παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσεληνος στις 19/9/2013

Κριός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη να κάνεις δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου, βάζοντας τέλος σε δραστηριότητες και ασχολίες που δε σου ταιριάζουν πλέον. Ίσως να πρέπει να εστιάσεις σε στοιχεία της υγείας, αφού είναι πιθανό να πρέπει να ασχοληθείς με τη διατροφή σου, την άσκηση που ακολουθείς, τις ώρες της ξεκούρασης σου και το κατά πόσο ξοδεύεις πολύτιμο χρόνο και αρκετή προσωπική σου ενέργεια σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αποδίδουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθει στο φως ένα στοιχεία για κάποιο άτομο του άμεσου περιβάλλοντος σου που θα σε δυσαρεστήσει ή φοβίσει, αφού αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα παρασκήνιο που δεν είχες καταλάβει και δεν μπορείς να ελέγξεις από εδώ και πέρα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να είναι απρόσμενη ή εκκωφαντική, αλλά τουλάχιστον θα σου δείξει που κρυβόταν ένα ναρκοπέδιο που τόσο καιρό δεν είχες ανακαλύψει ή δεν ήθελες να αναζητήσεις μήπως και ανακαλύψεις.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία ευχάριστη συγκυρία να ξεκινήσεις δραστηριότητες που τραβάνε το ενδιαφέρον σου από άτομα του προσωπικού και επαγγελματικού τομέα. Ίσως να πιέζεσαι να λάβεις αποφάσεις, να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να ορθώσεις το ανάστημα σου, αλλά στην πραγματικότητα έχεις ανάγκη από φίλους και δραστηριότητες που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές. Φρόντισε να κάνεις όμως γενναίες εκκαθαρίσεις στο περιβάλλον σου, να διατηρήσεις στη ζωή σου ότι μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής και είναι σε θέση να ακολουθήσει τις αποφάσεις σου, γιατί αν φορτώσεις τις πλάτες σου με πολλά στοιχεία, τότε σύντομα θα κλατάρεις. Με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο μπορείς  να πεις αντίο στην εποχή της καλοκαιρινής αθωότητας και να ετοιμάζεσαι για δυνατές μάχες με τα καρμικά σου χρωστούμενα ή οφειλές.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σου, αποτελεί ένα σημάδι πως πρέπει να βρεις τρόπο να ελιχθείς μέσα από δύσκολες και προκλητικές συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Η ανεργία είναι ένα στοιχεία που δεν ξεπερνιέται χωρίς φαντασία και ρίσκο. Η πίεση στον εργασιακό σου χώρο είναι κάτι που δεν μπορείς να παραβλέψεις ή αποφύγεις, οπότε επένδυσε σε δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και χαλαρώνουν. Η προσωπική σου ζωή θα πρέπει να έχει το δικό της μερίδιο χρόνου στη διάρκεια της ημέρας σου, γι αυτό και πρόσεξε την ισορροπία της με την καριέρα σου. Όταν βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο που καλείσαι να αποχαιρετήσεις κάτι, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίζεις να κοιτάς προς τα πίσω. Μπορείς να γεμίσεις τα κενά της ζωής σου αφού είσαι πολυδιάστατο ον, αλλά είσαι και σε θέση να αποδεχτείς μία νέα πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται αφού παίρνεις το μέγεθος του χώρου που σου προσφέρεται. Δείξε την απαράμιλλη ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι ανάλογα με το περιβάλλον που σου προσφέρεται και μόνο κερδισμένος/η θα βγεις

 

