παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα ζώδια των αντρών & τα κρυφά τους προσόντα…Κριός krios Ο Κριός έχει πολύ όμορφο κεφάλι, άρα και πρόσωπο και αθλητικό σώμα. Αυτό ως προς τα φανερά του χαρίσματα. Στα αφανή πρέπει αν συμπεριλάβουμε το

Κριός krios

Ο Κριός έχει πολύ όμορφο κεφάλι, άρα και πρόσωπο και αθλητικό σώμα. Αυτό ως προς τα φανερά του χαρίσματα. Στα αφανή πρέπει αν συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι ανάβει με το παραμικρό και πολλές φορές! Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια για να είναι ετοιμοπόλεμος, απλά είναι πάντα!

tavrosΤαύρος: Ο Ταύρος έχει εντυπωσιακά μάτια και δυνατό σώμα, που αποπνέει δύναμη. Έτσι γοητεύει κατευθείαν τις γυναίκες. Στα κρυφά του ερωτικά δώρα συμπεριλαμβάνεται η προικισμένη ταυρίσια φύση του και το ότι μπορεί να κάνει έρωτα για ώρες! Μα για ώρες λέμε…Μπορεί να κάνει έρωτα όλη μέρα, και να είναι η ΜΙΑ του φορά…Μιλάμε για αντοχή…

didimoiΔίδυμοι: Ο Δίδυμος έχει πολύ έξυπνα μάτια, νεανική εμφάνιση και αύρα κατακτητή. Στις υπόγειες χάρες του πρέπει να υπολογίσετε ότι είναι Δίδυμος, δηλαδή έχει διπλή προσωπικότητα και στον έρωτα γίνεται και κατακτητής και κατακτημένος. Παίζει παιχνίδια υποταγής με άνεση και περνάει σε πολλούς ρόλους, πράγμα που προκαλεί μεγάλη ένταση.

karkinosΚαρκίνος: Ο Καρκίνος έχει μεγάλα μάτια γεμάτα συναίσθημα και ωραίο σώμα. Κρατάει για καιρό την νεανική του εμφάνιση. Όταν κλείνει η πόρτα του δωματίου, χαρίζει τρομερά έντονο έρωτα, γεμάτο συναίσθημα, που δεν μπορείς να το περιμένεις. Επίσης είναι ντροπαλός με έναν πολύ ξεσηκωτικό τρόπο, αλλά αν νιώσει ασφάλεια μπορεί να κάνει τρελά πράγματα.

leon

Λέων: Ο Λέων είναι όνομα και πράγμα, με εντυπωσιακό και αθλητικό παράστημα και πολύ εντυπωσιακό κεφάλι, μεγάλο συνήθως, με τρομερή δύναμη. Στον έρωτα έχει ιδιαίτερα προικισμένα προσόντα, από αυτά που…το μέγεθος μετράει. Το μόνο θέμα είναι ότι τα επιδεικνύει και πρέπει εσύ να βρεις τι θα τα κάνεις…Δεν του αρέσει α κουράζεται, του βασιλιά…

par8enosΠαρθένος: Έχει πολύ σοβαρή εμφάνιση από πολύ μικρός, με καλογραμμένα χαρακτηριστικά και ωραίο σώμα. Όταν μείνετε μόνοι θα δεις άλλο άνθρωπο μπροστά σου. Του αρέσει να πετάει το κοστούμι (του αρέσουν τα κοστούμια) και να παίζει πάρα πολλά παιχνίδια. Έχει μεγάλη αντοχή, γιατί κάνει καλή διαχείριση των ορμών του. Μην παραξενευτείς αν βγεις από το μπάνιο και δεν τον βρεις στο δωμάτιο. Ψάξε κάτω από το κρεβάτι. Κάνει άγρια πράγματα και τον παίζει πολύ.

