παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νεα Σεληνη στις 5/10/2013

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει επιδερμικά από τη ζωή σου. Θέλει να σου επισημάνει πως ξεκινά μία εποχή κατά την οποία το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων αναταράσσεται, αφού ξεκινά ο μήνας που θα φέρει τις πρώτες εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου και θα διαρκέσουν μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2016. Το σκηνικό στη Νέα Σελήνη εστιάζει στον/ην Άλλο/η, στο άτομο που υπάρχει στη ζωή σου ή θα ήθελες να υπάρχει, και προσπαθεί να σε αφυπνίσει ή ταρακουνήσει με τη στάση του/ης. Η κινητικότητα στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα είναι αδιαμφισβήτητη και καλείσαι να βρεις ισορροπίες, να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα και να βάλεις αρμονία στη ζωή σου. Η ανάγκη ή απαίτηση να αγαπήσεις και να αγαπηθείς γίνεται ολοφάνερη και αυτό είναι κάτι που θα σε απασχολήσει σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου από εδώ και πέρα.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και 6ο Ηλιακό σου οίκο θέλει να σου ψιθυρίσει πως ξεκινά μία εποχή που σταματάς να έχεις τον πρωταρχικό ρόλο στις εξελίξεις, που πρέπει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να μπορέσεις να κάνεις την καθημερινότητα σου και πάλι λειτουργική. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα φροντίσεις να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με άτομα του εργασιακού σου χώρου. Ίσως πάλι να αναζητήσεις τρόπους να βελτιώσεις την υγεία σου, να ισορροπήσεις τις απαιτήσεις της επαγγελματικής καθημερινότητας με τις ανάγκες στην προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί να σκύψεις το κεφάλι και να προσφέρεις, να υπηρετήσεις, να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον προσωπικό σου εγωισμό για χάρη της ομαλής και αρμονικής λειτουργίας σχέσεων και συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη σου λέει πως στην επόμενη διετία θα χρειαστεί να αδειάσεις τις ντουλάπες του σπιτιού και της καρδιάς σου για να κρατήσεις ότι θεωρείς απαραίτητο για την καλή σου σωματική και ψυχική υγεία

 