Καρκίνος

Η μοναχική αυτή Πανσέληνος στους Ιχθείς, αφού δεν υπάρχουν όψεις με άλλους πλανήτες, μπορεί να θέλει να σου τραβήξει το ενδιαφέρον προς ανθρώπους και ευκαιρίες που βρίσκονται έξω από το οπτικό σου πεδίο. Μπορεί να θελήσεις να βγεις για λίγο από το πλαίσιο δράσης σου, να σου προταθεί ένα ταξίδι που αλλάζει τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σου, να βρεθείς μπροστά σε ανθρώπους που δε ζουν προγραμματισμένα, αλλά σύμφωνα με τους βιορυθμούς τους. Αν από την άλλη πλευρά ανήκεις σε αυτούς που εργάζονται σε τομείς που έχουν να κάνουν με το πνεύμα και τον καλλιτεχνικό τομέα, τότε άρπαξε την ευκαιρία να διαφημίσεις τις ικανότητες σου και να ανοίξεις τον κύκλο επιρροής σου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να αποτελέσει ακόμα μία έκλαμψη για να πιστέψεις πέρα από το εφικτό, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει χέρι για να σε τραβήξει προς το παραμύθι. Πρέπει εσύ να το θέλεις, διαφορετικά είναι ώρα να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, καταρχάς με την ψυχή σου και μετά με άτομα που επηρεάζονται άμεσα από αυτούς

 