zygosΖυγός: Μοιραίος και ωραίος, με πολύ θελκτικό πρόσωπο και ύφος μπλαζέ που προκαλεί τις γυναίκες. Στο κρεβάτι είναι τελείως τρελός, μα τελείως. Έχει εξαιρετική ανατομία, αλλά δεν είναι αυτό το προσόν του. Το μεγάλο του όπλο είναι ότι δέχεται τα πάντα και παίρνει από λόγια! Του αρέσει τόσο πολύ να κάνει σεξ, που δέχεται οποιονδήποτε όρο του βάλεις! Τέλειος!

scorpiosΣκορπιός: Ένας εντυπωσιακός άντρας με χείλη όλο υποσχέσεις και μάτια γεμάτα ένταση. Αποκλείεται να σε θέλει Σκορπιός και να του πεις όχι. Έχει σοβαρά αντρικά προσόντα και πάντα έτοιμα για ένα γύρο ακόμα, αλλά είναι κομμάτι βίαιος. Θέλει πολλή αγάπη για να ρίξει τους ρυθμούς του. Αν το κάνει, είναι ο απόλυτος εραστής. Απλά τέλειος.

toxotisΤοξότης: Πολύ έντονο βλέμμα, λίγο θυμωμένο, που του δίνει αέρα αγριωπού αρσενικού. Δυνατό σώμα, ίσως λίγο περισσότερο βαρύ από τον μέσο όρο, αλλά πολύ αντρικό. Στον έρωτα γίνεται ανατολίτης.  Έχει καλή κρυφή ανατομία και την έχει περί πολλού! Αγαπάει το σώμα του, αγαπάει τον έρωτα και κάνει σαν παιδί που του έδωσαν παγωτό και κάνει χαρούλες…

aigokerosΑιγόκερως: Ωραίος άντρας και βαρύς, με πολύ στέρεο σώμα, καλόκαρδο ύφος που κερδίζει και σίγουρα δυνατός παίχτης. Στα κρυφά του προσόντα η ετοιμότητά του, σαν τον Κριό κι αυτός…Η ετοιμότητα αυτή, του προκαλεί αμηχανία, αν είναι στην παραλία, γιατί φαίνεται από μακριά τι του συμβαίνει….Αυτό που του συμβαίνει, είναι θαύμα αν βρεθείτε μόνοι σας. Στην αρχή θα παραξενευτείς, γιατί δεν κάνει και πολλά πράγματα, ένα κάνει, το βασικό. Αλλά το κάνει συνέχεια! Συνέχεια!

ydroxoosΥδροχόος: Μάτια που λάμπουν και απόκοσμο, πανέξυπνο ύφος είναι τα βασικά όπλα του Υδροχόου. Στο ερωτικό πεδίο έχει δύο συμπεριφορές, που αποτελούν και κριτήριο του αν σε θέλει ή όχι. Στο σεξ δεν λέει ποτέ όχι. Αν όμως τελειώσει αμέσως (που το κάνει, δεν έχει πρόβλημα) σημαίνει ότι δεν έχετε μέλλον. Σε θέλει για γιατρικό. Αν αρχίσει τα περίπλοκά του και κοιτάζει πρώτα να σε ευχαριστήσει, θα σε παντρευτεί, γιατί δεν τα συνηθίζει αυτά παρά μόνον όταν ερωτεύεται!

ix8eisΙχθείς: Ονειροπόλα μάτια και παιδική συμπεριφορά είναι τα μεγάλα ατού για έναν Ιχθύ. Όταν έρθει η ώρα για τα περαιτέρω, να είσαι έτοιμη για μεγάλες εκπλήξεις. Μπορεί να κρύβει άσσο στο μανίκι του, ή κάπου αλλού, πιο πονηρά…Στον έρωτα είναι τελείως απρόβλεπτος και είναι σκέτη απόλαυση όταν είναι κουρασμένος! Τον κάνεις ό,τι θέλεις!

  πηγη : oroskopos.tv

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...