παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ανακοίνωση για το Stardome* Android Application

Καλησπέρα Stardomers!

Σας ευχαριστούμε πολύ που δείξατε αμέσως την αγάπη σας και μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχαμε 3.000 εγκαταστάσεις στην Stardome* android mobile εφαρμογή μας!

1start-screen.pngΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προχωρήσαμε σε κάποιες προγραμματιστικές αλλαγές και γραφιστικές προσθήκες προκειμένου να την απολαμβάνετε με καλύτερη ταχύτητα και χρηστικότητα. Στην προσπάθειά μας να καλυφθούν οι ανάγκες αυτές, την απενεργοποιήσαμε με την προηγούμενη μορφή της και την επανεκδίδουμε.

Εσείς λοιπόν, που έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή θα πρέπει να την εγκαταστήσετε  ξανά, ακολουθώντας τα επόμενα απλά βήματα:

1.      Καταργήστε την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή, πηγαίνοντας στο κινητό σας, στην οθόνη εφαρμογών, στη επιλογή διαχείριση εφαρμογών.

2.      Βρίσκετε στη λίστα εφαρμογών την εφαρμογή Stardome* και την επιλέγετε

3.      Στην οθόνη διαχείρισης της εφαρμογής επιλέγετε την επιλογή «Κατάργηση Εγκατάστασης».

4.      Μετά την απεγκατάσταση της προηγούμενης εφαρμογής, αναζητάτε στο Android Market ξανά την εφαρμογή του Stardome* και επαναλαμβάνετε την εγκατάσταση.

Και για τους ή τις Stardomers* που δεν έχουν εγκαταστήσει ακόμη την εφαρμογή, αναζητήστε την τώρα στην αγορά εφαρμογών Google Play και κρατήστε το Stardome* κοντά σας κάθε στιγμή!

 

Ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα!

Stardome.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...