Λέων

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, την εποχή που ο Άρης είναι στο ζώδιο σου, θέλει να σου φωνάξει σχετικά με τον/ην Άλλο/η. Είναι σημαντικός/η, είναι ένα άτομο που θα φοβόσουν μήπως χαθεί από τη ζωή σου, είναι μία ουτοπία αφού τον/ην έχεις εξιδανικεύσει στο βαθμό που δεν μπορείς να τον/ην ανακαλύψεις και μένεις ακόμα μόνος/η; Θα ήσουν σε θέση να αφήσεις το τιμόνι στα χέρια του/ης ή επιμένεις να το κρατάς εσύ και να ηγείσαι; Ερωτήματα τέτοιου είδους μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου σου, αλλά οι απαντήσεις δεν είναι απαραίτητο να περνούν μέσα από τα μονοπάτια του εγκεφάλου. Αφέσου σε σημάδια και γεγονότα που δείχνουν δρόμους και τότε θα καταλάβεις αν έχεις κοντά σου ανθρώπους συμμάχους ή εχθρούς, αν έχεις βρει τον/ην ιδανικό/η σύντροφο ή μία σεξουαλική συντροφιά, αν πρέπει να εμπιστευτείς ή δεν είναι ακόμα ώρα. Κάτι τελειώνει, αλλά ίσως να πρέπει να αποστασιοποιηθείς για να το δεις πιο καθαρά.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου μπορεί να λειτουργήσει εντελώς υπόγεια και ύπουλα, αλλά όχι απαραίτητα άσχημα και καταστροφικά. Η απέναντι από εσένα πλευρά μπορεί να κουβαλά στοιχεία που δεν εξηγούνται ή φαίνονται, αλλά είναι εκτυφλωτικά όμορφα για να περάσουν απαρατήρητα. Μία γνωριμία που μπορεί να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη νοσταλγία για ένα άτομο που έφυγε, η επιμονή σου να κυνηγάς άτομα άπιαστα ή που έχουν τη δύναμη να σε οδηγήσουν για ακόμα μία φορά σε προσωπικά αδιέξοδα αλλά και η συνειδητοποίηση πως στις ερωτικές σου σχέσεις δεν αντέχεις την επιτομή της λογικής και θέλεις το συναισθηματισμό είναι στοιχεία που πιθανότατα να εκφραστούν έντονα και δυνατά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έρθει στο φως ένα επαγγελματικό παρασκήνιο, να ανακαλύψεις διπρόσωπες προσωπικότητες, να θελήσεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη της εκλογίκευση και να επιδιώξεις να κολυμπήσεις με το ρεύμα των νερών στα οποία έχει βρεθεί. Περίεργη Πανσέληνος αν προσπαθείς να την επεξηγήσεις, γλυκιά αν αποφασίσεις να τη γευτείς με όλες τις αισθήσεις σου.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, σε ένα ζώδιο που δεν έχει καμία σχέση με το δικό σου, θα μπορούσε να περάσει εντελώς απαρατήρητη, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει και μάθημα ώστε να διαβάζεις τις επιθυμίες της ψυχής σου μέσα από τις αντιδράσεις του σώματος σου. Κάποια αναταραχή στην υγεία σου, ειδικά αν έχει να κάνει με το στομάχι ή μία διατροφική αλλεργία, θα μπορούσε να σου φωνάζει πως πρέπει να αποβάλεις ανθρώπους και συνήθειες από τη ζωή σου αφού δε σου κάνουν κανένα καλό. Η σωματική σου αδυναμία ώστε να εντάξεις στο πρόγραμμα σου αθλητικές δραστηριότητες μπορεί να δηλώνει πως δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να σηκώσεις βάρη που δεν έχεις υπολογίσει ή πως πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να δραστηριοποιηθείς πέρα από τους γνωστούς του γυμναστηρίου. Τέλος, είναι μάλλον ώρα να ξεκινήσεις να βάζεις σε τάξη την επαγγελματική σου πραγματικότητα, να ξεχωρίσεις ότι υπάρχει λόγος να κρατήσεις στη ζωή σου από όσα σου είναι πλέον άχρηστα. Σε μία τέτοια περίπτωση, μην πελαγώσεις, αλλά ξεκίνα από όσα θεωρείς πως έχεις τον έλεγχο να αντιμετωπίσεις.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς και 5ο Ηλιακό σου οίκο θα πρέπει να είναι εξαιρετικά διαφωτιστική σχετικά με τις επιλογές σου στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα. Με μία σειρά από παράλληλα γεγονότα που δείχνουν καρμικές αποφάσεις για ξεκαθαρίσματα ή σχέσεις με ουσία, είναι μάλλον η ώρα να αφήσεις στην άκρη το χάος μέσα στην ψυχή σου και να εστιάσεις εκεί που καλείσαι να βρεθείς. Η σχέση σου θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο μόνο αν είσαι έτοιμος/η για την ολοκλήρωση του έρωτα σου, πιθανότατα μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Μία νέα γνωριμία, από την άλλη πλευρά, θα δοκιμάσει τις δυσκολίες της υπάρχουσας σχέσης σου και θα σε βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης και αναζήτησης λύσεων σε ζητήματα που άφηνες να διαιωνίζονται. Στον επαγγελματικό τομέα, νιώθεις τεράστια ανάγκη να επιστρέψεις στα παιδικά σου παιχνίδια και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, αλλά δεν είναι ώρα για παλιμπαιδισμούς. Είναι ώρα να γίνεις ο/η ισχυρός/η που επιλέγει την ομάδα, είναι ώρα να αναδείξεις την ικανότητα σου να εμπνέεις  και οδηγείς τις εξελίξεις, αντί να περιμένεις να σε επιλέξουν.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει μία δύσκολη συγκυρία, αφού σε σπρώχνει βαθιά μέσα στον εαυτό σου και πιθανότατα να σε κάνει πιο εσωστρεφή από ότι συνήθως. Δεν είσαι συνηθισμένος/η να πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου για να βρεις απαντήσεις, όμως σε αυτή τη χρονική περίοδο γνωρίζεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε ζητήματα που δε λύνονται χωρίς να γδάρεις την επιφάνεια που καλύπτει την καρδιά σου. Αντί λοιπόν να συνεχίσεις να θάβεις κομμάτια που σε ενοχλούν, ξεκίνα να σκάβεις ώστε να φέρεις στην επιφάνεια ότι έχεις κρύψει τόσο καιρό. Και αν κάποια στιγμή νιώσεις ευάλωτος/η επειδή φέρνεις στην επιφάνεια τμήματα της προσωπικής περιουσίας ή της προσωπικότητας σου, τότε μην τρομάξεις, αλλά συνέχισε. Ξεκίνησες να ανακαλύπτεις τον εσωτερικό σου πλούτο, κάτι που είναι φυσικά κουραστικό και ταυτόχρονα ψυχοφθόρο, αλλά σε βοηθά να σταματήσεις να πιστεύεις πως είσαι στα όρια της κατάθλιψης αφού δεν είχες καμία επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο μέχρι σήμερα.

