγαπήσεις.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Ταύρο και ψηλότερο σημείο του χάρτη σου αποτελεί μία ευκαιρία ή ανάγκη να ασχοληθείς σοβαρά με την ισορροπία ανάμεσα στην υλική σου ασφάλεια και το βαθμό της ικανοποίησης που λαμβάνεις από τη ζωή σου. Η χρηματική σου αμοιβή είναι σίγουρα ένας παράγοντας που ορίζει το είδος και το χρόνο που καταναλώνεις στη δουλειά σου, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποια προσωπικά όρια που καλό θα ήταν να μην παίξεις μαζί τους. Μία συζήτηση με τους γονείς ή με άτομα της οικογένειας σου θα μπορούσε να σου ανοίξει ένα νέο μονοπάτι σχετικά με τους ψυχαναγκασμούς σου απέναντι σε επιλογές που έχουν να κάνουν με την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Μην κλείνεις τα μάτια στην πραγματικότητα της ζωής, αλλά μη μένεις μόνο και στις υλικές και σωματικές σου ανάγκες. Δεν είσαι μονοδιάστατη προσωπικότητα και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να θυσιάσεις για κανένα λόγο.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια μπροστά στην αλήθεια της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Καλό είναι να έχεις όνειρα και φιλοδοξίες, να κάνεις σχέδια και πλάνα, να ταξιδεύεις μακριά από γήινους εξαναγκασμούς, αλλά εσύ ανήκεις σε εκείνους τους ανθρώπους που πορεύονται με βάση σταθερές και απτά στοιχεία. Αν δοκιμάζεις τις αντοχές της σχέσης σου, τότε φρόντισε να αποδείξεις τα λεγόμενα σου ή να προκαλέσεις αυτό το άτομο μέσα από πράξεις που δείχνουν συνέπεια λόγου και κατανόηση της δύναμης της υπόσχεσης. Αν παλεύεις να κάνεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα, τότε βγάλε από το πλάνο άτομα που με τη γνώμη τους σε αποδιοργανώνουν, αλλά επέτρεψε σε ανθρώπους με εμπειρία και γνώσεις να σπείρουν τη δική τους τοποθέτηση σε ένα χωράφι που ξεκίνησες να καλλιεργείς. Η ζωή σου μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά σε ένα κομβικό τομέα, αρκεί να αναγνωρίζεις τους ανθρώπους που σε συμπληρώνουν από εκείνους που κάνουν πως σε συμπληρώνουν για να σε προσεγγίσουν με άλλους σκοπούς.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να χωνέψεις κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και όσα μοιράζεσαι με άλλα άτομα. Θα μπορέσεις να βάλεις σε γήινη υπόσταση σχέδια και σκέψεις σχετικά με αγορές ή επενδύσεις, ειδικά σε ακίνητα, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις την προοπτική της σχέσης σου ακόμα και μέσα από κοινές επενδύσεις σε ένα σπίτι που θα συγκατοικήσετε. Ίσως πάλι να πρέπει να αντιμετωπίσεις την ωμή πραγματικότητα του να πληρώσεις το λογαριασμό που σου έρχεται από την εφορία ή μία κληρονομιά ή να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου, ακόμα και μέσα από κάποιες πωλήσεις. Αυτό όμως που μετρά σε αυτή την Πανσέληνο είναι να εστιάσεις στην ικανότητα σου να μοιράζεσαι χωρίς να φοβάσαι μήπως κάποιος βάλει χέρι στην τσέπη ή την καρδιά σου. Το σεξ δεν αρκεί από μόνο του για να βελτιώσει μία σχέση, αλλά είναι μία αφορμή να αισθανθείς καλύτερα μέσα σε αυτή τη σχέση. Αν πάλι το σεξ έχει χάσει τη μαγεία του, τότε αρχίζεις να έχεις αμφιβολίες σχετικά με τη μακροημέρευση μίας σχέσης που αλλάζει παραμέτρους

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος απέναντι σου τονίζει την ένταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού βρίσκεσαι στο σημείο που διαχωρίζεις τη θέση σου από ανθρώπους και καταστάσεις που θέλεις να θέσεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Με τη σχεδόν ταυτόχρονη ευκαιρία της συνόδου του Ερμή με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου και την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, είναι μάλλον ώρα να εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να σταματήσεις να αναζητάς σανίδες σωτηρίας σε ανθρώπους που δεν αξίζουν. Ξεπέρασε φοβίες και ανασφάλειες σου, ξέφυγε από τη σεξουαλική πλευρά μίας σχέσης που μπορεί να μην έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει και γενικότερα δείξε γενναιότητα και θάρρος. Θα καταφέρεις να κοιτάξεις το αύριο μόνο αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και μιλήσεις ανοικτά. Όσο σωπαίνεις από εδώ και πέρα, τόσο βουλιάζεις όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο χαμηλά...