Δίδυμοι

Δε θα ήταν υπέροχο να βρεθεί κάποιος/α και να σου πει, έτσι εντελώς ξαφνικά, πως σε ερωτεύτηκε την ώρα που περπατούσες βιαστικά στο δρόμο; Δε θα άλλαζες αμέσως έκφραση στο πρόσωπο σου αν σου προσφερόταν ο χρόνος να ασχοληθείς με τα χόμπι και τις δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν, χωρίς να πρέπει να κάνεις εκπτώσεις σε ασχολίες που εξακολουθούν να σε βοηθούν να πληρώνεις το νοίκι στο τέλος του μήνα; Δε θα ήταν μαγικό να έβρισκες ένα λυχνάρι και μέσα σε αυτό ένα τζίνι που θα ξετύλιγε τις παιδικές σου αναμνήσεις σε μία ευκαιρία να ξαναγίνεις το μικρό και ανέμελο παιδί που παρακολουθούσε παιδικά παραμύθια σε ιδιωτικές προβολές στον τοίχο του παιδικού σου δωματίου; Η Νέα Σελήνη θέλει να σου υπενθυμίσει πως είσαι Δίδυμος και δεν μπορείς να ζήσεις αν δεν υπάρχουν αρκετές στιγμές ανεμελιάς στη ζωή σου. Μην το ξεχνάς αυτό, γιατί αν φορτώσεις το πρόγραμμα σου, σύντομα θα ξυπνήσεις αυτό το μικρό ήρωα που επιμένεις να αγνοείς μέσα στο μυαλό σου και θα σε γεμίσει με σημάδια εφηβικής ακμής την εποχή που προσπαθείς να πείσεις για το αυστηρό σου πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Αν σε ρωτήσω γιατί θέλεις να φύγεις/αποδράσεις, θα μου απαντήσεις ειλικρινά και όχι με λόγια που θα μπορούσαν να πείσουν άλλους και όχι εμένα; Ναι, ξεκινώ κάπως επιθετικά, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η ενεργοποίηση του άξονα Κριού/Ζυγού, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό τώρα, αλλά και την έκλειψη που ακολουθεί σε 15 περίπου ημέρες, δεν έχει άλλη έννοια παρά να σε αναγκάσει να ξεμπερδέψεις κουβάρια με μνήμες, εμμονές, ασφάλειες-παγίδες και σχέσεις-καχεκτικά αρχέτυπα εικόνων άλλων εποχών. Γιατί θέλεις να αποδράσεις, να βρεθείς κάπου μακριά, να τελειώνεις με τη ζωή που έχεις; Είσαι σίγουρος/η πως γνωρίζεις πλέον τον εαυτό σου, πως κατάλαβες τις δυνάμεις σου και αποφάσισες να βγάλεις στην επιφάνεια την αλήθεια σου; Ή μήπως αυτός ο Δίας από το ζώδιο σου απλά φούσκωσε τα μυαλά σου για επανάσταση και απομάκρυνση και βάλθηκες να μπεις στο πρώτο αεροπλάνο χωρίς να δεις τον προορισμό; Αν όντως είσαι αυτό που σχεδιάζεις να κάνεις, τότε μη φοβάσαι, θα βρεις και το έτερο ήμισυ στο δρόμο σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να είναι η φωνή της συνείδησης σου, ή κάποιου άλλου που δεν έχει σημασία να προσωποποιήσεις αυτή τη στιγμή, που προσπαθεί να σου δείξει ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν που ακολουθείς τον τελευταίο καιρό και φαίνεται να εξάντλησε όλα τα ενδιαφέροντα που θα μπορούσες να ανακαλύψεις στη διαδρομή. Ένα εισιτήριο που φτάνει στα χέρια σου και μπορεί να αποτελεί μία μαγική απόδραση, η κουβέντα που κάνεις με ένα άτομο που φαίνεται πολύ πιο χαλαρό από εσένα τον τελευταίο καιρό, η ιδέα σου που βρίσκει συνοδοιπόρους είναι προοπτικές που είναι ικανές να σε οδηγήσουν κάπου μακριά από την υπάρχουσα ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να σου πουν κάτι που φαντάζει δύσκολο και προκλητικό αφού σε αναγκάζει να αναλάβεις κάτι που δείχνει ικανότητα να διαχειριστείς καταστάσεις που απαιτούν λεπτές ισορροπίες και ψυχραιμία. Είναι μάλλον ώρα να ξυπνήσεις και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως έχεις ανάγκη από ένα ξυπνητήρι που συνήθως τρομάζει με τον ήχο του, αλλά από ένα διαφορετικό ήχο για να κοιτάξεις και κάπου αλλού.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και 2ο Ηλιακό σου οίκο θέλει να σε κάνει να αναρωτηθείς τι θα ρίσκαρες, με ποιο τρόπο θα τζογάριζες ώστε να ξεφύγεις από μία στασιμότητα που σε κάνει να πιστεύεις πως πεθαίνεις αργά και βασανιστικά. Βλέποντας γύρω σου ανθρώπους να εξαθλιώνονται, μυαλά να μιζεριάζουν, συνειδήσεις να ληστεύονται και όνειρα να εξαϋλώνονται, πρέπει να αποδείξεις αν έχεις το δυναμικό να αλλάξεις την κατάσταση ή θα αποδεχτείς τη μοίρα. Δε νομίζω πως ανήκεις στους ανθρώπους που κάνουν μία απότομη, παρορμητική και προκλητική κίνηση για να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, αλλά σε αυτούς που σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια αυτό που έχουν κατά νου. Έτσι ακριβώς και τώρα, έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις τη δική σου πρόθεση, αλλά και αυτή της απέναντι πλευράς, για να προχωρήσετε σε ένα μονοπάτι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει άλλος ένας περίπατος μέσα στο βούρκο. Για κάνε την κίνηση που δείχνει πως έχεις διάθεση να αλλάξετε ταχύτητα.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί την πιστολιά του αφέτη που θέλει να προειδοποιήσει τους γύρω σου πως ξεκινά ένας αγώνας στον οποίο δε δείχνεις διατεθειμένος/η να αφήσεις άλλους να ορίσουν την πορεία που θα ακολουθήσεις. Ασφαλώς και κουβαλάς μαζί σου αρκετά άλυτα ζητήματα, σαφώς και δεν μπορείς να ορίσεις καταστάσεις όπως τις σχεδιάζεις στο μυαλό σου αφού υπάρχουν κανόνες και όρια που πρέπει να σεβαστείς, αλλά υπάρχουν και μερικά τοτέμ που δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν άλλο να αγγίξει. Στην προσωπική σου ζωή ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και δεν πρέπει να αμφιβάλεις πλέον. Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι έτοιμος/η να ηγηθείς, τότε απέδειξε το αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες την ώρα της φουρτούνας και όχι περιμένοντας να πάρεις τα γκέμια την ώρα που ο άνεμος έχει κοπάσει. Κάτι νέο ξεκινά στη ζωή σου και αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις ένα κομμάτι της ζωής σου όπως τη γνώριζες εσύ και οι γύρω σου μέχρι σήμερα.