 

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων να σου φωνάζει πως κάποιες φορές η απάντηση βρίσκεται όταν αποστασιοποιηθείς ή αποξενωθείς από το ερώτημα, θα ήταν κουτό να συνεχίσεις να αναζητάς φράσεις, λόγια και κινήσεις που δείχνουν πως μπορείς να εξηγήσεις αυτά που για την ώρα παραμένουν στη σφαίρα του ανεξήγητου. Προσπάθησε να απομονωθείς, να απομακρυνθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που όσο επιμένεις να κοιτάζεις στα μάτια και βαθιά στον πυρήνα του τόσο σε μπερδεύουν και ζαλίζουν. Το μυστικό είναι να βρεθείς σε ένα μακρινό μέρος με το άτομο που πραγματικά μιλά στην καρδιά σου, που μπορεί να σε καταλάβει χωρίς να χρειαστεί να σε ακούσει, που μπορείς να εμπιστευτείς γιατί συμπληρώνει όσα κομμάτια δεν μπορείς να εκφράσεις. Το ζήτημα δεν είναι να κερδίσεις τη μάχη με το άτομο που συναγωνίζεστε, αλλά να αποφύγεις τον ανταγωνισμό σε επίπεδο σχέσεων που δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν. Μπορείς να το κάνεις αν ρίξεις τον εγωισμό σου και δείξεις την υπέροχη ευαίσθητη πλευρά σου

 

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και 2ο Ηλιακό σου οίκο, την ώρα που δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείσαι με χρήματα αφού πασχίζεις να κατακτήσεις την εξουσία, ίσως να ανάβει ακόμα ένα λαμπάκι μέσα στο μυαλό σου. Μήπως η εξουσία που επιδιώκεις δεν έρχεται μέσα από κλεφτοπόλεμο, από προσπάθεια να υπερνικήσεις άλλα άτομα στον εργασιακό στίβο, από την απόπειρα να ελέγξεις κινήσεις και δράσεις άλλων, αλλά μέσα από την αναζήτηση των πραγματικών σου ταλέντων που άφησες κάπου στην άκρη όταν σε έπιασε η φρενίτιδα της δημόσιας εικόνας σου; Προσπάθησε να αφουγκραστείς αν είσαι ευχαριστημένος/η από τις εργασιακές σου συνθήκες, αν νιώθεις καλά στο περιβάλλον που βρίσκεσαι, αν παλεύεις να κρατήσεις ζωντανή ή να αναστήσεις μία καριέρα που δε σημαίνει τίποτα για εσένα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που ξέχασες όταν αναλάμβανες υποχρεώσεις που άρχισαν να σε βαραίνουν. Μήπως να κάνεις την αυτοκριτική σου;

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι μία ευκαιρία να ξεμπερδέψεις σκέψεις και συναισθήματα, να νιώσεις και να σταματήσεις να σκέφτεσαι, να εκφραστείς χωρίς να γεννιούνται παρερμηνείες. Είναι η ώρα να απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου αν χαραμίζεσαι, αν ξοδεύεσαι, αν διαλύεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες μέσα σε μία σούπα από ξένα στοιχεία άλλων ανθρώπων, επειδή με αυτό τον τρόπο αισθάνεσαι χρήσιμος/η. Είναι η ώρα να επιδιώξεις να πάρεις πράγματα από τους γύρω σου, να δεις όφελος στη ζωή σου, να σε φροντίσουν και όχι να φροντίζεις. Από την άλλη όμως πλευρά, ίσως να νιώσεις τη μοναξιά να σε βαραίνει και να προσεγγίσεις ένα άτομο που γνωρίζεις πως μπορεί να σε εκμεταλλευτεί. Μήπως έχεις ανάγκη από συντροφιά και επιλέγεις παρέες που είναι βέβαιο πως θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερα φιλοσοφικά ερωτήματα;

Πηγή:  http://www.signingstars.gr/a2084/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82_19_9_2013.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...