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Ταύρο και 6ο Ηλιακό σου οίκο είναι κάπως περίεργη, αφού σε αναγκάζει να ασχοληθείς με τα μικρά, καθημερινά και ίσως και λίγο επίπονα ζητήματα της ζωής σου. Θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου ζητούν απαντήσεις και λύσεις. Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο σου και τον τρόπο που τον επενδύεις είναι κάπως έντονα και μπορεί να σου τεθούν και μέσα από μία διαταραχή της υγείας σου (σωματικής κυρίως) που σε αναγκάζει να δεις τη ζωή μέσα από νέα ματιά. Τέλος, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν, αφού είναι πιθανό να πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις σε επιθυμίες και ανάγκες σου και να συμβιβαστείς με κάποιες πράξεις που ίσως και να μη σκεφτόσουν πως θα πρέπει να βάλεις στη ζωή σου. Η Πανσέληνος θέλεις υπομονή, πειθαρχία και κανόνες στη ζωή σου, αφού αποτελεί μία ευκαιρία να βάλεις σε μία σειρά μία καθημερινή ρουτίνα που θα μπορούσε κάτω από άλλες περιστάσεις να σε εξουθενώσει

 

Αιγόκερως

Η έντονα ερωτική Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί πάθη και εξάρσεις, εντάσεις και εξαρτήσεις που μπορεί να μην κουβαλάνε καμία λογική. Με την ταυτόχρονη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου, φαίνεται πως λειτουργείς μέσα από τα ένστικτα σου που ξύπνησαν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου. Θα ερωτευτείς με παθιασμένο τρόπο, θα πάθεις εξάρτηση από ένα άτομο που φαίνεται να σε τραβά από τη μύτη, θα αρέσεις και θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου αφού φαίνεται να κουβαλάς τόνους σεξαπίλ. Η σχέση σου μπορεί να αποκτά βάθος και ουσία, να περνά στην έντονα σεξουαλική της φάση, να γεμίζει αλλά να πρέπει να κρατηθεί μακριά από τα αδιάκριτα μάτια που θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως ή να σπείρουν αμφιβολίες. Στον επαγγελματικό τομέα, κρατάς την τύχη στα χέρια σου, αρκεί να είσαι σε θέση να παίξεις όλα ή τίποτα. Μερικές φορές δεν έχει σημασία αν θα κερδίσεις ή θα χάσεις, αλλά απλά αν θα καταφέρεις να τολμήσεις σε βαθμό που θα αποκτήσεις τεράστια εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο δεν είναι κάτι το πολύ εύκολο για τη ζωή σου, αφού θα πρέπει να αντιπαρατεθείς με νόμους και κανόνες, με όρια και πλαίσια που τίθενται από ανθρώπους και καταστάσεις που ίσως να μην μπορείς να ελέγξεις στο βαθμό που θα ήθελες. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που πληγώνουν ή προβληματίζουν, ίσως να υπάρξουν αντιδράσεις που δείχνουν πείσμα και εμμονή, είναι πιθανό να νιώσεις πως είσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό πλαίσιο που σε εξασφαλίζει αλλά ταυτόχρονα φυλακίζει. Είσαι από τα άτομα που δεν εξηγούν τις αντιδράσεις τους, γι αυτό σε αυτή την Πανσέληνο θα βρεθείς μπροστά σε συνθήκες που εξετάζουν την ανοχή και αντοχή σου σε καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Μήπως να άφηνες το ένστικτο να σε οδηγήσει, μήπως να επέτρεπες στο σώμα σου να δώσει το έναυσμα κατά πόσο ανήκεις σε ένα χώρο που δεν είναι και ο πιο άνετος, είναι η αλήθεια…;

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Ταύρο δεν αποτελεί μία έντονα δύσκολη συγκυρία για εσένα, αφού θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες εξηγήσεις με άτομα που είναι γύρω σου, ακόμα και στο συγγενικό σου κύκλο, αφού είναι η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα. Το να συνεχίσεις να σκέφτεσαι και δρας εγωιστικά και με τόνους πείσματος, είναι μάλλον κουτό από εδώ και πέρα. Φρόντισε να ανοίξεις ένα διάλογο που έχει αρχή, μέση και τέλος, να επενδύσεις σε σχέσεις που δε φοβούνται να παραδεχτούν τα λάθη τους, να χαλαρώσεις σκοινιά που έχουν τεντωθεί τόσο πολύ που άρχισαν να γίνονται επικίνδυνα μήπως σπάσουν. Η Πανσέληνος θα σου δώσει και την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, εκπαιδευτική ή γενικότερα μάθησης, που έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να ανοίξεις το μυαλό σου πέρα από το προφανές. Αυτή τη φορά βάλε σε πρώτο πλάνο τη λογική, άφησε το ένστικτο στην άκρη και προσπάθησε να εμπλακείς σε κάτι που έχει κανόνες και χρονοδιαγράμματα. Πρέπει να επανέλθεις στη γήινη πραγματικότητα και αυτό είναι πλέον ανάγκη και όχι παραίνεση...


πηγη: http://www.signingstars.gr/a2247/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82_17_11_2013.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...