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και 12ο Ηλιακό σου οίκο μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις να φύγουν από τα χέρια σου στοιχεία που μέχρι σήμερα θεωρούσες σημαντικά, αλλά μάλλον έγιναν παγίδες για ένα αύριο που φοβάται να δημιουργήσει παρελθόν. Αν τόσο καιρό παλεύεις να κρατήσεις με νύχια και με δόντια ανθρώπους και επαγγελματικές σχέσεις στη ζωή σου, τότε ήρθε μάλλον η ώρα να καταλάβεις πως δεν έχει κανένα νόημα να στηρίζεσαι σε νεκρές σχέσεις και ανύπαρκτες καριέρες. Αν πάλι δε βλέπεις πως οι απαιτήσεις των γύρω σου από εσένα έχουν αυξηθεί και δεν υπάρχει κέρδος στο να συνεχίζεις ένα εξοντωτικό στυλ ζωής που σε παγιδεύει παρά σε απελευθερώνει, τότε το σώμα σου θα σου το υπενθυμίσει με ένα break down. Η Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει ευλογία για όσους/ες αποφάσισαν να σκάψουν βαθιά μέσα τους για να βρουν το πολύτιμο υλικό που θα στηρίξει τα θεμέλια της νέας τους ζωής. Είναι όμως και μία επικίνδυνη στιγμή για ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν το νόημα του οριστικού κλεισίματος κύκλων ζωής.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού θα προσπαθήσει να σε αφυπνίσει και να σε βάλει στη διαδικασία να βγεις για λίγο από τις σκέψεις σου, την απογοήτευση και την πίεση. Μία γνωριμία που σε αναστατώνει, ένα ταξίδι που σε αναγεννά, μία νέα δραστηριότητα που ξεκινώντας τη θα αισθανθείς πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου είναι μερικές από τις προοπτικές που αξίζει να εξετάσεις. Επιπλέον, πρέπει να βρεις τρόπο να αφήσεις το φρέσκο αέρα να φυσήξει στη ζωή σου, να επιτρέψεις στον εαυτό σου μερικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης και να βγεις από το στενό πλαίσιο που σε εγκλωβίζει. Υπάρχουν άτομα και καταστάσεις για τα οποία αξίζει να γίνει και πάλι ένα μικρό παιδί, να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ονειρευτεί, να επενδύσεις σε σχέσεις και δραστηριότητες, γι αυτό πίστεψε στο μικρό ή μεγαλύτερο αυτό θαύμα.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σημάνει μάλλον την έναρξη του μήνα κατά τον οποίο θα ταρακουνηθεί η ισορροπία στον επαγγελματικό ή/και οικογενειακό τομέα. Θα χρειαστεί να αναδείξεις διπλωματία αν θέλεις να αποφύγεις τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, αλλά ταυτόχρονα καλείσαι να αναλάβεις και ηγετικές δράσεις που δείχνουν πως γνωρίζεις τον τρόπο να κινείς διαδικασίες, να ενεργοποιείς αποφάσεις, να επιδεικνύεις πυγμή. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις πλέον άτομα με εξουσία στη ζωή σου, να παίξεις με τις πιθανότητες να αποδράσεις από κάτι που φαντάζει πολύ τολμηρό για εσένα από την άποψη πως σου ζητά να εκφραστείς μέσα από την καρδιά και όχι απαραίτητα μέσα από τη λογική και το επιχείρημα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα πράγματα δεν μπορούν να μείνουν όπως είναι μέχρι σήμερα, και είναι πιθανότατα στο χέρι σου να αποφασίσεις αν θα ενεργοποιήσεις τους τόνους πυρηνικής ενέργειας που κουβαλάς μέσα σου. Βλέπεις, αλλάζοντας κάτι σε πολύ βάθος, είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσεις και την ασφάλεια μίας κατάστασης που καταφέρνει να σε βοηθά να κοιμάσαι τα βράδια με την (ψευδ)αίσθηση της σιγουριάς πως έκλεισες το μάτι της κουζίνας πριν να πέσεις στο κρεβάτι.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Ζυγού θα μπορούσε να είναι ένα μικρό, αλλά εξαιρετικά ουσιαστικό, διάλειμμα από όσα σοβαρά, δύσκολα και επίπονα λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να ανακαλύψεις τις ανάσες που αναζητάς σε ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι που προκύπτει, είτε σαν ευκαιρία αναψυχής, είτε για επαγγελματικούς λόγους που μπορεί όμως να συνδυαστεί ώστε να εναρμονίσεις και την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να είναι τα νέα που λαμβάνεις σχετικά με την αίτηση που είχες κάνει για σεμινάρια, εκπαίδευση ή μία νέα θέση εργασίας στο εξωτερικό που σε βάζουν στην τροχιά νέου σχεδιασμού της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Μπορεί τέλος να είναι η απόφαση που αφορά ένα ζήτημα και λειτουργεί σαν το οριστικό κλείσιμο μίας πόρτας πίσω σου με στόχο να αρχίσεις να κοιτάζεις τι υπάρχει πέρα από εκεί που συνήθισες να βρίσκεσαι τόσο καιρό. Ναι, υπάρχει καλύτερο αύριο, αρκεί να τελειώνεις με το αρρωστημένο σήμερα.

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, σε ένα ζώδιο που δε συνδέεστε με εύκολο, κατανοητό και λειτουργικό τρόπο, αποτελεί μάλλον μία αναταραχή στη ζωή σου, η οποία θα αναδείξει στοιχεία όπως το σεξ στη σχέση σου, τα οικονομικά σου όταν δεν ελέγχονται από εσένα, η ικανότητα σου να αποστασιοποιείσαι και να απομακρύνεσαι από ανθρώπους και καταστάσεις που δε δείχνουν σημάδια ζωτικής λειτουργίας. Η ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου και στην ανάγκη σου να περνάς καλά θα περάσει μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις οικονομικές σου απολαβές και την ικανότητα σου να απομακρύνεσαι το ίδιο εύκολα με τον τρόπο που δένεσαι πάνω σε άτομα. Οι εξαρτήσεις αυτή την εποχή, από ανθρώπους ή εργασίες, μπορεί να γίνουν έντονες, αφού σε βοηθούν να εξασφαλίσεις την ομαλή σου διαβίωση (ερωτικά και οικονομικά), αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν τον εκνευρισμό σου, αφού σε κάνουν να νιώθεις πως δεν έχεις προσωπικές ελευθερίες. Η Νέα Σελήνη ανοίγει το χορό των εκλείψεων στον άξονα Κριού/Ζυγού τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα σε αναγκάσουν να θέσεις νέες αξίες στη ζωή σου. Μην τρομάζεις, μη νομίζεις πως θα σε ληστέψουν αν ανοίξεις την καρδιά σου, αλλά απέφυγε και τις παρορμητικές κινήσεις που δείχνουν εξιδανίκευση και ανάγκη θυματοποίησης.

 

 http://www.signingstars.gr/a2119/%CE%BD%CE%AD%CE%B1_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82_5_10_2013.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...